16 / 05 / 2024

Nureddin Nebati: Etiketler üzerinden operasyon çekenlere biz de operasyon çekeceğiz!

Nureddin Nebati: Etiketler üzerinden operasyon çekenlere biz de operasyon çekeceğiz!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İstanbul'da Halkbank Üreten Kadınlar Yarışması Ödül Töreni'nde gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. 



Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İstanbul'da Halkbank Üreten Kadınlar Yarışması Ödül Töreni'nde gündeme ilişkin çarpıcı açıklamlarda bulundu. Bakan Nebati, "Etiketler üzerinden operasyon çekenlere biz de operasyon çekeceğiz. Türkiye'nin temmuz ayın kadar yetecek ay çiçek yağı var" dedi.

"HİÇBİR ŞEY GELMESE BİLE TEMMUZ AYINA KADAR YETER"

Akşam'da yer alan habere göre Bakan Nebati'nin konuya ilişkin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Hiçbir şey yapmasak bile Temmuz ayına yetecek kadar stokumuz var. Buradan açıkça söylüyorum; bunun altında kalırsınız. Sanal, sonradan üretilmiş fotoğraflarla, Türkiye'de yağ bitti gibi ihanete varan noktalara sürükleyenlerle bir iletişimimiz olacak.

Nureddin Nebati: Etiketler üzerinden operasyon çekenlere biz de operasyon çekeceğiz!

"OPERASYON ÇEKENLERE BİZ DE OPERASYON ÇEKECEĞİZ"

Türkiye'nin üzerine oyun oynanmasına izin vermeyiz. Bu konuda operasyon çekenlere, Hazine ve Maliye Bakanlığı olarak biz de operasyon çekeceğiz.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön