02 / 08 / 2024

Gıg Dış Ticaret adres

Gıg Dış Ticaret adres

Gıg Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Adil Mohammed Tufail tarafından kuruldu. 

Gıg Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gıg Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Adil Mohammed Tufail tarafından kuruldu. 

AFG Safari Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AFG Safari Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ghulam Sakhi tarafından kuruldu.

Pasuri Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pasuri Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Eşref Zaman tarafından 100 bin TL sermaye ile 27 Eylül'de Fatih'te kuruldu.

Habbub İnşaat Gıda Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Habbub İnşaat Gıda Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Selattin Yaşar tarafından 20 bin TL sermaye ile 9 Eylül'de Bahçelievler'de kuruldu.

İmadal Turizm İnşaat Dış Ticaret İthalat İhracat Gıda ve Enerji Limited Şirketi kuruldu!

İmadal Turizm İnşaat Dış Ticaret İthalat İhracat Gıda ve Enerji Limited Şirketi, İmren Nilay Tüfekci tarafından 50 bin TL sermaye ile 8 Eylül'de Sarıyer'de kuruldu.

İstanbul2016 Emlak Danışmanlığı İnşaat Taahhüt Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul2016 Emlak Danışmanlığı İnşaat Taahhüt Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ala Sıretanu tarafından 100 bin TL sermaye ile 25 Ağustos'ta Küçükçekmece'de kuruldu.

Ena Deri Tekstil İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Gıda Pazarlama Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ena Deri Tekstil İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Gıda Pazarlama Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi, Sezgin Etyemez Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 600 bin TL sermaye ile 23 Ağustos'ta Avcılar'da kuruldu.

Rodi Turizm Seyahat Gıda Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rodi Turizm Seyahat Gıda Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Othman tarafından 200 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Zeytinburnu'nda kuruldu.

Ozo Yapı İnşaat Gıda ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozo Yapı İnşaat Gıda ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Özkan Akdağ tarafından 200 bin TL sermaye ile 12 Ağustos'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi'nde kuruldu.

Günmer Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günmer Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdulazat Demir tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi'nde kuruldu.

Güzelkent İnşaat Emlak Nakliye Turizm İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güzelkent İnşaat Emlak Nakliye Turizm İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Hatice Kurşun, Fraıdoon Rezayee Ve Mer Boztepe ortaklığında kuruldu.

D D Grup Gıda Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

D D Grup Gıda Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Sedat Yalçın ve Ferdi Şenol tarafından kuruldu.

Ayturk Turizm Gıda İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayturk Turizm Gıda İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Seda Kaya, Gizem Bel ve Badrı Ismail Yasın ortaklığında kuruldu.

Gıg Dış Ticaret adres Haberi

Gıg Dış Ticaret adres

Gıg Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Adil Mohammed Tufail tarafından kuruldu. 

Gıg Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar.idare (Obinaları (o gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demiryolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, (otel, motel, o villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri, öğrenci...