08 / 05 / 2024

GİİP

GİİP

Gayrimenkul ve İnşaat İşbirliği Platformu’nu kurarak ilk geniş katılımlı toplantısını gerçekleştirdi.GİİP 23 Mayıs 2015 tarihinde Biz Cevahir Oteli’nde gerçekleştirilen lansman toplantısıyla kuruluşunu duyurarak faaliyetlerine başladı.

Güven İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Dahili Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi açıldı!

Güven İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Dahili Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi, Hamdullah Balcı Şube Müdürlüğünde 750 bin TL sermaye ile 2 Aralık'ta Eyüp, Çırçır Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde açıldı.

Pırlanta Göztepe projesi lansmana hazırlanıyor!

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesinde en prensipli çalışan firmalardan birisi olan Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe Projesinde hızla ilerliyor. Erkan Grup hızla devam eden Pırlanta Göztepe projesi için lansmana hazırlanıyor ...

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe projesinin lansmanı 4 Aralık'ta!

Erkan İnşaat, hayata geçirdiği Pırlanta serisinin son halkası olan Pırlanta Göztepe projesinin lansmanını, Best Of Göztepe konseptiyle 04 Aralık 2015 Cuma günü gerçekleştirilecek.

Erkan inşaat Pırlanta Göztepe lokasyonuyla dikkat çekiyor!

Pırlanta Koru, Pırlanta Çamlıca, Pırlanta Feneryolu gibi mimari konseptlereimza atan Erkan inşaat'ın butik anlayışla inşa etmeye başladığı toplu yaşam alanları projesi Pırlanta Göztepe'nin temelleri yükseliyor.

Pırlanta Göztepe teslim tarihi!

Pırlanta Göztep projesinde 446 adet daire ve 34 adet mağaza bulunuyor. Pırlanta Göztepe teslim tarihi 2017 yılınin Mayıs ayı olarak belirlendi.

Pırlanta Göztepe projesi Göztepe'yi canlandıracak!

Kentsel dönüşüm alanındaki Pırlanta Göztepe'de üst yönetim tarafından belirlenen avantajlı lansman fiyatlar yıllardır projelerde yatırımda bulunan müşterilerin yatırım-prim oranının maksimum düzeyde tutulmasına yönelik belirlenmiştir.

Pırlanta Göztepe yüksek kira getirisi sağlayacak!

İstanbul'un önemli lokasyonlarından Kadıköy Fikirtepe'de markalı konut projeleri tüm hızıyla sürüyor Erkan İnşaat'ın toplu yaşam alanları projesi Pırlanta Göztepe'nin temelleri bölgede yükseliyor.

KKTC'ye yılda 75 milyon metreküp su gönderilecek!

Kıbrıs’ın 50 yıllık su ihtiyacını karşılayacak olan 107 kilometrelik hat, Anamur ve Girne’de yapılan çifte törenle hizmete açıldı. ‘Barış suyu’ olarak nitelendirilen projeyle adaya yılda 75 milyon metreküp su gönderilecek.

Eyüp Göktürk'te 3.6 milyon TL'ye satılık villa!

İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından İstanbul İli, Eyüp İlçesi, Göktürk Mahallesi'nde bulunan villa satışa çıkarıldı. Söz konusu taşınmazın toplam bedeli 3 milyon 600 bin TL olarak belirlendi.

Gürsu'da sağlık ocağı yıkılıp yerine spor salonu yapılacak!

Sağlık ocağı binasının yıkılıp yerine spor salonu yapılacak olmasına Gürsu'nun Haklarını Koruma Yaşatma ve Dayanışma Platformu tepki gösterdi.

Eyüp Göktürk imar planı tadilatı yarın askıdan iniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkarılan Eyüp İlçesi, Göktürk Mahallesi, 506 parsele ilişkin 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli imar planı tadilatı yarın askıdan iniyor...

Tüm riskli yapılar yıkılıp yerine güvenli yapılar yapılmalı!

TMMO inşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilcilik Başkanı Ziya Ozhan "Tüm riskli yapılar yıkılıp yerine güvenli yapılar yapılarak depremin insanlara verdiği maddi ve manevi zararlar en aza indirilebilir'dedi.

Eyüp Göktürk imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, Eyüp İlçesi, Göktürk Mahallesi, 506 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

GİİP Haberi

GİİP

Gayrimenkul ve İnşaat Sektörü’nün yatırımcıları, müteahhit firmalar, üniversiteler, sektörün çözüm ortakları ve paydaşları, yaşanan hızlı büyümeyle uyumlu ve eşzamanlı bir şekilde gerçekleştirilemeyen düzenlemeler ve standartların tanımlanması gibi konularda sektöre liderlik ve danışmanlık yapmak amacıyla Gayrimenkul ve İnşaat İşbirliği Platformu’nu kurarak ilk geniş katılımlı toplantısını gerçekleştirdi.



Gayrimenkul ve İnşaat Sektörü’nün  oyuncuları ve sektöre destek veren paydaşlardan oluşan üyelerin 1 yıllık yapılanma çalışması sonrasında kurulan Gayrimenkul ve İnşaat İşbirliği Platformu (GİİP), 23 Mayıs 2015 tarihinde Biz Cevahir Oteli’nde gerçekleştirilen lansman toplantısıyla kuruluşunu duyurarak faaliyetlerine başladı.


Yaklaşık 100 üye kuruluşun temsilcilerinin katıldığı lansman toplantısında kurucu üyeler, sektörle ilgili değerlendirmelerde bulunarak platformun kuruluş hikayesi ve amaçları hakkında bilgiler verdiler.


Sektör ve sektörde faaliyet gösteren şirketlerin kurumsallaşmalarına ve yüksek rekabet gücüne ulaşmalarına yardımcı olmayı, sektör adına bilgi...