04 / 08 / 2024

girişimci kadınlar proje desteği

girişimci kadınlar proje desteği

9 ayrı merkezde 3 ay sürecek projenin Aydın, Muğla ve Denizli olmak üzere üç ilde eş zamanlı olarak uygulanacağını ifade eden Pilevneli'nin yaptığı açıklamalar haberimizin içinde yer alıyor...

Depremzede iş kadınlarının bakım yükümlülükleri arttı

DASİFED Başkanı Gülay Gül, deprem sonrasında yaşanan iş yerini ve işini kaybetmiş girişimci kadınların yaklaşık yüzde 70’inin bakım yükümlülüklerinin arttığını kaydetti. İşte haberin detayları...

Halkbank'tan kadın girişimcilere müjde! 225 bin TL verilecek! Üstelik faiz yok

Halkbank'tan kadın girişimcilere sağlanan destek kampanyası bütün kadınlar tarafından detaylarıyla merak ediliyor. Girişimci kadınlara yönelik yapılan bu büyük destek toplumun büyük bir kesimi tarafından çok ilgi gördü. Kampanyanın detayları için haberimizi okuyun. 

Halkbank kadın girişimciler için destek veriyor! Bakın faizsiz kredinin tutarı ne kadar? 

Müjdeli haber Halkbank tarafından kadın vatandaşlara duyuruldu. Faizsiz kredi sayesinde girişimci kadın vatandaşlar sıfır faizli destek paketinden faydalanabilecek. Başvuru için gerekli detaylar haberimizde... 

Girişimci kadınlara müjde! 13 bin kadın girişimciye destek geliyor!

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), girişimcilik destekleri çerçevesinde 2023’te 13 bin kadın girişimciyi desteklemeyi hedefliyor.

Halkbank'tan kadın girişimcilere faizsiz kredi! Başvurular başladı!

Halkbank'tan girişimci kadınların yüzünü güldürecek haber geldi. Banka tarafından başlatılan faizsiz kredi kampanyası kapsamında ilk defa iş kuracak ya da işini kurmuş kadın girişimcilere para desteği verilecek. İşte tüm detaylar...

Evrim Kırmızıtaş Başaran, Yılın Girişimci İş Kadını seçildi!

Lüks Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Yılın Girişimci İş Kadını oldu...

RE/MAX Türkiye, kadınları çalışma hayatına davet ediyor!

Kadınların iş hayatında aktif rol almasını destekleyen ve girişimciliğe teşvik edici faaliyetleri ile öne çıkan RE/MAX Türkiye, yüzde 50’ye yaklaşan kadın çalışan oranı ile kadın istihdamı sağlıyor. 

Kadınlar mı erkekler mi daha çok ev alıyor?

2017 yılına ait konut satış rakamları dün Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklandı. Peki açıklanan verilere göre en çok kadınlar mı , erkekler mi ev sahibi oldu?

Kadınlar inşaat sektöründe söz sahibi olmak istiyor!

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu Danışma Kurulu Başkanı Av. Pınar Ersin Kollu, kadınlarında sektörde söz sahibi olmak istediğini açıkladı. Kollu, yaklaşık 70 bin kadının inşaat alanında çalıştığını ifade etti.

Kadınlar en çok Balıkesir'de ev alıyor!

Türkiye'de her 10 konuttan yaklaşık 3'ünün kadınlara satıldığını belirten Pronote Gayrimenkul Geliştirme ve Danışmanlık'ın Kurucu Ortağı Emir Sezgin, kadınların en çok Balıkesir'den ev aldığını vurguladı.

Kadınlar şantiyede eşitlik istiyor!

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu, Gayrimenkulde Kadın Araştırmasının sonuçları açıklandı. Sonuçlar değerlendirildiğinde kadınlar şantiyede eşitlik istiyor sonucuna varılabiliyor.

Kadınlar ailesini ev sahibi yapıyor!

Bir ailenin ev sahibi olmasında, kadınların tercihleri ve yönlendirmeleri daha etkili oluyor. İş yaşamında aktif rol oynayan ve günümüzde evliliği güvence olarak görmeyen kadınlar, konut sahibi olmaya erkeklerden daha çok önem veriyor.

Kadınlar gayrimenkulde liderlik etmeye aday!

Gayrimenkulde Kadın Araştırması sonuçlarını açıklandı. Sektör kadınları 36 yaşında genç bir profile sahip, yüksek düzeyde eğitimli, üst düzey yönetim kademelerinde görev almaya hazırlar ve bunun için adalet ve tarafsızlık ilkesiyle yönetilmeyi talep ediyorlar.

girişimci kadınlar proje desteği Haberi

girişimci kadınlar proje desteği


Türkiye Mikrofinans Kurumu Aydın Şubesi, Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) ile proje anlaşması imzaladı. 


Mikro Kredi, İzmir, Aydın, Denizli, Manisa ve Muğla Bölge Finans Müdürü Demet Pilevneli, projeye ilişkin gazetecilere yaptığı açıklamada, Güney Ege Bölgesi'nde "Kadınların Girişimcilik Potansiyelinin" artırılması hedefine yönelik olarak proje üreten Türkiye Gramen Mikrofinas Programı (TGMP) Aydın şubesinin GEKA ile proje anlaşması imzalandığını belirterek, proje sonunda yaklaşık 8 bin kadına iş kurma, finansman problemleri, girişimcilik danışmanlığı, iş geliştirme, iş yönetimi ve satış artırma konularında eğitim ve danışmanlık hizmeti verileceğini bildirdi. 


Üç ilde eş zamanlı olarak uygulanacak


9 ayrı merkezde 3 ay sürecek projenin Aydın, Muğla ve Denizli olmak üzere üç ilde eş zamanlı olarak uygulanacağını ifade eden Pilevneli, şunları söyledi: 


"Yapmakta olduğumuz işin küçük sermayelerle  hayatlara dokunmak olduğunun bilincinde olarak...