28 / 04 / 2024

Göğüş Gayrimenkul

Göğüş Gayrimenkul

Sektörde 80 milyonluk bir konut portföyünü yöneten Göğüş Gayrımenkul’ün kurucusu Kerem Göğüş, inşaat sektörünün siyasi istikrar sebebiyle önünün açık olduğunu ve taleplerin çok iyi durumda olduğunu açıkladı...

Göğüş Gayrimenkul Trend, "M2'siz Yaşam" projesini Almanya'da da hayata geçirecek!

Türkiye'deki Trend konut zincirine Almanya'da yenilerini ekleyeceklerini belirten Göğüş Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Göğüş, projelerinin detaylarını ilk kez Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Almanya Cumhurbaşkanı adına verdiği davette paylaştı...

Göğüş Gayrimenkul NAHB'ın ilk Türk üyesi oldu!

ŞEHİR merkezinde gerçekleştirdiği Trend markalı projeleriyle dikkat çeken Göğüş Gayrimenkul, Amerikan National Association of Home Builders ' ın ( NAHB ) ilk Türk üyesi oldu...

Göğüş Gayrimenkul National Association of Home Builders'ın ilk Türk üyesi oldu!

Şehir merkezinde gerçekleştirdiği TREND markalı konut projeleri ile gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış açısı kazandırmayı amaçlayan Göğüş Gayrimenkul, Amerikan National Association of Home Builders'ın (NAHB) ilk ve tek Türk üyesi olarak tescillendi.

M F G Gayrimenkul Tarım Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M F G Gayrimenkul Tarım Yatırım Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Alı El Masrı tarafından kuruldu.

Çg Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Çg Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Ataşehir'de Çağla Güneş tarafından kuruldu.

Çg Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Çg Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Çağla Güneş tarafından kuruldu.

Z G Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Z G Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Gülşen Gashi ve Zeynep Davulcu ortaklığında kuruldu.

Jade Mücella Elles ve Kerem Göğüş gayrimenkul dolandırıcılığı suçundan beraat etti!

Wilma Elles ile eski eşi Arif Kerem Göğüş'ün dolandırıcılık davasında mahkeme beraatleri yönünde kararı aldı. 

M G Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

M G Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. M G Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Başakşehir’de yapıldı.

Anwar Al Khalıg Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anwar Al Khalıg Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hazım M. Majeed Moora ve Mohammad Allala ortaklığında kuruldu.

İG Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

İG Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi, İsmail Gözüdok tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs 2015 tarihinde Bakırköy, Zuhratbaba Mahallesi, Akatlar Sokak, Pınardağ'da kuruldu.

Kerem Göğüş: Orta Asya'da biz de varız

Göğüş Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Göğüş, Astana'da da inşaat yatırımı yapmak üzere, ülkenin önde gelen bir gayrimenkul geliştirme şirketiyle ön mutabakata vardıklarını açıkladı.

JLL Türkiye: Ticari gayrimenkul pazarına güven geri geliyor!

75 ülkede, 200 kurumsal ofisi ve 52.700 çalışanıyla müşterilerinin yerel, bölgesel ve küresel ihtiyaçlarına cevap veren JLL’in Türkiye ofisi “Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü” raporunu yayınladı...

Martı Gayrimenkul komite seçimi güncellemesi yaptı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Martı Gayrimenkul Yatırım şablon değişikliği nedeni ile komite seçimi güncellemesini tekrar yaptı.

Doğuş Gayrimenkul yönetim kurulu görev ve çalışma esaslarını düzenledi!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Doğuş Gayrimenkul yönetim kurulu görev ve çalışma esaslarını düzenledi.

Balance Gayrimenkul Balance Güneşli projesi!

300 adet bağımsız bölümün yer aldığı Balance Gayrimenkul Balance Güneşli projesi, 17 bin metrekare alan üzerinde konumlanıyor. İstanbul Bağcılar'da yükselen projede toplam 300 adet bağımsız bölüm bulunuyor...

Göğüş Gayrimenkul Haberi

Göğüş Gayrimenkul

Göğüş Gayrimenkul’ün kurucusu Kerem Göğüş, inşaat sektörünün siyasi istikrar sebebiyle önünün açık olduğunu ve taleplerin çok iyi durumda olduğunu açıkladı.


İnşaat sektörü son on yılda büyük bir ivme kazandı ve ekonominin lokomotif gücü oldu. İstanbul ise sektörün can damarı. Bu süreç içinde yabancılara mülk satışı ve kentsel dönüşüm gibi konular sektörü etkiledi. Sektörün bir balon olduğu yönünde değerlendirmeler de söz konusu fakat projeler durmuyor sürekli yükseliyor. inşaatlar tam gaz giderken sektörde 80 milyonluk bir konut portföyünü yöneten Göğüş Gayrımenkul kurucusu Kerem Göğüş ile hem projeleri hem de sektöre yönelik gidişatı konuştuk.


Göğüş Gayrımenkul ilk kurulduğu günden bu yana şehir konseptli binalar yapıyor. Şirket şu ana kadar Ankara ve özelikle İstanbul'u mesken tutmuş. Şehir merkezi en çok üzerinde durulan bölge. Buralara binalar...