16 / 05 / 2024

market zam

market zam

İstanbul Ticaret Odası (İTO) eylül ayı enflasyon verilerini açıklamış ve artan rakamlar dikkatlerden kaçmamıştı. Eylül'de enflasyon yüzde 107.42 olurken bu oran en son Aralık 1997'de 102.83 olarak kayda geçmişti. Ayrıca bazı ürünler geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 200 zam yapılmış durumda...

Market reyonlarında satılan bu ürünlerde görülmemiş fiyat farkı! Yüzde 456 zam geldi

'Çarşıdan aldım bir tane eve geldim bin tane' bilmecesi Mart ayında vatandaşın başına geleni anlatmak için en uygun ifade olabilir. Mart ayında marketlerde satılan bazı ürünlere yüzde 456'ya varan zam geldi. Tarlada 2 lira olan meyve markette 11 liraya çıktı. Vatandaşın cüzdanı yandıkça yandı!

Nureddin Nebati: Etiketler üzerinden operasyon çekenlere biz de operasyon çekeceğiz!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İstanbul'da Halkbank Üreten Kadınlar Yarışması Ödül Töreni'nde gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

BİM süt ve süt ürünlerine zam yaptı: 150 lira olan klasik beyaz peynir 215 liraya yükseldi

BİM market süt ve süt ürünlerine zam yaptı: Klasik beyaz peynir fiyatları arttı. İşte detaylar...

Markette un, tuz, şeker, makarna, ekmek derken en çok kullandığımız bir hizmete daha büyük zam. Açıklama geldi

Türkiye'de benzin fiyatlarının artmasının ardından market ürünleri başta olmak üzere birçok üründe artış devam ediyor. En çok kullandığımız hizmetlerden birine daha zam geldi. O şehirdeki vatandaşlarımızı ilgilendiriyor.

Vergi artışı sonrası market fiyatlarına peş peşe zam gelecek!

İşlenmemiş gıdadaki KDV'nin yüzde 1'de sabit bırakılmasına rağmen diğer bütün ürünlerdeki vergi oranlarının artırılmasının, perakende gıda fiyatlarında en az yüzde 15 seviyesinde zamma neden olduğu ifade edildi. Peki, vergi artışının ardından market ve pazar fiyatları ne olacak? İşte detaylar...

En ucuz kurbanlıklar nerede satılıyor? Hangi market zam oranını arttırdı?

 Migros ve A101 ve CarrefourSA gibi süpermarketlerin sattığı kurbanlıkların fiyatları gündeme düştü. Kurban bayramına az bir zaman kala vatandaşlar, en ucuz kurbanlık fiyatları hangi süpermarketlerde bulunuyor? Hangi market zam oranını en fazla artırdı? sorularının cevabını arıyor.

Çaya dev zam geldi! Raftaki etiketler peş peşe değişti! 1 kg çay ne kadar oldu?

Yaş çay taban fiyatını 11 lira 30 kuruş olarak açıklanmıştı. Böylece, geçen sene 7 lira olan yaş çay taban fiyatına 2023 yılı için yüzde 64 zam geldi. Bu gelişmenin ardından market raflarında da çay fiyatları güncellendi.

Ramazanda market fiyatları adeta uçtu! Zam rekoru kuru soğanda!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, ramazan ayında yaşanan fiyat artışlarına dikkat çekti. Buna göre market raflarında bulunan 39 adet temel gıda maddesinden 30’unun fiyatı arttı. Yüzde 45 artışla rekor soğanda.

Marketteki 39 ürünün 27'sine zam geldi! Fiyatı en çok artan ürün et oldu! 

TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, üretici ve market arasındaki fiyat farklarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bayraktar, marketteki 39 ürünün 27'sine zam geldiğini belirtti. 

Ramazan öncesi gıdada zam yağmuru! Fiyatı en çok yükselen ürünler tek tek açıklandı! Lahana, limon, soğan...

TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, 28 Şubat ile 17 Mart arasındaki market fiyatlarını değerlendirdi. Ramazan öncesi gıdada zam yağmuru! Fiyatı en çok yükselen ürünler tek tek açıklandı! Lahana, limon, soğan...

Ramazan kolisi fiyatlarına bir yılda yüzde 130 zam geldi! Migros, CarrefourSA, ŞOK 19 Mart 2023 fiyat listesi...

Ramazan ayına sayılı günler kala marketler peş peşe fiyatları açıkladı. Ramazan kolisi fiyatlarına bir yılda yüzde 130 zam geldi! Migros, CarrefourSA, ŞOK, Bizim Toptan ve Metro Market 19 Mart 2023 fiyat listesi...

Ayçiçek yağında bu kampanya mest edecek! İndirimde bomba etkisi yapan market vatandaşı mutluluktan havaya uçurdu

Ekonomik sorunların baş gösterdiği şu günümüzde, en çok zam gelen ürünler arasında Ayçiçek yağı da vardı. Çağrı market 4 lt Ayçiçek yağına öyle bir indirim yaptı ki rakama duyan vatandaş mutluluktan havaya uçtu.

Ayçiçek yağının bu fiyatı sıra kavgası çıkartır! Zam kuşağına karşı indirim geldi.. Raflar doldu bitmeden yetişin

Ayçiçek yağında zam haberleri artık bıkkınlık vermeye başlamıştı ki o market bu gidişata adet DUR! dedi ve indirim yaptı. Toplamda 50 TL'lik indirim uygulanan ayçiçek yağının indirime girdiği market merak ediliyor. Ayrıntılar haberimizde.

2023 market poşetine zam geldi mi? Market poşetleri kaç TL? 2023 market poşetlerine zam mı geldi? İşte detaylar!

Poşet ücretlerine zam mı geldi, market poşetleri ne kadar oldu? vatandaşlar bu soruların yanıtını arıyor. İşte detaylar!

Zam tufanı başladı! Asgari ücret açıklanır açıklanmaz o marketlerde ürünler zamlandı! İşte detaylar!

Asgari ücretin açıklanması uzun bir süredir bekleniyordu ve beklenen oldu. Asgari ücret 8.500 TL oldu. Bu haber sonrası market zincirlerinden de zam haberi geldi. İşte detaylar!

market zam Haberi

market zam

Türkiye'de durdurulamayan dolar kuru ve hayat pahalılığı sebebiyle ürünlerin fiyatlarında artış son sürat devam ediyor. İTO verilerine göre, İstanbul'da toptan fiyatlar eylül ayında senelik bazda yüzde 107.42 oranında arttı. Bu oran en son Aralık 1997'de 102.83 ölçüldü.

FİYATLAR YÜZDE 200 ARTTI!

Market raflarında yer alan bazı ürünler geçen yılın aynı döneminde göre yüzde 200 zamlanmış durumda. Ekonomistler devam eden enflasyon sebebiyle Temmuz'da asgari ücrete yapılan zammın kısa sürede işlevsiz kalacağını ifade diyor. Peki fiyatları neden artıyor? Enflasyon yükselmeye devam edecek mi? Uzmanların enflasyona yönelik öngörüleri neler? İşte detaylar...

"MAAŞ ARTIRMAK YETERSİZ KALIR"

Cumhuriyet'ten Ali Can Polat'ın haberine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Yılbaşında ücretlilerin enflasyonun altında ezilmelerine izin vermeyeceğiz” diye ifade ederken ekonomistler ise yapılan zamların süren enflasyon sebebiyle...