29 / 04 / 2024

Giresun Belediyesi Toki

Giresun Belediyesi Toki

Giresun Belediyesi, TOKİ'nin Aksu Mahallesi'ndeki eski kağıt fabrikası arazisinde yapımına başladığı 550 konutluk inşaatı ruhsatı olmadığı gerekçesiyle mühürledi.

Giresun Belediyesi 3 iş yerini 8 yıllığına kiraya veriyor!

Giresun Belediye Başkanlığı, Giresun Gaziler-Güre Mahallesi Batı Kıyısı Plajlar Bölgesi'nde yer alan 3 adet iş yerini kiraya veriyor. İşte detaylar...

Giresun Belediyesi 5 adet iş yerini kiraya verecek!

Giresun Belediye Başkanlığı Giresun Gaziler Güre Mahallesi'nde yer alan 5 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Giresun Bulancak Belediyesi'nden satılık 49 iş yeri!

Giresun Bulancak Belediyesi, Giresun ili, Bulancak ilçesi, Güzelyalı Mahallesi'nde yer alan 49 iş yerini satıyor...

Giresun Bulancak Belediyesi'nden satılık 51 iş yeri!

Giresun Bulancak Belediyesi, Giresun ili, Bulancak ilçesi, Güzelyalı Mahallesi'nde yer alan 51 iş yerini satıyor...

Arnavutköy Belediyesi TOKİ'ye arazi mi sattı?

Arnavutköy Belediyesi, 2015 yılında Kanal İstanbul’un merkezindeki 100 arazisini 150 milyon TL bedelle TOKİ’ye satmıştı. İddialara göre TOKİ arazi ücretini Belediye'ye ödemedi

Çeşme Belediyesi TOKİ'den 709 bin TL'ye arsa aldı!

Çeşme’de ilçenin ilk kapalı pazar yeri projesini hayata geçirmek için harekete geçen Başkan Ekrem Oran, “Tamamen Çeşme Belediyesi’nin imkânları ile yapılacak Pazar yerinin arazisini 709.000 TL bedelle satın aldık. Çok yakın zamanda Reisdere Kapalı Pazar Yeri yapımına başlıyoruz" dedi.

Esenler Belediyesi ve Giresun Belediyesi arasında kentsel dönüşüm sözleşmesi! 

Esenler Belediyesi ve Giresun Belediyesi arasında "Kentsel Dönüşüm Bilgi ve Tecrübe Aktarımı" kapsamında bir sözleşme imzalandı...

Giresun'un 4 mahallesinde inşaat çalışmaları başladı!

Giresun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir genelinde çalışmalar hızlandı. Kentin 4 mahallesinde inşaatlar hızlandı.

Giresun Aksu TOKİ kura sonucu 27.05.2019!

Giresun Aksu TOKİ kura sonucu 27.05.2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 300 adet konut bulunuyor.

Giresun Belediyesi Aralık ayı toplantısı gerçekleşti!

Giresun Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısını gerçekleşti. Belediye bir sonraki meclis toplantısını 11 Aralık tarihinde yapacak.

Giresun Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Giresun Belediyesi, belediyelere ödenmesi gereken 2018 yılı emlak ve iş yerlerine ait çevre temizlik vergisi ödemeleriyle ilgili açıklama yaptı.

Aytekin Şenlikoğlu kimdir?

Aytekin Şenlikoğlu, AKP Giresun Belediyesi Başkan Adayı oldu. Peki, Aytekin Şenlikoğlu kimdir? Aytekin Şenlikoğlu, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Osmaneli Belediyesi TOKİ Konutları'nı teslim ediyor!

TOKİ tarafından Bilecik’in Osmaneli ilçesinde hayata geçirilen daire ve iş yerleri, hak sahiplerine teslim ediliyor.

Giresun Belediyesi Toki Haberi

Giresun Belediyesi Toki

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediyenin görevlerinden birinin, şehirdeki yapıların ruhsatlarını kontrol ederek kaçak olanlara anında müdahale etmek ve mühürlemek olduğunu söyledi.


Aksu, yaptıkları incelemelerde TOKİ konutlarının imar ruhsatlarının bulunmadığını tespit ettiklerini, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ile TOKİ'ye 9 Temmuz'da konuyu ilettiklerini ifade etti. Aksu, "TOKİ'ye belli bir süre verdik. Bu süre dün sona erdi ancak ruhsatla ilgili herhangi bir başvuru yapılmadı" dedi.


Aksu, bugün belediye görevlilerinin inşaatı mühürlediğini ifade ederek, şunları söyledi: 


"Burada parselasyon yapılmamış. Bu yapılmadan işin nasıl ihale edildiğini anlamış değiliz. Binanın nereye yapılacağı belli değil. Binalar ne olacak? Yükseklik kaç, emsali kaç? Hiçbir şey belirlenmeden bir temel atma var ortada. Türk hukuk sistemine göre mümkün değil. Buradaki imar mevzuatına uygun değil. TOKİ tarafından yapılan 1/100.000...