08 / 05 / 2024

Giresun Dereli-Doğankent Afet Konutları son durum

Giresun Dereli-Doğankent Afet Konutları son durum

Giresun Dereli'de; Dereli-Doğankent Afet Konutları, İşyerleri ve Altyapı Yatırımları Açılış Töreni gerçekleştirildi. Törende CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan, hak konutlarını evlerini teslim etti.

Doğankent Yapı Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğankent Yapı Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Medet Doğan ve Oktay Var ortaklığında kuruldu.

Deprem veya herhangi bir doğal afette hayat kurtaran mobil uygulamalar! Herkesin cebinde olmalı, üstelik ücretsiz!

Kahramanmaraş merkezli yaşadığımız deprem felaketlerinin ardından iletişim önemi bir kez daha ortaya çıktı. Ancak herhangi bir doğal afet sırasında internet olmasa da cep telefonlarımıza indireceğimiz bazı uygulamalar ile sevdiklerimize ulaşmak mümkün.

Yeni deprem gelmeden önce hemen bunu öğrenin! e-Nabız Doğal Afet Bilgilendirme bölümüne flaş güncelleme!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından e-Nabız uygulamasına yeni eklenen Doğal Afet Bilgilendirme bölümü için fotoğraf ekleme özelliği eklendi.

TOKİ'den Giresun Dereli-Doğankent Afet Konutları açıklaması!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Giresun Dereli-Doğankent Afet Konutları'nın teslim edilmediği iddiaları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Giresun Dereli-Doğankent Afet Konutları teslim edildi!

Giresun Dereli'de; Dereli-Doğankent Afet Konutları, İşyerleri ve Altyapı Yatırımları Açılış Töreni gerçekleştirildi. Törende CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan, hak konutlarını evlerini teslim etti.

Giresun Dereli'deki sel konutlarının kurası çekildi!

Giresun Dereli'de Ağustos 2020'de meydana gelen sel nedeniyle hasar gören ve sonrasında yeniden inşa edilen konut ve işyerleri için kura çekimi gerçekleşti. 

Giresun Dereli'deki afet konutları dere yatağına yakın inşa edildi!

Giresun’da geçtiğimiz sene meydana gelen sel felaketinden sonra Dereli'de başlatılan afet konutları da dere yatağının yakınında inşa edildi.

Giresun Dereli için acele kamulaştırma kararı!

Giresun ili, Dereli ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Giresun'da 25 adet iş yeri yapım işi ihalesi!

S.S. Dereli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Giresun Dereli'de 25 adet iş yeri yapım işi hale ediyor. 

Giresun Doğankent'teki 156 konut ve 70 dükkanın inşaatında sona gelindi!

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Giresun Doğankent'te hayata geçirilen 156 konut ve 70 dükkanın inşaatında sona gelindiğini açıkladı.

Giresun Dereli'deki konutların yapımı tamamlandı!

Geçtiğimiz sene Giresun'da meydana gelen sel felaketi nedeniyle kentte çok sayıda ev yıkılmış vatandaşlar evsiz kalmıştı. TOKİ tarafından inşa edilen konutların yapımı büyük oranda tamamlandı. 

Giresun Dereli'de yeni konutlar Eylül'de teslim edilecek!

Giresun'da geçtiğimiz sene 22 Ağustos tarihinde etkili olan sağanak sebebiyle sel ve heyelanlar yaşandı. Sel afetinden en çok etkilenen Dereli ilçesinde; afetzedeler için hazırlanan projede TOKİ tarafından yapılan 216 konut ve 72 iş yerinin inşası da büyük ölçüde bitirildi.

Giresun Dereli'deki konutlar Ağustos'ta teslim edilecek!

Önceki yıl sel felaketi nedeniyle hasar gören evlerin yerine inşa edilen Giresun Dereli konutlarının ilk teslimi Ağustos'ta teslim edilecek. 

Giresun Dereli-Doğankent Afet Konutları son durum Haberi

Giresun Dereli-Doğankent Afet Konutları son durum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun'da, Dereli-Doğankent Afet Konutları, İşyerleri ve Altyapı Yatırımları Açılış Töreni düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum katıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Erdoğan, Giresun'un Dereli ilçesinde gerçekleştirilen "Dereli-Doğankent Afet Konutları, İşyerleri ve Altyapı Yatırımları Açılış Töreni"nde, bir felaket sonrasında verdikleri sözü tutmanın bahtiyarlığı içinde olduklarına dikkat çekti.

Dereli'de bir senede alt ve üst yapısıyla tüm binaları yapacaklarını söylediklerine ve bunları tamamladıklarına vurgu yapan Erdoğan, bölgedeki çalışmalarda emeği geçen Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile tüm kurumlara, yüklenici firmalara teşekkürlerini iletti. 

- "İnşa ve ihya için varız"

Afetin olduğu günü unutmalarının mümkün olmadığına dikkat çeken Erdoğan, yaşamını...