28 / 04 / 2024

Giresun Doğankent yeni bina

Giresun Doğankent yeni bina

Giresun'daki sel felaketinden en çok etkilenen yerler arasında yer alan Doğankent ilçesinde yeni binaların inşaatı hız kesmeden sürüyor...

Doğankent Yapı Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğankent Yapı Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Medet Doğan ve Oktay Var ortaklığında kuruldu.

Garanti BBWA’dan son dakika açıklaması! Bu kişilerin hesabına tam bu kadar para yatacak!

Gıda fiyatlarının her geçen gün artması nedeniyle bankalar da bu alana yönelik hazırladıkları kampanyalarına her gün bir yenisini ekliyor. Bu doğrultuda, yeni bir kampanya düzenlediğini açıklayan Garanti BBWA, kampanya şartlarına uyum sağlayan müşterilerin 200 TL bonus kazanacağını paylaştı.

Arsago’dan doğada yaşam ve yatırım için yepyeni bir başlangıç!

Türkiye’nin dijital gayrimenkul uzmanı Arsago, doğada yeni nesil yaşam ve yatırım alanları oluşturmaya devam ediyor. Arsago, şehir hayatından uzaklaşarak doğada yeni bir başlangıç yapmak isteyen yatırımcılara hizmetlerine devam ediyor.

Arsago, Türkiye'nin en büyük arsa markası olma hedefinde güçlü adımlar atıyor!

Arsago, doğada yeni bir başlangıç yapmak isteyenlere güvenli ve erişilebilir arsa hizmetleri sunarak Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul markası haline geliyor. İşte ayrıntılar...

İş Bankası’ndan müjdeli haber! Hesaplara geri ödemesiz 1.000 TL yatacak!

Havaların ısınmasıyla beraber bankaların tatil kapsamında düzenlediği kampanyalar da artmaya başladı. Bu doğrultuda, yeni bir kampanya düzenleyen Türkiye İş Bankası, kampanyaya katılan müşterilerin hesabına bin TL’ye varan MaxiPuan yatıracağını duyurdu.

Ziraat Bankası’ndan son çağrı yapıldı! Başvurana geri ödemesiz bin TL verilecek!

Türkiye’nin en çok müşterisine sahip bankalarından olan Ziraat Bankası, düzenlediği kampanyalarla büyük ses getirmeyi sürdürüyor. Ziraat Bankası, bu doğrultuda, yeni bir kampanya daha düzenleyerek başvuru yapan her müşteriye bin lira hediye edeceğini duyurdu.

Depremin etkilediği 11 şehirde telaşla konut yapımına başlanması yeni felaketler getirebilir!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Başkanı Hasan Aksungur, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin yaşandığı 11 şehirde, telaşlı davranarak bir ay içinde konut yapımına başlanmasının, ileride doğabilecek yeni felaketlere zemin hazırlayabileceği uyarısını yaptı.

Bin TL ödeyen 879 TL ödeyecek! Herkes zam beklerken doğalgaza flaş indirim geldi!

Herkes doğalgaza yeni yılda zam beklerken flaş indirim milyonlarca aboneyi sevindirdi. Doğalgaz faturasını bin TL ödeyen bir abone yeni yılda 879 TL düzeyinde ödeyecek. İşte detaylar…

Doğtaş'ta yeni yıla özel dev indirimler başladı! 18 Aralık 2022 fiyat listesi…

Doğtaş yeni yıla özel indirim kampanyası başlattı. Peki Doğtaş'ta hangi ürünler indirime girdi, fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? İşte 18 Aralık 2022 fiyat listesi...

Asgari ücret, emekli maaşı derken memur maaşı da belli oldu! İşte 2023 yılında memur maaşı!

TÜİK, geçtiğimiz gün eylül ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Memur ve emekli maaşlarına gelecek zamma üç ay kalmışken bu veriler doğrultusunda yeni memur maaşları da hesaplandı. İşte detaylar…

Doğalgazda yeni dönem, tüm daireler yaptırmak zorunda!

Yürürlüğe giren karar ile bütün konutların kapısına kadar doğal gaz hattı gelmek zorunda. Bu yönetmeliğe uymayan müteahhit firmalara izin yok. İşte detaylar..

BOTAŞ Alman Deutsche Bank AG’den, 925 milyon euro kredi aldı. Doğalgaza yeni zam kapıda

BOTAŞ, ülkenin Ukrayna ile savaş halindeki Rusya’dan ithalata olan bağımlılığı azaltmak amacıyla sıvılaştırılmış doğal gaz alımlarını finanse etmek için Deutsche Bank AG’den, 925 milyon euro (929 milyon dolar) kredi aldı. Botaş’ın krediyi ayrıca Almanya, Fransa, İtalya, İspanya, İsviçre, Singapur ve

Doğalgaza yeni zam! Konutta yüzde 98, sanayide yüzde 552! 

BOTAŞ tarafından yapılan son zam ile sanayiye sağlanan doğalgazda senelik fiyat yükselişi yüzde 552’ye; konutta ise yüzde 98'e ulaştı.

Giresun Doğankent yeni bina Haberi

Giresun Doğankent yeni bina

Giresun'daki sel felaketinden en fazla etkilenen yerler arasında yer alan Doğankent ilçesinde yeni binaların inşaatı sürüyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, ilçede 22 Ağustos 2020 tarihinde yaşanan sel afetinde zarar gören binaların "Yeni Kent Projesi" kapsamında yıkılmasının ardından temeli atılan yapılar yükseliyor.

Giresun Valisi Enver Ünlü, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, ilçedeki 156 konut ve 70 dükkandan meydana gelen inşaat, altyapı ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde incelediklerini dile getirerek, projenin taşkın ve heyelan riskinden uzak örnek bir proje olduğunu söyledi.

Gençlik merkezi, kapalı spor salonu, hastane, hükümet konağı ve diğer projelerin devam ettiğini dile getiren Ünlü, "İlçemizde hem afetin izlerini siliyor hem de gelişim potansiyelini fırsata çevirmek istiyoruz. Burayı çok daha yaşanabilir noktaya taşımak için el ele vermeye devam edeceğiz." şeklindek...