25 / 07 / 2024

GİSP İzmir Grubu

GİSP İzmir Grubu

GİSP İzmir Grubu'nun ikinci yuvarlak masa toplantısı, "Urban GreenUp" ve "Taşınmaz Değerlemede CBS Kullanımı" konu başlıklarıyla gerçekleştirildi...

Buğra Gökce sordu: Kira fiyatlarından dolayı İstanbul'da ev bulamayan Gaye Erkan İzmir'de bulabilir miydi?

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın geçtiğimiz günlerde İstanbul'da kiralık ev bulamamasından dolayı annesinde yaşamaya başlaması üzerine Buğra Gökce "İzmir’e taşınsa uygun kiralık ev bulabilir miydi?" diye sordu. 

İzmir’de konut krizi nasıl çözülür? Buğra Gökce tek tek sıraladı: İşte 4 maddede çözüm!

Şehir Plancısı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı Dr. Buğra Gökce, İzmir'deki konut sorunu ve bu sorunun çözümüne ilişkin X sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar ve vatandaşlardan gelen yanıtlar...

Depremden sonra göç alan İzmir'de ev fiyatları yüzde 20'den fazla arttı! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden sonra Ege Bölgesinde konut piyasası hareketlendi. Depremden sonra göç alan İzmir'de ev fiyatları yüzde 20'den fazla arttı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi çok sayıda güvenlik görevlisi alacak! Son başvuru tarihi 26 Nisan!

Türkiye İş Kurumu’nun resmi internet sitesinde yayımlanan ilana göre, İzmir Büyükşehir Belediyesi güvenlik görevlisi alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Güvenlik görevlisi alımında başvuru yapacak adaylarda aranan başvuru koşulları ve başvuru süreci ile ilgili ayrıntılar paylaşıldı.

Gayrimenkul fiyatları neden yükseliyor? GISP, artışları inceliyor! 

GİSP Yönetim Kurulu Üyesi ve İzmir Başkanı Şükrü Cem Akçay, gayrimenkul fiyatlarındaki artışın sebeplerini açıkladı. İşte o sebepler...

Murat Kurum: Türkiye'ye örnek bir dönüşümü de güzel İzmir'imizde yapıyor olacağız!

İzmir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Afet Koordinasyon Merkezi'nde, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum başkanlığında koordinasyon toplantısı düzenlendi. Murat Kurum, toplantının ardından yaptığı açıklamada, "Türkiye'ye örnek bir dönüşümü de güzel İzmir'imizde yapıyor olacağız" dedi.

İzmir Çiğli'de heyelan tehlikesi: Vatandaşlar hasar görmüş evlerde yaşıyor!

Heyelan felaketinden sonra 33 evin hasar gördüğü İzmir Çiğli’de yaklaşık 200 vatandaş ölümle burun buruna oturuyor. Bölgeyi ziyaret eden CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, bakanlık ve belediyelere çağrıda bulundu, “Bu insanlar ihmalin kurbanı olmadan gerekli adımları atın” diye konuştu.

Ciner Grubu Galler’de fabrika kuracak!

Birçok alanda faaliyet gösteren Ciner Grubu, Türkiye’nin alanında önemli şirketlerini bünyesinde barındırıyor. Ciner Grubu'nun Galler’de fabrika kurması planlanıyor.

GİSP taşınmaz değerlemede CBS kullanımını masaya yatırdı!    

GİSP İzmir Grubu'nun ikinci yuvarlak masa toplantısı, "Urban GreenUp" ve "Taşınmaz Değerlemede CBS Kullanımı" konu başlıklarıyla gerçekleştirildi...

İstanbul ve Ankara'dan göç edenler İzmir'i seçiyor!

İstanbul ve Ankara'dan göç edenler İzmir'i tercih ediyor. Yoğun göç ve markalı konut projeleri ile kentte yatırımların artması bekleniyor.

GİSP Ankara ve İzmir'de şube açtı!

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu, sektör oyuncularını bir araya getirmek ve yeni işbirliği modelleri oluşturmak için GİSP-Ankara ve GİSP-İzmir şubelerini kurdu.

Yabancıya gayrimenkul satışı için, yabancılarla gönül bağı kurulmalı!

GİSP (Gayrimenkul İçin Strateji Platformu) tarafından gerçekleştirilen ‘Gayrimenkul Sektöründe Turizm Yatırımları’ konulu toplantısında, Turizm sektörünün Gayrimenkul sektöründeki yeri, şu anki durumu ve gelecekte daha iyi seviyelere gelmesi için yapılması gerekenler tüm yönleri ile masaya yatırıldı

İzmir metro güzergahında konut fiyatları yüzde 21 değerlendi!

Endeksa verilerine göre, İzmir metro hattı üzerindeki konutların ortalama fiyatı son 1 yılda yüzde 21 değerlenerek 320 bin 40 TL oldu...

GİSP İzmir Grubu Haberi

GİSP İzmir Grubu

Gayrimenkul için Strateji Platformu (GİSP) İzmir Grubu’nun ikinci yuvarlak masa toplantısı “Urban Green Up” ve “Taşınmaz Değerlemede CBS Kullanımı” konu başlıklarıyla İzmir Ticaret Odası Seminer Salonu’nda yapıldı. Toplantıda hem küresel hem ulusal hem de yerel gündemde yer alan konuları tartıştı.

GİSP, Türkiye’nin pek çok yerinde faaliyetlerine tam gaz devam ediyor.  Toplantıda İzmir Büyükşehir Belediyesi AB Projeleri kapsamında da yer alan ve Avrupa Birliği Ufuk 2020 kapsamında desteklenen “URBAN GreenUp Projesi”nin sunumunu Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nden Prof. Dr. Yusuf Kurucu yaparken gün geçtikçe daha fazla önem kazanan “Taşınmaz Değerlemede Coğrafi Bilgi Sistemleri” konusunu ise yine aynı üniversiteden Doç. Dr. Tolga Esetlili anlattı. 

GİSP İzmir Temsilcisi Şükrü Cem Akçay açılış konuşmasını gerçekleştirdi. 

Akçay yaptığı konuşmada “Urban GreenUp  Projesi”nin öneminden bahsetti ve şunları söyledi; "Bu...