01 / 05 / 2024

Global Tünelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi

Global Tünelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi

Global Tünelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Yunis Kahveci ve Rahman Karahan ortaklığında 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Tıl Global İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tıl Global İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mujahıd Nasır Turajo ve Taha Yasın Karademir ortaklığında kuruldu.

Ekl Tünelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekl Tünelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Kaya tarafından kuruldu.

Sigma Tünelcilik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sigma Tünelcilik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Asım Doruk tarafından kuruldu. 

Uluslararası Tünelcilik Sempozyumu 2 Aralık'ta!

Tünelcilik Derneği, önderliğinde bu yıl Türkiye’nin ev sahipliği yapacağı Uluslararası Tünelcilik Sempozyumu, 2 – 3 Aralık 2017 tarihlerinde gerçekleşecek.

Tünelcilik, inşaat sektöründe Türkiye’nin yeni gücü oldu!

Türkiye'de adından en çok söz ettiren sektörlerin başında Tünelcilik geliyor. Türkiye’de 5 yıldır bu önemli sektöre öncülük eden TÜNELDER, Türkiye’deki tünel projelerinin önemini ve son teknik gelişmeleri anlatmak amacıyla 2 – 3 Aralık 2017 tarihlerinde Uluslararası Tünelcilik Sempozyumu düzenliyor.

ZZ İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ZZ İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Murat Bürlükkara tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Defne İnşaat Taahhüt Petrol Sanayi Eğitim Ticaret Limited Şirketi Kaynarca Şubesi açıldı!

Defne İnşaat Taahhüt Petrol Sanayi Eğitim Ticaret Limited Şirketi Kaynarca Şubesi 5 bin TL sermaye ile 6 Ekim'de açıldı. 

İmka Global İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmka Global İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Metin Kavraz tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kalkar Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalkar Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi İlknur Kutlu Kalkar tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Global Tünelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Global Tünelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Yunis Kahveci ve Rahman Karahan ortaklığında 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Askar Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Askar Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adem Çakır tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

İzolim Yapı Yalıtım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzolim Yapı Yalıtım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Muhammet Demirci tarafından 50 bin TL sermaye ile 15 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

Ern Tünelcilik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ern Tünelcilik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Narlıoğlu tarafından kuruldu.

Global Tünelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Global Tünelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi

Global Tünelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Yunis Kahveci ve Rahman Karahan ortaklığında kuruldu. 

Global Tünelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-) Her türlü İnşaat, tünel, yol ve kazı işlerini yapmak. Taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.....


Global Tünelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Adres; Bahçelievler Mah.Özen Sk. No.2 C...