21 / 05 / 2024

Giresun Turizm Altyapı Hizmet Birliği

Giresun Turizm Altyapı Hizmet Birliği

Giresun Turizm Altyapı Hizmet Birliği (GİRTAB) Meclis Başkan Vekili Mustafa Yılmaz'ın yaptığı açıklamalara göre, Giresun’da otel yapana 1.2 milyon TL hibe edilecek..

Titanic oteller zinciri Giresun'a geliyor! 447 milyon 750 bin TL'lik yatırım!

Kerasus Turizm, Giresun Bulancak’ta Titanic Port Hotel'i hayata geçirecek. Söz konusu otel projesinin maliyeti 447 milyon 750 bin 46 TL olarak açıklandı.

Titanic Port Hotel Turizm Konaklama tesisi için start verildi! Giresun'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor!

Kerasus Tur. San ve Tic. A.Ş. tarafından, Giresun İli, Bulancak İlçesi, Yalıköy Mahallesi, 114 Ada, 6 No'lu parsel üzerinde turizm konaklama tesisi yapılarak yerli ve yabancı turistlere hizmet verilmesi planlanıyor. Giresun'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor. İşte detaylar...

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş'nin merkez nakli yapıldı!

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çakıroğlu Altyapı İnşaat'ın merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Kdm Altyapı Hafriyat İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kdm Altyapı Hafriyat İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de KAdri Güzenge ve Mehmet Şah Bulat ortaklığında kuruldu.

Greenx Altyapı İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Greenx Altyapı İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Gürkan Karakuş tarafından kuruldu.

Giresun Dereli-Doğankent Afet Konutları teslim edildi!

Giresun Dereli'de; Dereli-Doğankent Afet Konutları, İşyerleri ve Altyapı Yatırımları Açılış Töreni gerçekleştirildi. Törende CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan, hak konutlarını evlerini teslim etti.

TOKİ'den Giresun'a 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Giresun İli Merkez İlçesi Kavaklar Mahallesi (Çotanak İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Binası ve Doğankent İlçesi 12 Derslikli Eğitim Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Giresun'a 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Giresun İli Merkez İlçesi Kavaklar Mahallesi (Çotanak İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Binası ve Doğankent İlçesi 12 Derslikli Eğitim Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Giresun 100 kişilik pansiyon ihalesi yarın!

Giresun İli Alucra İlçesi Babapınar Mah (Halis Akmen Çok Programlı Anadolu Lisesi) 100 Kişilik Pansiyon ve 1 Adet Atölye Binası ve Bulancak İlçesi İhsaniye Mah (Gazi Ortaokulu) 16 Derslikli Eğitim Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Giresun Üniversitesi Morfoloji Binası İnşaatı için ihale!

Giresun Üniversitesi Morfoloji Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Mayıs 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Giresun'a 100 kişilik pansiyon!

Giresun İli Alucra İlçesi Babapınar Mah (Halis Akmen Çok Programlı Anadolu Lisesi) 100 Kişilik Pansiyon ve 1 Adet Atölye Binası ve Bulancak İlçesi İhsaniye Mah (Gazi Ortaokulu) 16 Derslikli Eğitim Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 27 Nisan'da yapılacak.

TOKİ'den Giresun'a 2 yeni okul!

Giresun İli Merkez İlçesi Kavaklar Mahallesi (Çotanak İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Binası ve Doğankent İlçesi 12 Derslikli Eğitim Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 30 Nisan 2021 tarihinde saat 10:00'da yapılacak.

Mtf Altyapı Ve Üst Yapı İnşaat Hafriyat Gıda Turizm Nakliyat Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtf Altyapı Ve Üst Yapı İnşaat Hafriyat Gıda Turizm Nakliyat Elektronik Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halil Özhan tarafından kuruldu.

Giresun Turizm Altyapı Hizmet Birliği Haberi

Giresun Turizm Altyapı Hizmet Birliği

Giresun’da son yıllarda artan turizm hareketliliği ile birlikte şehirde konaklama sorunu ortaya çıktı. Mevcut oteller turist yoğunluğunu kaldıramazken, ilde yapılacak otel yatırımlarına 1.2 milyon lira verileceği duyuruldu.


Konuyla ilgili açıklama yapan Giresun Turizm Altyapı Hizmet Birliği (GİRTAB) Meclis Başkan Vekili Mustafa Yılmaz'dan geldi.


Yılmaz "Giresun’da Tarımsal Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu her 500 bin avroluk turizm yatırımının yüzde 65’ini hibe olarak veriyor. Bu da yaklaşık 1,2 milyon liraya denk geliyor. Bu imkanlar ile Giresun’umuza yeni birçok otel açıldı. Fakat Giresun turizmi öyle hızlı bir büyüme yaşadı ki mevcut oteller sezonda yeterli gelmiyor" dedi.


“Kalacak yer bulamadılar”

16 kişilik özel grubunu Karadeniz turuna çıkaran Eskişehirli turizmci Fatih Çetin, geçmiş yıllarda Giresun’da yer bulma konusunda sıkıntı yaşamadıklarını belirterek, “Giresun son 2 yılda Eskişehirliler ‘in çok ilgisini...