07 / 05 / 2024

Girne Amerikan Üniversitesi uçuş okulu açıyor

Girne Amerikan Üniversitesi uçuş okulu açıyor

Karabük'ün UNESCO tarafından Dünya Miras Listesi'ne alınan Safranbolu ilçesi, mikrolight hava araçlarıyla yapılan uçuş ve eğitimi konusunda adını duyurmaya hazırlanıyor. Girne Amerikan Üniversitesi Safranbolu'da uçuş okulu açıyor...

GAÜ Hastanesi'nin inşaatı bakanlığa devrediliyor!

Girne Amerikan Üniversitesi tarafından yapımına başlanılan ancak tamamlanamayan hastane Sağlık Bakanlığı'na devrediliyor.

Türk-Amerikan Üniversitesi için çalışmalar başladı!

Türk-Amerikan İş Adamları Derneği Başkanı Bora Gürçay, Türk-Amerikan Üniversitesi kurmak için yola çıktıklarını, bunun bir bilişim üniversitesi olacağını bildirdi.

Girne Amerikan Üniversitesi Balıkesir kampüsü için protokol imzaladı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ile bir araya gelen Girne Amerikan Üniversitesi, Susurluk ilçesine kurulacak üniversite için protokol imzaladı.

Balıkesir'e Girne Amerikan Üniversitesi geliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Girne Amerikan Üniversitesi yöneticilerini kabul etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette yöneticiler, Balıkesir'e kurmak istedikleri üniversite için Başkan Uğur'dan destek istediler.

GAÜ'nün mimarlık seminerleri devam ediyor!

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü öğretim üyelerinden Yrd.Doç.Dr. Zafer Akdemir’in “Anadolu Geleneksel Evleri ve Kapadokya” üzerine yaptığı sunum Girne Amerikan Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.

Girne Üniversitesi'nin tıp fakültesi 2016'da açılacak!

Eğitim adası KKTC'de tıp fakültesi bulunan tek üniversite olan Yakındoğu ailesi, iki yıl önce kurduğu Girne Üniversitesi'nde de tıp fakültesi açtı. Hedef, adada eğitim ve sağlık sektörünü öne çıkarmak.

Girne Üniversitesi'ne 5 yeni fakülte binası yapılacak!

Girne Üniversitesi mevcut 4 fakülte, 2 yüksekokul ve 12 bölümüne, yeni onay alan 5 fakülte ve 17 bölüm ekledi. 5 yeni fakültenin binasının temeli, KKTC'nin Cumhuriyet Bayramı olan 15 Kasım'da atılacak.

GAÜ'den mimarlık alanında uluslararası temsiliyet!

Girne Amerikan Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Sadri, Akdeniz ve Ortadoğu Mimarlık ve Şehircilik Okulları açılış konuşmasına katılmak üzere İstanbul'a davet edildi.

Dünya Mimarlık Günü GAÜ'de kutlanacak!

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) 5 Ekim Pazartesi günü kutlanacak Dünya Mimarlık Günü’ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

STFA Grubu'nun CEO'su Mehmet Ali Neyzi görevinden ayrılıyor!

2011 yılından bu yana STFA Grubu CEO’luk görevini yürüten Mehmet Ali Neyzi, 17 Ağustos 2015 tarihi itibariyle görevinden ayrılıyor. Neyzi, Osmanlı Tarihi konusunda yüksek lisans yapmak üzere Beyrut Amerikan Üniversitesi’ne devam edecek.

GAÜ'de kentsel tasarım semineri düzenlendi!

Girne Amerikan Üniversitesi'nde (GAÜ) kentsel tasarım konulu seminer düzenlendi. Seminerde Eric Firley kentsel tasarım ve mimarlık, konut, altyapı ve kentsel tasarım teorisi konularına değindi.

Dünya mimarlık otoriteleri GAÜ'de buluşuyor!

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) kutlayacağı 2014 - 2015 akademik yılında, mimarlık alanında Orta - Doğu ve Akdeniz bölgesinin en büyük akademik etkinliğine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Girne Amerikan Üniversitesi Safranbolu'da uçuş okulu açıyor!

Karabük'ün UNESCO tarafından Dünya Miras Listesi'ne alınan Safranbolu ilçesi, mikrolight hava araçlarıyla yapılan uçuş ve eğitimi konusunda adını duyurmaya hazırlanıyor. Girne Amerikan Üniversitesi Safranbolu'da uçuş okulu açıyor...

Girne Amerikan Üniversitesi uçuş okulu açıyor Haberi

Girne Amerikan Üniversitesi uçuş okulu açıyor

Karabük'ün UNESCO tarafından Dünya Miras Listesi'ne alınan Safranbolu ilçesi, mikrolight hava araçlarıyla yapılan uçuş ve eğitimi konusunda adını duyurmaya hazırlanıyor Girne Amerikan Üniversitesi Safranbolu'da uçuş okulu açıyor 2009 yılından itibaren mikrolight hava araçları ile yapılan turistik gezilere şimdi de hafif hava aracı pilotu yetiştirme eğitimleri ekleniyor. Girne Amerikan Üniversitesi öğrencileri uçuş eğitimlerini Eylül ayından itibaren Safranbolu'da alacak. Karabük'ün UNESCO tarafından Dünya Miras üstesine alınan Safranbolu ilçesi, kültür turizminin ardından mikrolight hava araçlarıyla yapılan uçuş ve eğitimi konusunda adını duyurmaya hazırlanıyor. 

2009 yılından itibaren mikrolight hava araçları ile yapılan turistik gezilere şimdi de hafif hava aracı pilotu yetiştirme eğitimleri ekleniyor. Girne Amerikan Üniversitesi öğrencileri uçuş eğitimlerini Eylül ayından itibaren Safranbolu'da alacak. Toplam 2 bine yakın tescilli ve koruma altında bulunan tarihi...