29 / 04 / 2024

Gizem Ataç Önal

Gizem Ataç Önal

Paradigma Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi, Utku Külahcı, Gizem Ataç Önal, Barış Önal tarafından 10 bin 500 TL'lik sermaye ile 26 Ocak'ta Kadıköy, Feneryolu Mahallesi'nde kuruldu.

Özlem Ataünal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akenerji Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Ataünal kimdir? Özlem Ataünal  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Özlem Ataünal'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Özlem Ataünal`ın hayatına dair merak edilenler.

Ataşehir Mozaik Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataşehir Mozaik Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Ünal tarafından kuruldu...

Akkök Holding'in acı günü! Güzide Ataünal vefat etti!

Akkök Holding'in CFO'su İcra Kurulu Üyesi ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Özlem Ataünal'ın kayınvalidesi Güzide Ataünal vefat etti.

OPS Concept İç Mimarlık ve Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

OPS Concept İç Mimarlık ve Tasarım Ticaret Limited Şirketi Gizem Akkaya Ünal tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de kuruldu. 

Ünal Aysal'dan İstanbul Finans Merkezi'ne yeni proje!

Ünal Aysal'ın sahibi olduğu Belçika merkezli Unit Group, İran'da 4,2 milyar dolarlık enerji yatırımını alan ilk ve tek yabancı yatırımcı oldu. Aynı zamanda Ünal Aysal Ataşehir'de yeni projeye hazırlanıyor.

Akventure Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Akventure Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi Erkan Altay Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Özlem Ataünal Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda, Veysi Küçük Yönetim Kurulu Üyeliğiyle 100 bin TL sermaye ile kuruldu.

Paradigma Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Paradigma Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi, Utku Külahcı, Gizem Ataç Önal, Barış Önal tarafından 10 bin 500 TL'lik sermaye ile 26 Ocak'ta Kadıköy, Feneryolu Mahallesi'nde kuruldu.

Brandium Ataşehir'e Türkiye'nin en iyi mimari projesi ödülü!

Brandium Ataşehir projesi ile Türkiye'nin en iyi mimari projesi ödülünü alan Emay İnşaat'ın ödülünü Yönetim Kurulu Üyesi Burak Gören, Londra Metropol Otel'de yapılan Uluslararası Avrupa Kalite Zirvesi ve Ödül Töreni'nde KKTC Çevre Bakanı Ünal Üstel'in eli

Ataç İnşaat, Gizem Elektrik'i satın almaya hazırlanıyor!

Ataç İnşaat, Gizem Elektrik Üretim şžirketi'ni devralmaya hazırlanıyor. Söz konusu Gizem Elektrik Üretim şžirketi; Bahar Regülatörü ve HES projesinde 12,36 MW kapasiteli elektrik üretim lisansına sahip bulunuyor...

Modoko, aldığı vergi indirimi desteğiyle atağa kalktı!

Türkiye´nin en büyük mobilyacılar sitesi olarak bilinen Modoko, kriz döneminde aldığı vergi indirimi desteğiyle atağa kalktı

Evona Park Ataşehir'de 220 bin TL'ye!

Evona Park Ataşehir'in ikinci etabı ise Eylül 2011´de tamamlanacak...

In Life Ataşehir´de 270 bin 500 TL´ye!

In Life Ataşehir´de yüzde 40 peşinatla 24 ay yüzde 0.90 faiz oranıyla vadelendirme yapılıyor

Deluxia Palace Ataşehir'de 161 bin 500 TL'ye!

Deluxia Palace Ataşehir'in etrafında büyüklüğü 37 ile 160 metrekare arasında değişen 5 adet gölet yer alıyor

Gizem Ataç Önal Haberi

Gizem Ataç Önal

Paradigma Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi, Utku Külahcı, Gizem Ataç Önal, Barış Önal tarafından 10 bin 500 TL'lik sermaye ile 26 Ocak'ta kuruldu. 


Paradigma Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; a.  Her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak, bunları uygulamaya koymak, fenni mesûllük almak, proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri, çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak, üç boyutlu modelleme çizimi, peyzaj projesi ve uygulaması, dekorasyon, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Her türlü jeodezi ve fotogrametri mühendisliğinin yapılabileceği işler ve lisanslı...