28 / 04 / 2024

George Clooney evlendi

George Clooney evlendi

Lübnan asıllı İngiliz İnsan Hakları Avukatı Amal Alamuddin'le dünya evine giren ünlü aktör George Clooney'nin eşine Londra'nın kırsal kesiminde 40 milyon TL değerinde bir şato aldığı ortaya çıktı.

2023 yılında 565 bin 435 çift evlendi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) merakla beklenen evlenme ve boşanma istatistiklerini açıkladı. Açıklanan rakamlara göre 2023 yılında 565 bin 435 çift evlendi...

O ünlü isim evini tam 107 milyon dolara satışa çıkardı!

Paparazzilerin ilgisinden bunalan George Clooney, sonunda evini satışa çıkardı. Ünlü isim, 2002 yılında Heinz Ailesi’nden 10 milyon dolara satın aldığı, Como Gölü'ndeki evini tam 107 milyon dolara satışa çıkardı. 

George ve Amal Clooney'nin evinin yanındaki daire 4,95 milyon dolara satılıyor!

Hollywood'un ünlü ismi George Clooney ve eşi Amal Clooney'nin yaşadığı konutun bitişiğindeki iki yatak odalı ev 4,95 milyon dolara satışa sunuldu.

İkinci eşin mirası çocuklara kalır mı?

Posta yazarı Tamer Heper 'Yakınım olan dört kardeşin babaları vefat etmişti, anneleri yeniden evlendi, ikinci kocasından çocuğu olmadı. İkinci eşin adına kayıtlı evi var. Bunun vefatı halinde, yakınım olan dört kardeşin bu ev üzerinde miras payı olacak mı?' sorusunu cevapladı.

Üvey annenin çocuğu mirastan pay alabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Annem vefat ettikten sonra babam başka bir kadın ile evlendi. Evlendiği kadının 3 çocuğu var. Üvey kardeşlerim, ileride babamın mirasından faydalanabilir mi?' sorusunu cevapladı.

Kocaeli Kartepe'de 2020'de 605 çift evlendi!

Kartepe Belediyesi Evlendirme Memurluğu, 2020'de evlilik işlemleri için başvuranların sayısını duyurdu. Açıklanan rakamlara göre Kocaeli Kartepe'de 2020'de 605 çift evlendi...

Çocuklar mirastan mahrum bırakılabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Bir tanıdığımız bayan, eşi vefat eden bir beyle evlendi. Birikimleri ile daire satın aldılar. Eşinin vefatından sonra dairenin eşinin tarafına kalmasını istememektedir. Eşi de onay vermektedir. Bu durum nasıl güvence altına alınabilir?' sorusunu cevapladı.

2020'de Lüleburgaz'da 655 çift dünya evine girdi!

2020 yılında pandemiye rağmen Lüleburgaz'da 655 kişi evlendi. Evlenen çiftler genel olarak hafta içi evlenmeyi tercih etti.

Keçiören Belediyesi 4 bin 908 çiftle 'evet' rekoru kırdı!

Keçiören'de bu yıl rekor düzeyde nikah kıyılırken, Belediye aracılığıyla 4 bin 908 çift evlendi. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, evlenmek isteyen çiftlerin nikah işlemlerinin ivedilikle yapıldığını belirtti.

2019'da 541 bin 424 çift evlendi, 155 bin 147 çift boşandı!

TÜİK'in evlenme ve boşanma verilerini paylaşan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, "TÜİK verilerine göre 2019'da evlenen çift sayısı 541 bin 424, boşanan aile sayısı ise 155 bin 147 kişi, yani yüzde 29 oranında artış var, bu korkunç bir rakam" dedi

French Montana, Hidden Hills'te 8.5 milyon dolara malikane aldı!

Bir dönem Khloe Kardashian ile aşk yaşayan French Montana, Hidden Hills'te 8.5 milyon dolara yeni bir malikane satın aldı. NBA yıldızlarından Paul George'nin eski evi olan mülk, Toskana mimarisiyle modern tarzı birleştiriyor.

Propoınt Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Propoınt Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Süvari, George Tounousian ve Saher Abdülkadiroğlu ortaklığında kuruldu.

Boşanmada mal paylaşımı nasıl olur?

Geçen yıl Türkiye’de 541 bin 424 çift evlendi, buna karşılık boşanmaların oranı yüzde 8 arttı ve 155 bini geçti. Peki boşanmada mal paylaşımı nasıl olur?

George Clooney evlendi Haberi

George Clooney evlendi

Venedik'te 3 gün 3 gece süren bir düğünle Lübnan asıllı İngiliz İnsan Hakları Avukatı Amal Alamuddin'le dünya evine giren ünlü aktör George Clooney'nin eşine Londra'nın kırsal kesiminde 40 milyon TL değerinde bir şato aldığı ortaya çıktı. 


George Clooney'nin Londra yakınlarında Berkshire bölgesinde bir köyde kendine ait ormanı da olan bir malikane satın alarak hem balayı için kullandıkları hem de Londra tatillerini artık burada geçirecekleri...