05 / 05 / 2024

girişimciye ofis tahsisi

girişimciye ofis tahsisi

2017 yılında KOBİ ve girişimcilere yönelik teşvikler artıyor. Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler ve girişimcilere yönelik 2017 desteklerinde arsa ve ofis teşvikleri öne çıkıyor. Tahsis edilecek ofis sayısı 20 bine çıkıyor.

Vatandaş o bölgeye akın etti fiyatlar yükseldi! Kentte yatırımlık arsa kalmadı...

Kayseri'nin önemli üretim merkezlerinden OSB alanında fabrika yatırımı yapmak isteyen girişimciler, arsa tahsisi bekliyor. Konu hakkında konuşan Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, "Arsamız yok, sınırlarımız doldu" dedi.

İŞKUR girişimciye 150 bin TL hibe desteği veriyor! İşte başvuru şartları...

İŞKUR kendi işini yapmak isteyen vatandaşlara hibe desteği verileceğini duyurdu. Peki, 150 TL hibe desteğinden kimler faydalanacak? İşte detaylar...

Girişimci kadınlara müjde! 13 bin kadın girişimciye destek geliyor!

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), girişimcilik destekleri çerçevesinde 2023’te 13 bin kadın girişimciyi desteklemeyi hedefliyor.

Halkbank'tan genç girişimcilere 350 bin lira

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan bugüne kadar 20 bin genç girişimciye 4 milyar TL kredi sağlandığını belirterek 35 yaşın altında kendi işini kurmak isteyen üniversite mezunu gençlere 350 bin liraya kadar uygun koşullarda kredi imkanları sunduklarını söyledi.

KOSGEB'den 30 bin girişimciye destek!

KOSGEB, geçen yıl 11 bin 809 kadın girişimciye destek sağlarken bu yıl da 12 bin kadını benzer şekilde desteklemeyi öngörüyor...

Diyarbakır OSB'de 22 fabrika için yer tahsisi yapıldı!

Kurulduğu günden bu yana etap etap genişleyerek büyüyen ve teşvik uygulamaları sayesinde girişimcilerin her zaman yoğun ilgi gösterdiği Diyarbakır OSB'de, koronavirüs salgınına rağmen bu yıl 22 firmaya fabrika kurulması için yer tahsisi yapıldı.

Grand Yazıcı Bodrum satıldı! 

Hayri Yazıcı'ya ait Bodrum'da bulunan Grand Yazıcı Bodrum, Azerbaycanlı bir girişimciye satıldı.

Hazine taşınmazları kiralamasında girişimciye destek!

139 çeşit tıbbi ve aromatik bitki ile süs bitkilerinin yetiştirilmesi için devlet arazi desteği sağlıyor. Taşınmazlar rayiç bedelin binde biri üzerinden kiralanıyor.

RE/MAX Türkiye'den son 3 ayda 750’den fazla girişimciye iş imkanı!

Konut kredilerinde yapılan indirimler ile gayrimenkul sektöründe taleplerde ciddi artış yaşandı. Gayrimenkul sektöründeki bu hareketlenme özellikle kendi işini kurmak isteyen girişimcilerin dikkatini çekerken, devlet teşvikleri de gayrimenkul sektörünün albenisini artırdı. 

Siirt OSB'de girişimcilere arsa tahsisi!

Siirt'te kuracakları fabrikalarda 700 kişiye istihdam sağlanacağını taahhüt eden 5 firmaya toplam 36 dönüm arsa tahsis edildi

ABD'de yüksek kiralar çalışanları bunalttı: Otoparklarda ofis akımı!

ABD’nin San Francisco şehrinde artan kiralar girişimcilerin #WePark hareketinin başlatmasına yol açtı. Ofis kiralarını karşılayamayan birçok kişi yol kenarında saati 2.5 dolar olan otoparklarda çalışmaya başladı.

Ayda 250 lira kirayla sanal ofis!

Girişimcilerin önündeki en büyük engel olan ofis maliyetleri, sanal ofislerle yüzde 80’e düşürülüyor. Ayda 250 ila 450 lira kirayla sanal ofis kurulabiliyor.

RE/MAX Türkiye 2019'da 40 ofis açacak!

Gayrimenkul danışmanlığı şirketi RE/MAX Türkiye, 2019'da 40 ofis açacak. Böylece en az bin gayrimenkul danışmanı daha ekibe dahil edilecek. Franchise giriş bedeli büyük şehirlerde 32 bin dolar, küçük şehirlerde ise 16 bin dolar seviyelerinde bulunuyor.

girişimciye ofis tahsisi Haberi

girişimciye ofis tahsisi

2017 için KOBİ ve girişimcilere yönelik getirilen teşvikler hız kesmeden devam ediyor. Yeni düzenleme ile ortak bulan KOBİ’lere kurumlar vergisinde indirim sağlanırken, iş fikirlerini hayata geçirmek isteyen girişimcileri ise ücretsiz ofisler bekliyor

Birleşen KOBİ'ye vergi indirimi

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler'in (KOBİ) birleşmelerini teşvik etmek amacıyla son dönemde çok önemli düzenlemeler bir bir hayata geçmeye başladı. Buna göre, KOBİ'lerin birleşmesi halinde kurumlar vergisi oranı artık yüzde 75'e kadar indirimli uygulanacak. Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğe göre, devir tarihi itibarıyla fiilen üretim yapan KOBİ'lerin birleşmesi durumunda, birleşme tarihinde sona eren hesap döneminde münhasıran üretim faaliyetinden elde ettiği kazançları ile bu kapsamda birleşilen kurumun üç hesap döneminde münhasıran üretim faaliyetinden elde ettiği kazançlarına kurumlar vergisi oranı yüzde 75'e kadar indirimli uygulanacak. Öte yandan KOSGEB...