09 / 05 / 2024

Gizay Özüm kimdir

Gizay Özüm kimdir

Mimar Gizay Özüm kimdir? Mimar Gizay Özüm, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gizay Özüm, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Gizay Özüm...

İlhami Özşahin Kimdir?

Başkent Doğalgaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İlhami Özşahin kimdir? İlhami Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İlhami Özşahin'in biyografisi..

Ersan Yıldırım kimdir?

TSKB GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ersan Yıldırım kimdir? Ersan Yıldırım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ersan Yıldırım'ın biyografisi...

Mehmet Özçelik kimdir?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim kurulu üyeliklerine TOKİ tarafından aday olarak gösterilen isimler arasında yer alan Mehmet Özçelik kimdir? Mehmet Özçelik, hangi işlerde görev aldı?

Bilge Beller Özçam kimdir?

TSKB Gayrimenkul Değerleme’de Şubeler Özel Projeler Departmanından Sorumlu Koordinatör Bilge Beller Özçam, Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Peki, Bilge Beller Özçam kimdir? İşte Bilge Beller Özçam..

Ergün Turan: Çözüm süreci TOKİ'yi güçlendirdi!

Çözüm süreci, bölgede ekonomiye canlılık getirirken TOKİ’yi de güçlendirdi. TOKİ Başkanı Turan “Çözüm süreci ile oluşan bahar havası Doğu ve Güneydoğu Anadolu’daki devasa yatırımlara yansıyacak” dedi.

Sıla Cılız İnanç kimdir?

Akfen GYO Genel Müdür Yardımcısı Sıla Cılız İnanç kimdir? Sıla Cılız İnanç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Sıla Cılız İnanç, ne zamandan beri Akfen GYO Genel Müdür Yardımcısı olarak hizmet veriyor?

Hüseyin Aslan'dan aylık 300 liraya konut çözümü!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Türkiye’de hem hiç evi olmayanlara ayda 300 lira ile 150 bin konut yapılabileceğini hem de sektörün hareketlendirilerek mimardan mühendise, teknisyenden işçiye birçok alanda işsizliğe çözüm üretilebileceğini söyledi.

Kıbrıs sorununun çözümü emlak fiyatlarını artırır!

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, dün Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile yaptığı görüşmede Kıbrıs sorununa değinerek, umutlu konuştu. Kuzey Kıbrıs'ta bulunan emlak fiyatlarının olası bir çözüm sonrası 3-4 kat değerlenmesi kaçınılmaz.

Emekliler emlak vergisi iadenizi aldınız mı?

Emlak vergisinde 200 metrekareden büyük olmayan tek meskeni olan ve geliri olmayan kimseler vergiden muaf tutuluyor. Muafiyet kapsamında emekliler de yer alıyor. Peki, emekliler bilmeden ödediğiniz emlak vergisi iadenizi aldınız mı?

Ergün Turan: İnşaat sektörüne gözümüz gibi bakmalıyız!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan "İnşaat sektöründeki hadise çok geniş ve hızlı şekilde katmanlara ulaşan bir sektör. Ekonomik büyüme olduğunda itici güç olarak ortaya çıkıyor. İnşaat sektörüne gözümüz gibi bakmalıyız" diye konuştu.

Turgut Özçin kimdir?

İç Mimar Turgut Özçin kimdir? İç Mimar Turgut Özçin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Turgut Özçin, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Turgut Özçin...

Kentsel dönüşüm çarpık kentleşmeye çözüm olacak mı?

Kentsel dönüşüm çarpık kentleşmeye çözüm olacak mı? Mülk sahiplerinin hakları nasıl korunabilir? Yatırımcılar hangi yolu izlemeli? Sampaş Yönetim Kurulu Başkanı Şekip Karakaya konuyla ilgili konuştu..

Buca halkı imar planına çözüm istiyor!

Buca'daki trafik ve imar sorunu ile ilgili geçen bir yılda mesafe alınamadığını dile getiren ilçe halkı, Başkan Levent Piriştina'nın bu sorunlara çözüm üretmesini bekliyor.

Gizay Özüm kimdir Haberi

Gizay Özüm kimdir

Gizay Özüm kimdir?

Gizay Özüm, 1991 yılında Gaziantep de doğdu. 2009 yılında Kırklareli Fen Lisesi'ni, 2014 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ni bitirdi. 


2013 yılında başladığı mimarlık kariyerine 2014 yılından itibaren CM mimarlıkta devam etmektedir.


CM Mimarlık

2001 yılında “CM Tasarım Mimarlık” ismiyle İstanbul’da kuruldu ve 2004 yılından itibaren “CM Mimarlık Ltd.” ismiyle faaliyet göstermektedir.


Fiziki konum, zaman  yapım maliyeti ekonomisi, kullanıcı ve fonksiyonel kriterlerin doğru, estetik ve bilimsel şartlar doğrultusunda paralel ele alınması ile üslup ve genel geçer eğilimlerin baskısı altında kalmadan, çağdaş, teknolojik, çevreye duyarlı bir tasarım anlayışı güdülmektedir.


CM Mimarlık projelerinden bazıları:

2014 — Ticari, Ofis

İZ EVLER II

2013 — Konut

KSM OFİS YAPISI

2013 — Ticari, Ofis

NEF SÜTLÜCE

2013 — Konut

FMV ISPARTAKULE KAMPÜSÜ

2013 — Eğitim, Renovasyon

NOXX APARTMANI

2013 — Konut

A+U OFİS

2013 —...