28 / 04 / 2024

Girişimci Kulübü toplantısı nerede

Girişimci Kulübü toplantısı nerede

Capital & Ekonomist Dergileri, Avea ve TOBB Genç Girişimciler Kurulu işbirliği, Doğa Koleji’nin de katkılarıyla hayata geçirilen “Girişimci Kulübü”nün 2014 yılı ilk toplantısı “Enerji 2023: Girişimcinin Ajandası” ana temasıyla gerçekleştirildi

Kendi işini kurmak isteyenler için başarılı girişimci olmanın 10 adımı; Yol haritanızı belirleyin

Girişimcilik, birçok insan için özgürlük, bağımsızlık ve başarı anlamına gelir. Başarılı girişimciler, iş fikirlerini hayata geçirerek dünyada iz bırakırlar. Ancak, girişimcilik yolculuğu zorlu bir süreçtir. İşte, başarılı girişimci olmanın 10 adımı...

Erdoğan duyurdu! Başvuran herkese geri ödemesiz yeni bir girişimci kredisi verilecek!

Beştepe'deki “1 Milyon İstihdam Projesi” Kamuoyu Bilgilendirme Programı'nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geri ödemesiz yeni bir girişimci kredisi verileceğini söyledi.

KOSGEB genç girişimci desteği 2022 ne kadar? Genç girişimci yaş sınırı nedir?

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, esnaf ve sanatkarlar ile tarımsal üretime yönelik kredi paketleri ve genç girişimci desteği ile ilgili paylaşımda bulundu. Peki, KOSGEB genç girişimci desteği 2022 ne kadar? Genç girişimci yaş sınırı nedir?

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm toplantısı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarına bütüncül yaklaşmak adına kentsel dönüşüm toplantısı düzenledi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi, Aralık ayı toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda 40 gündem maddesi konuşuldu.

Tekirdağ Büyükşehir Ekim Ayı Meclis Toplantısı yapıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 2019 Dönemi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ağustos ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos ayı olağan toplantısının son birleşimini, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan başkanlığında gerçekleştirildi.

Manisa Büyükşehir Ağustos ayı toplantısı yapıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında gerçekleştirildi.

Ordu Büyükşehir Temmuz ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz Ayı Olağan Toplantısı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in başkanlığında gerçekleştirildi.

Trabzon Büyükşehir Temmuz ayı toplantısı yapıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi, temmuz ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Trabzon Büyükşehir Haziran ayı toplantısı yapıldı!

Çalışmalarına devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Haziran ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Ordu Büyükşehir Haziran ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Çalışmalarına devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Haziran ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Malatya Büyükşehir Haziran ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Haziran ayı toplantısı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan başkanlığında gerçekleştirildi.

Girişimci Kulübü toplantısı nerede Haberi

Girişimci Kulübü toplantısı nerede

Akıllı enerji konusunda ciddi potansiyel olduğunu belirten Avea CEO’su Erkan Akdemir “Türkiye’nin öncelikli konularından olan enerji sektörü, telekom sektörü ile yüksek yatırım gerektirmesi açısından benzerlik gösteriyor. Bu anlamda enerji sektörü mobil teknolojilere de ihtiyaç duyuyor. Konunun çözümü ise; GSM sektöründe yatıyor. Geliştirdiğimiz M2M uygulamaları sayesinde, doğalgaz ve elektrik tüketiminde ciddi miktarlarda tasarruf fırsatı sağlıyoruz”

Toplantı kapsamında ayrıca, Türk enerji sektörünün duayen isimleri Mehmet Öğütçü, Murat Özyeğin, Yalçın Kıroğlu ve

Muzaffer Akpınar da yaptıkları konuşmalarla sektörün mevcut durumunu değerlendirerek, sektörün geleceği hakkında açıklamalarda bulundular

Türkiye’de girişimciliği özendirme ve destekleme misyonuyla kurulan ve girişimcileri bir araya getirerek vizyon paylaşımlarına olanak sağlayan Girişimci Kulübü’nün bu yılki ilk toplantısı, Avea CEO’su Erkan Akdemir, Girişimci Kulübü Başkanı Nevzat Aydın ile Ekonomist ve Capital Dergileri Yayın Direktörü M....