01 / 05 / 2024

Global Tünelcilik Kimin

Global Tünelcilik Kimin

Global Tünelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Yunis Kahveci ve Rahman Karahan ortaklığında 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Amec Global İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amec Global İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Akgün tarafından kuruldu.

Akgroup Global Yapı İnşaat Malzemeleri Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgroup Global Yapı İnşaat Malzemeleri Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile ile Beyhan Kırboğa tarafından kuruldu. 

S&P Global: Türkiye'de enflasyon hedefleri daha gerçekçi hale geldi!

S&P Global Kıdemli Direktörü Frank Gill Türkiye'de ekonomi politikalarında önemli bir dönüşüm olduğunu ve yabancılar tarafından para politikasının yakından takip edildiğini söyledi. Gill, “Enflasyon hedefleri daha gerçekçi görünüyor” dedi.

Rasyonel Global Mühendislik Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rasyonel Global Mühendislik Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Birlik tarafından kuruldu.

Tıl Global İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tıl Global İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mujahıd Nasır Turajo ve Taha Yasın Karademir ortaklığında kuruldu.

RAMS Türkiye’den 2 yılda 2 milyon metrekare inşaat!

35 yıllık tecrübesi, 25 bini aşkın çalışanı ile 8 sektörde faaliyet gösteren RAMS Global Türkiye projelerine devam ediyor.

Hafize Gaye Erkan onu görevden almıştı! Yerine kimin geleceği belli oldu!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın görevden aldığı Gizem Uzuner’in yerine Dünya Gazetesi Haber Koordinatörü Kerim Ülker’in danışmanlık görevine getirileceği ifade edildi. Kerim Ülker, Dünya gazetesinin köşe yazarları arasında yer alıyordu.

Ganiyy Global Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ganiyy Global Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Can Özçelik tarafından kuruldu.

Bkb Global İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bkb Global İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Süha Bayındır tarafından kuruldu.

Türkiye'nin kredi notu teyit edildi! Görünümü negatife çevirdi

S&P Global, Türkiye'nin kredi notunu "B" olarak onaylarken görünümünü ise 'durağan'dan 'negatif'e revize etti. Foreks Haberin araştırmasında ön görü görünüm notun değişmeyeceği şeklinedydi. S&P Global'in dolar öngörüsü ise bu sene bitiminde 24 TL oldu.

Türkmen Global İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Türkmen Global İnşaat Anonim Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Türkmen tarafından kuruldu.

MIUI 14 global tanıtımı! MIUI 14 alacak bütün Xiaomi, Redmi ve POCO telefonlar!..

Bugün Xiaomi tarafından düzenlenen bir etkinlikte MIUI 14'ün global versiyonunun çıkışı da başladı. İşte MIUI 14 alacak tüm modeller...

Global Sosyal Medya Reklam Tanıtım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Global Sosyal Medya Reklam Tanıtım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Üsküdar’da Bilal Işıldar tarafından kuruldu.

Global Tünelcilik Kimin Haberi

Global Tünelcilik Kimin

Global Tünelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Yunis Kahveci ve Rahman Karahan ortaklığında kuruldu. 

Global Tünelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-) Her türlü İnşaat, tünel, yol ve kazı işlerini yapmak. Taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.....


Global Tünelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Adres; Bahçelievler Mah.Özen Sk. No.2 C...