07 / 05 / 2024

göçük altından çıkarılanlar

göçük altından çıkarılanlar

İzmir'de merkez üssü Seferihisar açıkları meydana gelen 6.9 büyüklüğüne sahip depremde enkaz altından kalıp yaşamını yitiren Fidan Gezgin, depremi hissetmişti. Eşine “buradan bir an önce taşınalım” diyordu.

Yastık altında parası olanlar acil bakın! 160 bin TL’nin 32 günlük getirisi tek tek hesaplandı, görenler inanamadı!

Yastık altında parası olanlar acil bakın... 160 bin TL’nin 32 günlük getirisi tek tek hesaplandı, ortaya çıkan rakamları görenler gözlerine inanamadı...

İslam Memiş'ten yastık altındaki gümüşler için uyarı geldi! Sisteme dahil edilmeli!

Son 10 yıldır yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılması için bir çok projenin üstlenildiğini ancak gümüşle ilgili bu konuda bir gelişme olmadığını belirten İslam Memiş'ten uyarı geldi. 

Yastık altında parası olanlar her şeyi bırakın buna bakın! Hesaplara yatırılacak 15 bin 991 TL için son gün bugün!

Yastık altında parası olanlar her şeyi bırakın hemen buna bakın... Hesaplara yatırılacak olan 15 bin 991 TL için son gün bugün...

Yastık altından çıkarın! Bir ayda tam 3 bin 414 TL kazanacaksınız! 

32 günlük vadeli mevduat hesapları kısa vadeli yatırım gerçekleştirmek isteyenlerin ilgisini çekiyor. Peki hangi bankada faiz oranı ne kadar? İşte banka banka mevduat faizleri ve elde edilecek kazançlar...

Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları

Piyasaların merakla beklediği Fed faiz kararı dün açıklandı. Banka faizleri yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu. Kararın hemen ardından altında hareketlilik başladı. Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları.

Geçen yıl altından fazla kazandıran gümüş fiyatlarının geleceği rakam tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Geçen sene yatırımcılarına altından fazla kazandıran gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Gümüş fiyatlarının geleceği rakam tek tek açıklandı... Hemen bakın...

Gümüş altını tahtından etmeye geliyor! Gümüş fiyatlarında rekor göründü

Gümüş yatırımcısına altından daha fazla kazanç sağlamaya başladı. Bu durum altına olan talebi azaltmaya başladı. Peki gümüş fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Gümüş fiyatları ne olacak? 

24 ayar altına kota getirildi! Altın yatırımcılarının ağzı açık kalacak! Yastık altında altını olanlar hemen baksın!

Altın takı ithalatına getirilen yüzde 20'lik verginin ardından külçe altın ithalatında aylık kota getirildi. Bu uygulama ile yastık altındaki altınların çıkarılması için kampanyaların düzenlenmesi gerektiğini belirtiyor.

Altın ithalatına yüzde 20 ek mali yükümlülük uygulanacak! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, altından, pırlantalı altından, kıymetli metallerle kaplama adi metallerden olan ürünlerin Avrupa Birliği (AB) ve Serbest Ticaret Anlaşması imzalanan ülkeler haricinde olan yerlerden ithalatında yüzde 20 ek mali yükümlülük uygulanacak

Yastık altında doları olanlar dikkat! 31 Temmuz dolar/TL ne kadar? Dolar bugün kaç lira? 

Yatık altında doları olanlar ve  dolar alıp satmak isteyen vatandaşlar güncel dolar kurunu yakından takip ediyor. Vatandaşlar ''31 Temmuz dolar/TL ne kadar? Dolar bugün kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte 31 Temmuz Pazartesi dolar/TL kuru...

Altından 3 kat fazla kazandırdı! Kısa vadeli yatırım aracı oldu!

Son zamanlarda arsa fiyatları yatırımcısının yüzünü güldürüyor. Yatırım araçları içerisinde bir senede yüzde 200’ün üzerinde kazançla öne çıkan arsalar, özellikle İstanbul'da yıllık bazda yatırımcısına gram altından 3 kat fazla kazanç sağladı.

Dolar 10 gün sonra tam bu kadar olacak! Elinde, yastık altında, bankada doları olanlar o rakamı bekliyor

Dolar/TL kuru Merkez Bankası faiz kararı sonrası rekor kırdı. 25 TL'ye yükselen doların daha yükselip yükselmeyeceği merak ediliyor. Dolar 10 gün sonra tam bu kadar olacak! Elinde, yastık altında, bankada doları olanlar o rakamı bekliyor.

Babalar gününe özel yüzde 70'e varan indirim! Gülaylar altından en anlamlı babalar günü hediyesi! Fırsatı kaçırmayın

Gülaylar altında babalar gününe özel yüzde 70'e varan indirim kampanyası başladı. Altın tesbihten, kol düğmesine kadar en anlamlı babalar günü hediyeleri Gülaylar altında satışta. İşte Gülaylar altın 11 Haziran 2023 fiyat listesi.

göçük altından çıkarılanlar Haberi

göçük altından çıkarılanlar

İzmirli Fidan Gezgin, İzmir'de deprem olacağını adeta hissetmişti. İki hafta önce eşiyle taşınmaya karar vermişti. Ancak korktuğu başına geldi.

Takvim'de yer alan habere göre; bina 6.9'lik depremle çöküverdi. Evladına kol kanat gerdi. Kendisi ölüme gitti ancak kızı Ayda 91 saat sonra 'hayata' devam etti.

ETRAFINDAKİ BİNALAR YIKILMADI

Etrafında bulunan tüm apartmanlar ayakta kalırken, Rıza Bey Apartmanı'nın neden çöktüğünü AFAD ekipleri anlattı: Beton çok sıkıntılı. Elinize aldığınızda patlıyor. Kazma ile kolonlar deliniyor.

TATBİKAT YAPMISTIK

İzmir'de Rıza Bey Apartmanı'nda kızı Ayda'ya hayat üçgeni oluşturan Fidan Gezgin'in eşiyle daha önce deprem tatbikatı yaptığı öğrenildi. 

İzmir depreminden 91 saat geçmesinin ardından enkazdan sağ çıkarılan 3 yaşındaki Ayda Gezgin'in annesi Fidan Gezgin toprağa verildi. Baba Uğur Gezgin'in anlattıkları içleri acıttı: ''Eşim ve kızım 20 dakika önce parktaydı. Telefonla konuşmuştum. 1996 yılından bu yana aynı...