05 / 07 / 2024

Nureddin Nebati: Etiketler üzerinden operasyon çekenlere biz de operasyon çekeceğiz!

Nureddin Nebati: Etiketler üzerinden operasyon çekenlere biz de operasyon çekeceğiz!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İstanbul'da Halkbank Üreten Kadınlar Yarışması Ödül Töreni'nde gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. 



"FİYAT İSTİKRAR KOMİTESİNİ AKTİF BİR ŞEKİLDE KULLANIYORUZ"

Fiyat istikrarının sağlanması birinci önceliklerimizden birisi. Enflasyonla mücadele sabırlı olmayı ve kararlı adımlar atmayı gerektirmekte. Tüm kurumlarla tam uyum ve istişare içinde çalıştığımızı belirtmek isterim. Bu bağlamda fiyat istikrarının kalıcı olarak tesis edilmesine ve sürdürülmesine yönelik kurduğumuz Fiyat İstikrar Komitesini aktif bir şekilde kullanıyoruz. Geçen hafta 3. toplantımızı gerçekleştirdik.

Nureddin Nebati: Etiketler üzerinden operasyon çekenlere biz de operasyon çekeceğiz!

KDV İNDİRİMLERİ

Gıda fiyatları üzerindeki yukarı yönlü baskıyı artırmak ve halkımızın gıdaya ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla KDV oranını yüzde 1'e indirdik. Enerji fiyatlarındaki artış sebebiyle meskenlerde ve tarımsal sulamada kullanılan elektrikte KDV'yi yüzde 8'e indirdik."

KDV indirimine ek indirim haberi geldi! Temel gıda ürünlerinde büyük fırsat!

Market fiyatlarına indirim geliyor! Milyonlara müjde!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön