05 / 07 / 2024

gıda zam

gıda zam

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İstanbul'da Halkbank Üreten Kadınlar Yarışması Ödül Töreni'nde gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Maaşı 10 bin TL ve daha düşük olan emeklilere müjde: 'Emekli kartı' geliyor! Doğalgaz, elektrik ve gıda yardımı..

Seçim öncesi seyyanen zam olasılıkları emeklilerin hala gündemindeyken, maaşı 10 bin TL ve daha az olan vatandaşlar için yeni bir formül gündeme geldi. Emekli kartı ile foğalgaz, elektrik ve gıda yardımı yapılması planlanıyor. İşte ayrıntılar...

BMW, 2 Serisi’ne ekimden sonra kasımda da zam yapmadı!

BMW, 2 Serisi’ne ekim ayında olduğu gibi kasım ayında da zam yapmadığını açıkladı. 2 Serisi’nin güncel fiyat listesini resmi internet sitesinden paylaşan BMW, bu seriye önümüzdeki günlerde bir zam veya indirim gelip gelmeyeceğine ilişkin bir açıklama yapmadı.

Honda City’in ekim ayı fiyat listesi belli oldu! City’e bu ay da zam gelmedi!

Honda, en çok tercih edilen modellerinden City’in ekim ayı fiyat listesini yayımladı. Yayımlanan fiyat listesine bakıldığında City modeline bu ay da zam gelmediği görüldü.

Opel Mokka-e'ye bu ay da zam uğramadı! İşte 0,99 faizli Mokka-e Eylül 2023 fiyatları!

Opel Mokka-e'ye bu ay da zam uğramadı. Peki elektrikli Mokka'nın güncel fiyatları ne kadar? İşte 0,99 faizli Mokka-e Eylül 2023 fiyatları...

Benzin, peynir, süt ve yağdan sonra ona da zam geldi.. Eve geldiğinde fazla para ödeyeceksiniz

Türkiye'de başta benzin olmak üzere süt ve yağ gibi temel gıda ürünlerine zam geldi. Ancak zam gelen çok önemli bir ürkün daha var. Eve geldiğinde şaşırmamanız için bakmanız gerekiyor.

Gıda ürünlerine yeni zam dalgası!

Döviz kurunun yükselmesi ile tarım ve gıda da yeni zam dalgası gündeme geldi. İşte detaylar!

Benzin, motorin, LPG'de indirim ya da zam var mı? Akaryakıt fiyatları kaç TL? BP, Total, PO 23 Mart 2023 fiyat listesi

Milyonlarca sürücü, son dakika güncel benzin, motorin ve LPG litre fiyatlarını araştırıyor. Peki benzin, motorin, LPG'de indirim ya da zam var mı? Akaryakıt fiyatları kaç TL? 

Marketlerden dev promosyon! Mahallenizdeki tüm marketlerde geçerli! Gıda, temizlik ürünü, mutfak malzemeleri… Zam yok!

Yerel marketler müjdeyi açıkladı! Türkiye Perakendeciler Federasyonu “Artık zam yapmayacağız” dedi. Marketlerin ortak kararına göre, gıda ve temizlik ürünleri ile mutfak araç ve gereçlerinde zam yapılmayacak.

Asgari ücretten sonra memur maaşlarına da zam geliyor! Resmen belli oldu

Asgari ücrete yapılan zamdan sonra memur maaşlarına da zam geliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Aralık enflasyonunun belli olmasının ardından Ocak ayında memur maaşlarına zam yapılacağını dile getirdi.

Zam üstüne zam almıştı! Cep yakan gıda fiyatlarıyla ilgili bu kez iyi haber

Dünya genelinde yaşanan enflasyon sıkıntısının ardından gıda fiyatları aldı başını gitti. Zam üstüne zam gelen gıda fiyatlarından bu kez ise iyi haber geldi. İşte detaylar...

Gıda fiyatlarına zam! Yeni zamlar için çok az bir süre kaldı! Önlemlerinizi alın

Küresel gıda fiyatları beş aydır üst üste düşerken Ukrayna’dan flaş bir açıklama geldi. Ukrayna Tarım Bakanı Mykola Solskyi tahıl koridoruna rağmen gıda fiyatları ile ilgili kış ayları öncesinde büyük artışların yaşanabileceğini açıkladı.

TMO 5 kg ayçiçek yağı fiyatına zam yaptı! TMO temel gıda ürünlerinin fiyatını açıkladı! 25 Haziran 2022 fiyat listesi

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) perakende ürünlerinin 25 Haziran 2022 fiyatları belli oldu. 129,00 TL'ye satılan ayçiçek yağının yeni fiyatı açıklandı! Peki, Toprak Mahsulleri Ofisi'nde temel gıda ürünlerinin güncel fiyatı ne kadar? İşte TMO 25 Haziran 2022 güncel fiyat listesi...

Asgari ücrete bir zam haberi de gıda sektöründen geldi! 1 Temmuz'da artış maaşlara yansıyacak

Asgari ücrete ek zam haberleri gelmeye devam ediyor. Firmalar hükümetin asgari ücrete yapılacak zam oranına ilişkin çalışmasının detaylarını beklemeden çalışanlarının maaşlarına zam yapmaya başladı. Son zam haberi ise gıda sektöründen geldi.

gıda zam Haberi

gıda zam

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İstanbul'da Halkbank Üreten Kadınlar Yarışması Ödül Töreni'nde gündeme ilişkin çarpıcı açıklamlarda bulundu. Bakan Nebati, "Etiketler üzerinden operasyon çekenlere biz de operasyon çekeceğiz. Türkiye'nin temmuz ayın kadar yetecek ay çiçek yağı var" dedi.

"HİÇBİR ŞEY GELMESE BİLE TEMMUZ AYINA KADAR YETER"

Akşam'da yer alan habere göre Bakan Nebati'nin konuya ilişkin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Hiçbir şey yapmasak bile Temmuz ayına yetecek kadar stokumuz var. Buradan açıkça söylüyorum; bunun altında kalırsınız. Sanal, sonradan üretilmiş fotoğraflarla, Türkiye'de yağ bitti gibi ihanete varan noktalara sürükleyenlerle bir iletişimimiz olacak.

"OPERASYON ÇEKENLERE BİZ DE OPERASYON ÇEKECEĞİZ"

Türkiye'nin üzerine oyun oynanmasına izin vermeyiz. Bu konuda operasyon çekenlere, Hazine ve Maliye Bakanlığı olarak biz de operasyon çekeceğiz.

"FİYAT İSTİKRAR KOMİTESİNİ AKTİF BİR ŞEKİLDE KULLANIYORUZ"

Fiyat istikrarının sağlanması...