29 / 04 / 2024

Giresun Adası yapımı

Giresun Adası yapımı

"Altın postu" aramak için gelen Herkül'ün mitolojik hikayesi ve Amazon kadınlarının üs olarak kullandığı rivayetiyle dikkati çeken Karadeniz'in tek adası konumundaki Giresun Adasına turistlik gemi seferleri düzenlenecek.

Giresun'da 25 adet iş yeri yapım işi ihalesi!

S.S. Dereli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Giresun Dereli'de 25 adet iş yeri yapım işi hale ediyor. 

Giresun Dereli'deki konutların yapımı tamamlandı!

Geçtiğimiz sene Giresun'da meydana gelen sel felaketi nedeniyle kentte çok sayıda ev yıkılmış vatandaşlar evsiz kalmıştı. TOKİ tarafından inşa edilen konutların yapımı büyük oranda tamamlandı. 

Giresun-Batlama karayolunun yapımı TBMM'de!

Eskişehir-Alpu yolunun yapımına başlanmama nedeni TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tığlı, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Giresun Yağlıdere'de TOKİ yapımı planlanıyor!

Giresun Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu ilçede TOKİ konutu yapımı için girişimlerin sürdürüldüğünü söyledi.

Çotanak Arena’nın yapımını Siyahkalem üstlendi!

TOKİ’nin Giresun - Sivas yolu üzerinde gerçekleştireceği Giresun Çotanak Arena ve Olimpik Yüzme Havuzu projesinin yapımını Siyahkalem Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş üstlendi.

Giresun ve Gümüşhane Pamuk Barajı projesinin ÇED toplantısı 11 Ağustos'ta!

Aziz Enerji Üretim Şirketi Giresun ve Gümüşhane illeri arasında Pamuk Barajı HES projesinin yapılması planlanmaktadır. Projenin ÇED toplantısı ise 11 Ağustos'ta yapılacak.

Manisa ve Giresun'da santral yapımı için acele kamulaştırma!

Manisa ve Giresun illerinde tesis edilecek santrallerin yapımı amacıyla bazı taşınmazların tapuda hazine adına tescil edilmek üzere acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

TOKİ Giresun Tıp Fakültesi ek binaları yapım ihalesi bugün!

TOKİ Giresun Üniversitesi, Tıp Fakültesi Morfoloji binası, konferans salonu ve ek binaların inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi bugün saat 15:00'de yapılacak.

Giresun'da yap-işlet-devret modeliyle otel yaptırılacak!

Giresun İl Özel İdaresi, Giresun Merkez'de kaba inşaatı tamamlanan 5 yıldızlı otel inşaatının, ince işlerinin yapımı karşılığı uzun süreli kiralama modeliyle ihaleye çıkarıyor. Otelin muhammen kira bedeli 29 milyon 40 bin TL olarak belirlendi.

Giresun Adası'nda arkeolojik kazı çalışmaları yapılıyor!

Giresun Müze Müdürü Hulusi Güleç, Giresun Adası'nda başlatılan arkeolojik kazı çalışmalarının bu yıl da devam etmesini planladıklarını söyledi. Güleç, "Adada yüzey araş tırmalan yaparak kazı çalışmaları için 4 bölge belirledik. " dedi.

TOKİ Giresun'da 1000 kişilik yurt yapım işi ihalesi bugün!

TOKİ Giresun Merkez'de 1000 kişilik yurt ve 1 adet sosyal tesis ile atyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleşecek.

Giresun Merkez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yapım işi ihalesi 16 Ekim'de!

Giresun Merkez 40 Ünitelik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi İle 5-6 Hekimlik Aile Sağlığı Merkezi İnşaatı yapım işi; Sağlık Bakanlığı tarafından 16 Ekim'de ihaleye çıkacak.

Ordu-Giresun Havaalanı inşaatında kule yapımına başlandı!

Türkiye'nin deniz üzerine kurulan ilk havaalanı olan Ordu-Giresun Havaalanı inşaatında kule yapımına başlandı. Proje Müdürü Kahraman: "Üst yapı çalışmaları kapsamında öncelikle başladığımız inşaat, kuledir" dedi

Giresun Adası yapımı Haberi

Giresun Adası yapımı

Nisan-Mayıs aylarından itibaren, mitoloji ve doğanın iç içe olduğu , mistik güçlerin yer aldığı, antik çağların izine rastlanan, Herkül’ün Altın postu aradığı  Giresun Adası (Altın Post Adası)’na  tekneler ile turlar düzenleyecek. Böylelikle hem bölgeye gelecek olan yerli ve yabancı turistlere, hem de Giresun halkına yönelik turizm destinasyonunu oluşturmuş...