19 / 05 / 2024

giresun araplar otel

giresun araplar otel

Giresun İl Özel İdaresi tarafından kaba inşaatı tamamlanan bina ve 15 dönüm araziye, beş yıldızlı otel yapımı için Arap yatırımcılar talip oldu.

İstanbul'un bazı bölgelerinde Türklerin dükkanları kalmadı! Araplar otel de alıyor: Kiralar bu yüzden uçuyor!

İstanbul'un Aksaray, Esenyurt, Beyoğlu gibi ilçelerinde yaşayan Suriyeliler kendilerini kimsenin kabul etmediğini belirtiyor. Türk vatandaşlar ise bazı yerlerde Türk dükkan bile kalmadığını, otelleri bile Arapların aldığını belirtti. İşte ayrıntılar...

Titanic oteller zinciri Giresun'a geliyor! 447 milyon 750 bin TL'lik yatırım!

Kerasus Turizm, Giresun Bulancak’ta Titanic Port Hotel'i hayata geçirecek. Söz konusu otel projesinin maliyeti 447 milyon 750 bin 46 TL olarak açıklandı.

Titanic Port Hotel Turizm Konaklama tesisi için start verildi! Giresun'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor!

Kerasus Tur. San ve Tic. A.Ş. tarafından, Giresun İli, Bulancak İlçesi, Yalıköy Mahallesi, 114 Ada, 6 No'lu parsel üzerinde turizm konaklama tesisi yapılarak yerli ve yabancı turistlere hizmet verilmesi planlanıyor. Giresun'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor. İşte detaylar...

Giresun’da otel yapana 1.2 milyon TL hibe!

Giresun Turizm Altyapı Hizmet Birliği (GİRTAB) Meclis Başkan Vekili Mustafa Yılmaz'ın yaptığı açıklamalara göre, Giresun’da otel yapana 1.2 milyon TL hibe edilecek..

Giresun Özel İdare Binası otel olacak!

Giresun Teyyaredüzü Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda yer alan İl Özel İdare Binası'nın 5 yıldızlı otel olması için protokol imzalandı.

Giresun'da otel yapılacak bina emniyete satılacak!

Giresun İl Genel Meclisi 2017 yılı birinci toplantısı valilik konferans salonunda yapıldı.İl Özel İdaresi Binası'nın Emniyet Müdürlüğü'ne verilmesi mecliste tartışıldı.

Giresun Başar Otel icradan 6 milyon TL'ye satışta!

Giresun 1. İcra Dairesi, Giresun İli, Merkez İlçesi'nde bulunan Başar Otel'i satışa çıkardı. İhalesi 27 Ekim Salı günü yapılacak gayrimenkulün bedeli 6 milyon TL olarak belirlendi.

Araplar Ordu'ya otel yapmak için arsa arayışına giriyor!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu’nun Arap yatırımcıların ilgi alanına girdiğini söyledi. Vali Balkanlıoğlu, “Arabistanlı büyük bir yatırımcı Ordu’ya 30 katlı büyük bir otel yatırımı yapmak istiyor. Arsa arayışına girdiklerinde fiyatlar aşırı artıyor” dedi.

Ordu-Giresun Havalimanı Araplar'ı Karadeniz’e çekiyor!

Dubai şeyhi El Maktum’un ailesinin de turizm yatırımı için yer baktığını söyleyen KAİAD Başkanı Camadan “Araplar’dan çok yatırım talebi geliyor. Karadeniz ekonomisi hızla canlanacak” dedi.

Giresun Buruncu Doğanay Sitesi otel konforunda yaşam sunuyor!

AY-GE-Aydoğan Gezmiş, Buruncu Doğanay Sitesi 5 yıldızlı otel konforunda yaşam sunmaya hazır. Gezmiş, “İddialıyız, site değil dört yıldızlı tatil köyü sunuyoruz. Almasanız da gelin, gezin, görün” dedi.

Araplar Trabzon'dan 2 yılda 4 bin 500 konut aldı!

Arap turistin Karadeniz sevgisine otel yetişmiyor. Bölgeye olan Arap ilgisinin gayrimenkul sektörünü de hareketlendirdiğini vurgulayan Toktaş, "Araplar son 2 yılda yaklaşık 500 milyon dolarlık yatırımla 4 bin 500 konut satın aldı" dedi.

Araplar Karadeniz'i doldurdu, otel yetmiyor!

Arap turistin Karadeniz sevgisine otel yetişmiyor. Yoğun sezonda öğrenci yurtlarının dahi otel olarak kullanıldığını aktaran KATİD Başkanı Toktaş, "Arz-talep hâlâ dengesiz" dedi. İşte bölgede yaşananlar...

Giresun'da 5 yıldızlı otel inşa ediliyor!

Vali Hasan Karahan "Giresun bakir bir şehir... Coğrafyamız güzel ve farklı. Şehrimizde turistik tesisler artmaya başladı ve bu durum gelen insanları da rahatlatıyor. 5 yıldızlı otel de kuruluyor. Bu durum bizim için çok önemli." dedi.

giresun araplar otel Haberi

giresun araplar otel

Giresun İl Özel İdaresi tarafından kaba inşaatı tamamlanan bina ve 15 dönüm araziye, beş yıldızlı otel yapımı için Arap yatırımcılar talip oldu. Arabistanlı Yatırımcı Nasser Alghudaie, “Bu bölgeyi beğendik. Beklediğimizden daha mükemmel bir yerle karşılaştık. Turistler için burada kum, deniz ve doğa ne isteniliyorsa mevcut. Bu nedenle burada turizmle ilgileniyoruz ve yatırım yapmayı düşünüyoruz” diye konuştu.


Türkiye...