04 / 05 / 2024

Global MD Portföy Yönetimi

Global MD Portföy Yönetimi

Global MD Portföy Yönetimi ile gayrimenkul devi Bilfinger Real Estate Türkiye’de yatırım fonu kuracak. 400 milyon Euro tutarındaki fonun büyük bir kısmının alışveriş merkezlerine, bir kısmının da endüstriyel tesis projelerine aktarılması planlanıyor.

Emre Bayar, Koray GYO Yatırımcı İlişkileri ve Portföy Yönetim Müdürü oldu!

Koray GYO'nun Yönetim Kurulunun 28 Haziran 2021 tarihli kararıyla, Emre Bayar'ın Koray GYO Yatırımcı İlişkileri ve Portföy Yönetim Müdürü olarak atanmasına karar verildi.

Re-Pie Portföy Yönetimi gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Gayrimenkul yatırım fonları (GYF) ve girişim sermayesi yatrıım fonları (GSYF) kurmak ve yönetmek için 2015 yılında kurulan Re-Pie Portföy Yönetimi; yeni yatırımlar yaparak portföy büyüklüğünü sene sonunda 4 milyar TL'ye ulaştırmayı amaçlıyor.

Radisson Blu EMEA portföyüne 16 yeni tesis ekledi!

Avrupa'nın en büyük lüks markası konumunda yer alan Radisson Hotel Group'a bağlı Radisson Blu 2021 yılı ilk çeyreğinde portföyüne eklenen 2 binden fazla oda ve 16 yeni tesis ekledi.

TF Varlık Kiralama'nın 300 milyon TL'lik kira sertifikası portföy varlığı oldu!

TF Varlık Kiralama'nın TRDTFVK62153 ISIN kodlu kira sertifikalarının ihracına dayanak teşkil eden, ilgili ihracın mevcut getirisi ile uyumlu, 300 milyon TL tutarlı finansman desteği, portföy varlığı olarak belirlendi. 

Re-Pie Portföy, portföy büyüklüğünü 4 milyar TL'ye yükseltecek!

Türkiye’nin bankacılık dışı en büyük portföy yönetim şirketi olan Re-Pie Portföy, 2021 yılı içerisinde enerji, gıda ve teknoloji sektörlerinde yapacağı yeni yatırımlarla portföy büyüklüğünü 2.4 milyar TL’den 4 milyar TL seviyesine yükseltmeyi planlıyor. 

TF Varlık Kiralama'nın 600 milyon TL'lik kira sertifikası portföy varlığı oldu!

TF Varlık Kiralama'nın TRDTFVK62120 ISIN kodlu kira sertifikalarının ihracına dayanak teşkil eden, ilgili ihracın mevcut getirisi ile uyumlu, 600 milyon TL tutarlı finansman desteği, portföy varlığı olarak belirlendi. 

TF Varlık Kiralama'nın 200 milyon TL'lik kira sertifikası portföy varlığı oldu!

TF Varlık Kiralama'nın TRDTFVK62112 ISIN kodlu kira sertifikalarının ihracına dayanak teşkil eden, ilgili ihracın mevcut getirisi ile uyumlu, 200 milyon TL tutarlı finansman desteği, portföy varlığı olarak belirlendi. 

TF Varlık Kiralama'nın portföy varlığı 700 milyon TL oldu!

TF Varlık Kiralama'nın hracını gerçekleştirdiği kira sertifikalarının ihracına dayanak teşkil eden, ilgili ihracın mevcut getirisi ile uyumlu, 700 milyon TL tutarlı finansman desteği, portföy varlığı oldu. 

TF Varlık Kiralama'dan 300 milyon TL yurtiçi kira sertifikası portföy varlık girişi!

TF Varlık Kiralama'nın ihracını gerçekleştirdiği TRDTFVK52139 ISIN kodlu kira sertifikalarının ihracına dayanak teşkil eden, 300 milyon TL tutarlı finansman desteği, portföy varlığı olarak belirlendi. 

TF Varlık Kiralama portföy varlığını 650 milyon TL olarak belirledi!

TF Varlık Kiralama ihracını gerçekleştirdiği kira sertifikalarının ihracına dayanak teşkil eden, ilgili ihracın mevcut getirisi ile uyumlu, 150 milyon TL tutarlı finansman desteği, başlangıç portföy varlığı olarak belirlendi...

Reysaş GYO'nun portföy büyüklüğü 3.1 milyar TL oldu!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2020 yıl sonu gayrimenkul değerlemeleri neticesinde; toplam portföy büyüklüğü yüzde 25 arttı ve 3 milyar 118 milyon 480 bin TL'ye ulaştı.

TF Varlık Kiralama'nın portföy varlığı 300 milyon TL oldu!

TF Varlık Kiralama'nın ihraç ettiği TRDTFVKE2018 ISIN kodlu kira sertifikalarının ihracına dayanak teşkil eden, 300 milyon TL tutarlı finansman desteği, başlangıç portföy varlığı olarak belirlendi.

TF Varlık Kiralama kira sertifikasının portföy varlığını belirledi!

TF Varlık Kiralama'nın kira sertifikalarının ihracına dayanak teşkil eden, ilgili ihracın mevcut getirisi ile uyumlu, 500 milyon TL tutarlı finansman desteği, başlangıç portföy varlığı olarak belirlendi...

Global MD Portföy Yönetimi Haberi

Global MD Portföy Yönetimi

Global MD Portföy Yönetimi ile Almanya’nın gayrimenkul devi Bilfinger Real Estate Türkiye’de yatırım fonu kuracaklarını açıkladı. Avrupa kaynaklı yaklaşık 400 milyon Euro (yaklaşık 1.35 milyar TL) tutarındaki fonun büyük bir kısmının alışveriş merkezlerine, bir kısmının da endüstriyel tesis projelerine aktarılması planlanıyor.


Bilfinger Real Estate Türkiye Yatırımlar Departmanı Yöneticisi Selim Şahin, Türkiye gayrimenkul sektörünün başarısının uluslararası arenada dikkat çektiğini vurgulayarak, “Bugün gerçekleştirdiğimiz işbirliği ile çok daha büyük hedefler için bir adım daha atıldı” dedi.


Tüm sektörde heyecan yaratan imzayı atan Global MD Portföy Yönetim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Gaye Braida Fernandez ise, “Ortadoğu’dan sonra Avrupa kaynaklı sermayenin Türkiye gayrimenkul sektörüne aktarılmasının yolunu açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.


Gayrimenkul sektörüne Avrupa sermayesi geliyor. Son yıllarda yaptığı atılımla tüm dünyanın dikkatini üzerine çeken Türkiye...