28 / 04 / 2024

genpa iflas kararı

genpa iflas kararı

FİNANSAL sorun nedeniyle kayyuma devredilen Antalya'nın alışveriş marketler zinciri GENPA (Genyapı Mühendislik Hizmetleri İnşaat Gıda Turizm Ticaret ve Sanayi AŞ) hakkında iflas kararı verildi.

GENPA iflas etti!

Finansal sorunları nedeniyle kayyuma devredilen Antalya’nın alışveriş marketler zinciri GENPA (Genyapı Mühendislik Hizmetleri İnşaat Gıda Turizm Ticaret ve Sanayi A.Ş.) hakkında iflas kararı verildi.

Demirören'in Almanya’daki gayrimenkul şirketi hakkında iflas kararı! Berlin'in en lüks projelerinden...

Ziraat Bankası’na milyonlarca dolarlık borcunu ödemeyen Demirörenler’in Almanya’daki gayrimenkul şirketi hakkında, 240 milyon euro kredi borcundan dolayı geçici iflas kararı verildi.

Eval İnşaat için iflas kararı verildi! Alacaklılar toplantısı 10 Ekim'de!

Bugüne kadar binlerce konut inşa eden ve Esenyurt'tra hayata geçirdiği 1.300 konutluk Eval Park ile gündem olan Eval İnşaat için iflas kararı verildi. İşte ayrıntılar... 

Petrol devi iflas etti! Hakimin kararı dikkat çekti

ABD merkezli dev petrol ve enerji şirketi Mesquite Energy şirketi iflasını verdi. Hakim daha önce görülmemiş bir karar verdi. İşte tüm detaylar...

Dev firma resmen iflasını verdi. Müşterileri şaştı kaldı. Herkes karar açıklanınca şok oldu

Bursa'da köklü tekstil firmaları arasında yer alan bir firma iflasını verdi. Yıllardan bu yana firma ile iş yapan müşterileri ise şaşkına döndü.

ABD’de ikinci banka iflası yaşandı, Avrupa borsaları tepetaklak oldu!

Amerika Birleşik Devletleri’nde bankacılık sistemi alarm veriyor. Silikon Vadisi Bankasının (SVB) ardından New York merkezli Signature Bank'a da kayyum atandığı bildirildi. İki iflas kararı Avrupa borsalarında sert düşüşlere yol açtı.

İnşaat devi 2 milyar lira borçla battı! Dünyada en büyük 250 müteahhitlik şirketi arasındaydı

Bir zamanlar yurtdışında gerçekleştirdiği projelerle dünyanın en büyük 250 müteahhitlik firması arasına giren Kayı İnşaat ve grup şirketi Bilyap için iflas kararı verildi.

Jetle künefe söylüyordu ünlü iş insanı iflasını istedi

Ekim Alptekin’in EA Mühendislik Müteahhitlik İnş. San. Ve Tic. A.Ş.’nin iflasına İstanbul Anadolu Ticaret Mahkemesi karar verdi. Bilirkişi gelen veriler ışığında, Mehmet Karasu’nun ticari işletmeyi kısmen de olsa kendi adına işlettiğini sadece tacir sıfatına haiz olduğunu göstermediğini ifade etti.

Emlak krizi bankaları perişan etti! Peş peşe iflas kararı açıkladılar

Emlak krizi Çin'de bankaların peş peşe iflas bayrağını çekmesine neden oldu. Parasını çekmek için bankalara hücum eden halkı durdurmak için askerler devreye girdi. Çin Başbakanı Li, ülkede ekonomik toparlanma için 'zahmet ederek çabalamak' gerektiğini söyledi.

Zincirlikuyu'daki Çiftçi Towers'ın müteahhidine iflas kararı! Kamyon fabrikası arazisi ailenin malvarlığını tüketti

İstanbul'un en değerli bölgesinde önceden kamyon fabrikası olan araziye inşa edilen Çiftçi Towers'ın akıbeti mük sahiplerini zora soktu. 2011 yılında yapımına başlanan ancak henüz tamamlanamayan Çiftçi Towers’ın yapım şirketi Çiftçi Gayrimenkul iflas etti.

Kripto para piyasasında beklenen oldu! Dev şirket iflas başvurusu yaptı

Kripto paraların son dönemde yaşadığı düşüşler sonunda beklenen iflas haberinin ilkinin gelmesine neden oldu. İngiliz Virginia Adaları'nda görülen mahkeme sonunda verilen tasfiye kararı verilen Singapur merkezli Three Arrows Capital, ABD’de mahkemeye iflas başvurusu yaptı.

Almanya 10 milyar euroluk iflas desteği açıkladı! O şirketi kurtarma kararı aldı

Alman hükümeti, Rus enerji şirketi Gazprom'un ülkedeki eski iştiraki Gazprom Germania'nın (Gazprom Almanya) uzun vadeli kamu yönetimine geçirileceğini ve iflasını önlemek için 10 milyar avroya kadar kamu kurtarma paketi sağlanacağını bildirdi.

Profilo Holding AŞ iflas etti!

Türkiye’nin en eski sanayicilerinden biri olan Kamhi Ailesi’ne Profilo Holding AŞ ve Profilo Sanayi AŞ için iflas kararı verildi.

Anayasa Mahkemesi'nden icra ve iflas takiplerine ilişkin emsal karar!

Afyonkarahisar'da yaşanan depremin ardından kurulan kooperatiften alacaklarını alamayan, icra ve iflas takipleri sonuçsuz kalan firmanın başvurusunda, mülkiyet hakkının ihlal edildiğini belirtti. AYM, emsal bir karara imza attı.

genpa iflas kararı Haberi

genpa iflas kararı

FİNANSAL sorun nedeniyle kayyuma devredilen Antalya'nın alışveriş marketler zinciri GENPA (Genyapı Mühendislik Hizmetleri İnşaat Gıda Turizm Ticaret ve Sanayi AŞ) hakkında iflas kararı verildi. 

İflas erteleme talebini reddeden Asliye Ticaret Mahkemesi, şirketin iflasına, iflas kararının ivedilikle nöbetçi iflas müdürlüğüne ve ticaret sicil müdürlüğüne bildirilmesine hükmetti. Mahkeme ayrıca, şirketin malvarlığına konan ihtiyati tedbirlerin devam etmesine karar...