14 / 05 / 2024

giresun tirebolu şirinköy kamulaştırma

giresun tirebolu şirinköy kamulaştırma

Giresun'da yapılacak olan Çay Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali projesi için Espiye, Güce ve Tirebolu'da yer alan 4 köyde kamulaştırma yapılacak. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Giresun Erikli Liman yüzde 50 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Önallar İnşaat tarafından Giresun, Çeçelioğlu Caddesi'nde  yükselen Erikli Liman yüzde 50 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışa çıktı. İşte Giresun Erikli Liman ile ilgili detaylar...

Titanic Port Hotel Turizm Konaklama tesisi için start verildi! Giresun'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor!

Kerasus Tur. San ve Tic. A.Ş. tarafından, Giresun İli, Bulancak İlçesi, Yalıköy Mahallesi, 114 Ada, 6 No'lu parsel üzerinde turizm konaklama tesisi yapılarak yerli ve yabancı turistlere hizmet verilmesi planlanıyor. Giresun'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor. İşte detaylar...

Giresun sel konutları yıl sonuna kadar teslim edilecek!

Giresun'da inşa edilen sel konutlarına yönelik açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,  sel konutlarının yıl sonu itibarıyla teslim edileceğini dile getirdi. 

Giresun Bulancak Belediyesi'nin binası yıkıyor!

Giresun Bulancak'a ait eski belediye binası için yıkım çalışmaları bu hafta içerisinde başlıyor. Yeni bina alanında inceleme yapan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar yeni bina inşaatı hakkında bilgi verdi.

Giresun'da 18 yıl içinde 4 bin 359 konut inşa edildi! 

Son 18 yılda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Giresun'a yapılan yatırımları anlatan AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, bu süre zarfında kent genelinde 4 bin 359 konut inşa edildiğini dile getirdi. 

Denizli'de tarihi yapılar restore ediliyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde tarihi öneme sahip binaları restore etmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi son olarak Şirinköy Kahvehanesi’nin restorasyon çalışmalarına başladı. 

Giresun Atatürk Stadyumu yerine millet bahçesi inşa edilecek! 

Giresun'da 1928 yılında inşa edilen Atatürk Stadı yakın zaman içerisinde yıkılacak. Yıkılacak olan stadyum yerine millet bahçesi inşa edilecek.  

Giresun Doğankent'teki riskli binalar yıkılıyor!

Giresun'da 22 Ağustos tarihinde yaşanan selden en fazla etkilenen ilçelerden Doğankent'te, riskli binalar yıkılarak TOKİ tarafından modern bina ve iş yerleri yapılacak.

Giresun’da 200 yıllık tarihi evler UNESCO’ya aday!

Giresun'un Zeytinlik Mahallesi'nde bulunan 200 yıllık tarihi evler; Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) Dünya Mirası Geçici Listesi'ne aday oldu. 

Giresun Üniversitesi Diş Hekimliği binasının inşaatı 3 yıldır tamamlanamadı!

Giresun Bulancak'ta, yaklaşık 3 yıl önce inşaatı başlayan Diş Hekimliği Fakültesi binası çöplüğe döndü. Yarım kalan 5 katlı binanın maliyeti belli değilken, İYİ Parti Bulancak Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Bayrak, konuya tepki gösterdi.

Giresun Dereli'deki hasarlı yapıların yıkımı tamamlandı!

Giresun'un Dereli ilçesinde 22 Ağustos’ta meydana gelen sel ve heyelandan ağır hasar gören ve kentsel dönüşüm kapsamındaki ilçe merkezindeki bütün binaların yıkımı yapıldı. Dereli'nin en kısa sürede inşasına başlanıp, önümüzdeki yıl Haziran ayında hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Giresun Dereli'de yıkım çalışmaları tamamlandı!

Giresun'un Dereli ilçesinde 22 Ağustos tarihinde yaşanan selde zarar gören ve riskli olduğu değerlendirilen yapıların yıkımı tamamlandı.

Giresun Doğankent'te selden zarar gören konutlar yıkılacak!

Giresun'daki sel felaketinde zarar gören Doğankent'teki 88 daire ve 43 dükkanın bir kısmı yıkılacak...

giresun tirebolu şirinköy kamulaştırma Haberi

giresun tirebolu şirinköy kamulaştırma


Giresun'da tesis edilecek Çay Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali için Giresun Espiye'ye bağlı Arpacık Köyü'nde, Güce'ye bağlı Gürağaç ve Kemaliye Köyü'nde, Tirebolu'ya bağlı Şirinköy'de proje alanında kalan ada ve parseller kamulaştırılacak.



BAKANLAR KURULU KARARI


Karar Sayısı : 2014/6610

Giresun İlinde tesis edilecek Çay Regülatörü ve Hidroelektrik Santralinin yapımı amacıyla ekli listede bulundukları yer ile ada ve parsel numaraları belirtilen taşınmazların tapuda Hazine adına tescil edilmek üzere Maliye Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılması; anılan Bakanlığın 2/7/2014 tarihli ve 20486 sayılı yazısı üzerine, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27 nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 9/7/2014 tarihinde kararlaştırılmıştır.