14 / 05 / 2024

Go To İstanbul Danışmanlık adres

Go To İstanbul Danışmanlık adres

Go To İstanbul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta   500 bin TL sermaye bedeli ile Alı Chaychızadeh Ve Sayed Maqsood MahmoodI tarafından kuruldu.

Kötü haber geldi: 242 perakende ürününün 166’sının fiyatı arttı! Rakamlar peş peşe açıklandı!

İstanbul Ticaret Odası (İTO), İstanbul'da perakende fiyatı en fazla artan ve azalan ürünleri tek tek açıkladı. Kötü haber geldi: 242 perakende ürününün 166’sının fiyatı arttı. Eylül ayında fiyatı en çok artan ürün okul defteri oldu. İşte konuya ilişkin tüm detaylar...

SON DAKİKA… İstanbul’da Kasım ayının zam şampiyonu belli oldu!

İTO İstanbul için ekonomiye dair verileri açıkladı. Buna göre kasım ayında fiyatı daha önceki aya göre en fazla artan ve en çok azalan harcama kalemlerini tek tek duyurdu.

Go To İstanbul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Go To İstanbul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta   500 bin TL sermaye bedeli ile Alı Chaychızadeh Ve Sayed Maqsood MahmoodI tarafından kuruldu.

Türk yapı sektörü Afrika için Export Gateway to Africa fuarında buluşacak!

Türk yapı sektörü Afrika için bir araya geliyor. 2-4 Aralık 2021 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Export Gateway to Africa Fuarı, birçok sektörde alım heyeti ve binlerce satın alımcıyı buluşturacak.

İnşaat malzemeleri fiyatları endeksi Ocak’ta yüzde 0.78 arttı! 

İTO, İstanbul'da Ocak ayına ilişkin perakende fiyatlarını açıkladı. Verilere göre; inşaat malzemeleri fiyatları yüzde 0,78 artış kaydetti. 

İstanbul'da konut harcamaları yüzde 0,88 azaldı!

İstanbul Ticaret Odası (İTO), İstanbul'un enflasyonunu açıkladı. İstanbul'da konut harcamalarında yüzde 0,88 azalma yaşandı...

Perakende konut harcamaları yüzde 2.10 arttı!

İstanbul Ticaret Odası'nın (İTO) İstanbul için enflasyon rakamlarını açıkladı. Perakende fiyatlar 2017 Ocak ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 9.56, toptan fiyatlar ise yüzde 12.76 arttı.

Zeki Toçoğlu'ndan Adapazarı'na 2 müjde!

Adapazarı Muhtarları ile gerçekleştirilen toplantıda konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu 2 müjde verdi. Toçoğlu şehre yeni bir spor kompleksi ile itfaiye binası kazandıracaklarını açıkladı.

2015 İTO ödülleri yarın verilecek!

İstanbul Ticaret Odası (İTO)'dan yapılan açıklamaya göre, İTO Ödülleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla verilecek.

Zeki Toçoğlu Agora AVM'yi inceledi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Odak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Gürcan Oral ve Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Rıdvan Özüm ile AGORA AVM’de incelemelerde bulundu.

Zeki Toçoğlu'ndan 14 mahalleye içmesuyu müjdesi!

Ferizli ve Kaynarca’ya bağlı 14 mahalle için içmesuyu müjdesi veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; “Bakırlı’da inşa ettiğimiz 500 metreküplük içmesuyu deposunu 25 Mayıs Pazartesi günü devreye alıyoruz" dedi

Zeki Toçoğlu'ndan Ferizli'ye içmesuyu müjdesi!

Ferizlililerin yoğun ilgi gösterdiği milletvekili aday tanıtım toplantısında konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Ferizli'ye içmesuyu müjdesi verdi. Zeki Toçoğlu; “Biz millete hizmetin adıyız" dedi

Zeki Toçoğlu'ndan Sakarya'ya katlı otopark müjdesi!

Çark Caddesi’nde faaliyet gösteren esnaf ile buluşan Başkan Toçoğlu, bölgeyi de ilgilendiren katlı otopark çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Başkan Toçoğlu, “İlk otoparkımız Müftülük binası yanındaki arazi üzerine inşa edilecek." dedi

Go To İstanbul Danışmanlık adres Haberi

Go To İstanbul Danışmanlık adres

Go To İstanbul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta   500 bin TL sermaye bedeli ile Alı Chaychızadeh Ve Sayed Maqsood MahmoodI tarafından kuruldu.
Go To İstanbul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...