21 / 07 / 2024

Gerüstbauunion İnşaat

Gerüstbauunion İnşaat

Gerüstbauunion İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Gerüstbauunion GMBH tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Silivri, Piri Mehmet Paşa Mahallesi, Mis Çıkmazı Sokak 'ta kuruldu.

Sadem Gerı Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadem Gerı Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Savaş Çelebioğlu ve Yunus Tosun ortaklığında kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Tıger Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tıger Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 360 bin TL sermaye bedeli ile Abderrahmane Ferganı ve Toufık Benrekıa ortaklığında kuruldu. 

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy'deki projesine 10 bin 620 kişiden katkı!

Kurtköy’deki 5. konut projesi öncesinde, müşterileri arasında eğilim yoklaması gerçekleştiren Erguvan İnşaat, markalı konut projeleri alanında bir rekora gidiyor. Şirketin yeni projesine 10 bin 620 kişi katkıda bulundu.

Edremit İnşaatçılar Odası 2016'nın ilk toplantısını yaptı!

Edremit İnşaat Ustaları Odası 2016 yılı ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Oda Başkanı Rasim İz toplantısında 2016 yılında Esnaf ve Sanatkârları için neler yapabilir bununla ilgili görüş ve bilgi alışverişinde bulunduğunu söyledi.

Mithat Yenigün: TMB, inşaat sektörünün ufkunun açılmasına katkı sağladı!

İnşaat sektörünün en köklü meslek kuruluşu ve kar amacı gütmeyen sivil toplum örgütü Türkiye Müteahhitler Birliği’nin 64. Kuruluş Yıldönümü Resepsiyonu Ankara’da gerçekleşti.

Silverline 4. İnşaat ve Konut Konferansı yarın başlıyor!

26 Ocak 2016 tarihinde Silverline Platin Sponsorluğunda gerçekleşecek olan İnşaat ve Konut Konferansı, İnşaat Profesyonellerinin VIP Buluşma Adresi olarak 4. yılında tekrar kapılarını açacak.

Mega İnşaat'ın 2016 Yılı Bayi Satış Toplantısı yapıldı!

Türk seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan’ın Samsun bayilerinden Mega İnşaat’ın gerçekleştirdiği bayi toplantısında 2016 satış ve kampanya şartları görüşüldü.

Tanap'ın 48 Kara Kesimi Lot-4 Boru Hattı inşaatını hangi firma yapacak?

TANAP) kapsamında TANAP Doğalgaz İletim A.Ş. tarafından açılan “ 48’’ Kara Kesimi Lot-4 Boru Hattı İnşaat İhalesi ”ne ilişkin yapılan değerlendirme sonucunda Lot 4 Boru Hattı İnşaatını gerçekleştirecek firma belirlendi.

2016'da inşaat sektöründe reformlar gerçekleşecek!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ceren Kumbasar, inşaat sektörü temsilcisi ve Dumankaya İnşaat yönetim kurulu başkanı Uğur Dumankaya ile röportaj gerçekleştirdi. İşte o yazı...

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasının inşaat yapım ihalesi yapıldı!

Antakya’nın Gündüz Caddesi’nde bulunan ATSO hizmet binasının inşaat yapım ihalesi önceki gün gerçekleştirilirken, ihaleyi Antakya’da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Yüksel İnşaat Ticaret Limited Şirketi kazandı.

Gerçekler Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gerçekler Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sertaç Mazı ve Tarık Davutoğlu ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Eyüp, Göktürk Merkez Mahallesi, İstanbul Caddesi'nde kuruldu.

Yeni Yaşam Biçimi, Kentler ve Dönüşüm Zirvesi gerçekleşti!

İnşaat Platformu ve Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen ve moderatörlüğünü Ekonomi Gazetecileri Derneği Başkanı Celal Toprak'ın yaptığı "Yeni Yaşam Biçimi, Kentler ve Dönüşüm Zirvesi" gerçekleşti.

Gerüstbauunion İnşaat Haberi

Gerüstbauunion İnşaat

Gerüstbauunion İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Gerüstbauunion GMBH tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Silivri, Piri Mehmet Paşa Mahallesi, Mis Çıkmazı Sokak'ta kuruldu.


Gerüstbauunion İnşaat Taahhüt Limited Şirketi iş konusu; 1) Avrupa Birliği kapsamında iskele inşası görevlerine aracılık 2) her türlü iskele inşası 3) iskele inşası satın almak, satmak ve kiralamak 4) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 5) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil...