26 / 07 / 2024

Giresun Belediye projeleri

Giresun Belediye projeleri

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, ''Alt yapı entegre sorunları var. Mesela derin deşarj sistemi uygulanıyor. Onunla ilgili çalışmalar devam ediyor. Atık bertaraf tesisimizin alt yapı çalışmaları var. Giresun’da kanalizasyonu ve yağmur içme suyu hattı olmayan bir tane ev bırakmayacağız.''dedi.

1933 yılındaki inşaat projeleri belediye radarında! Belediye projesine uygun olmayanlara yıkım kararı!

1933 yılında inşaat çalışmaları hız kazanmış. İnşaat projeleri için ise belediyeler belli projeler belirlemiş, bunun dışına çıkan inşaatlar yıktırılmış.

TOKİ Polemiği... İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: TOKİ projeleri tamamlanmadığı için vatandaş mağdur oluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, TOKİ2nin sunduğu projeleri tamamlayamadığı için vatandaşların mağdur olduğunu iddia etti. İmamoğlu'nun iddiasına Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'dan sert yanıt geldi...

Ekrem İmamoğlu: KİPTAŞ'ın kangren olmuş projeleri vardı, şimdi hepsi çözüldü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu KİPTAŞ ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. , KİPTAŞ'ın kangren olmuş projeleri olduğunu ve şimdi bunların hepsinin çözüldüğünü belirtti. Açıklamanın ardından gözler KİPTAŞ'ın eski Genel Müdürü İsmet Yıldırım'a çevrildi....

Belediyeden satılık 12 iş yeri!

Giresun Belediye Başkanlığı, Giresun Merkez'de yer alan 12 adet iş yeri için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu iş yerlerinin satış ihalesi 23 Kasım tarihinde yapılacak.

Giresun Galericiler Sitesi'ndeki 19 oto galeri 10 yıllığına kiraya verilecek!

Giresun Belediye Başkanlığı, Galericiler Sitesi'ndeki 19 oto galeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihalesi 19 Eylül'de yapılacak.

Belediye 12 gayrimenkul satacak! İhalesi 15 Ağustos'ta!

Giresun Belediye Başkanlığı, Giresun Merkez Şeyh Keramettin Mahallesi'nde yer alan 12 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 15 Ağustos 2023 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

O ilde 6 adet arsa satılıyor! Arsa almak isteyenler dikkat!

Giresun Belediye Başkanlığı, Giresun ili, Merkez ilçesi, Aksu Mahallesi'nde yer alan 6 adet arsayı satıyor...

Giresun Belediyesi 3 iş yerini 8 yıllığına kiraya veriyor!

Giresun Belediye Başkanlığı, Giresun Gaziler-Güre Mahallesi Batı Kıyısı Plajlar Bölgesi'nde yer alan 3 adet iş yerini kiraya veriyor. İşte detaylar...

Giresun Belediyesi 5 adet iş yerini kiraya verecek!

Giresun Belediye Başkanlığı Giresun Gaziler Güre Mahallesi'nde yer alan 5 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Giresun'da 21.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Giresun Belediye Başkanlığı, Giresun Gedikkaya'da yer alan gayrimenkulü 21 milyon 944 bin 651 TL bedelle satışa çıkardı.

Giresun'da 21.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Giresun Belediye Başkanlığı, Giresun Gedikkaya'da yer alan arsayı 21 milyon 944 bin 651 TL bedelle satışa çıkardı.

Giresun'da 21.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Giresun Belediye Başkanlığı, Giresun Gedikkaya Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 21 milyon 944 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Giresun'da 21.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Giresun Belediye Başkanlığı, Giresun Gedikkaya'da yer alan arsayı 21 milyon 794 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Giresun Belediye projeleri Haberi

Giresun Belediye projeleri

Posta Gazetesi yazarı Alev Gürsoy Cimin, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu ile hem şehrin değişen yüzünü hem de 15 Temmuz’u konuştu. İşte o haber...


Türkiye 15 Temmuz’u konuşmaya devam ediyor. Siz o korkunç gecede neredeydiniz, duyunca ne hissettiniz?


Ayın 8’inde il dışına çıktık ve 16’sında dönecektim. Tatilimizin son gecesi CNN Türk’te tankları gördüm. Avrupa’nın birçok ülkesinden demokrasi deneyimimiz daha fazla. 2016’da darbe olacağı insanın aklına gelmiyor. Darbe, ekonomiyi, özgürlükleri, hukuku, bağımsız yargıyı her şeyi alaşağı ediyor. Hele demokrasinin nimetiyle seçilmiş bir siyasi olarak demokrasinin yitirilmesinden en büyük kaybı duyacak olanlar bizleriz. Burada olmadığım için o gece telefonla haber aldım. Giresun darbe teşebbüsünü en rahat geçiren şehirlerden biri oldu. Herhangi bir olay olmamasına rağmen halk demokrasi için sokağa çıktı.


‘KUCAKLAŞMAYA İHTİYACIMIZ VAR’



O gece...