02 / 05 / 2024

Gökçeadada deprem 28 mart 2015

Gökçeadada deprem 28 mart 2015

Çanakkale'nin Ayvacık ve Gökçeada ilçeleri açıklarında, birer saat arayla Richter ölçeğine göre 4.3 ve 3.6 büyüklüklerinde iki deprem meydana geldi.

Naci Görür 'İstanbul'da her an 7'den büyük bir deprem olabilir' dedi' Övgün Ahmet Ercan, 'kanıt gösterin' cevabını verdi

Milyonlarca insan olası İstanbul depremi ile ilgili uzmanların yorumlarını takip etmeye devame diyor. Konuyla ilgili Naci Görür 'İstanbul'da her an 7'den büyük bir deprem olabilir' dedi' Övgün Ahmet Ercan, 'kanıt gösterin' cevabını verdi. 

Yunan deprem uzmanından İstanbul açıklaması: İstanbul'da büyük bir deprem beklediğimiz kesin!

6 Şubat depremlerinin yaraları sarılırken, beklenen büyük İstanbul depremi de sık sık gündeme geliyor. Yunan deprem uzmanı, İstanbul'da büyük bir deprem beklendiğinin kesin olduğunu söyledi. İşte o açıklama...

Deprem uzmanı Övgün Ahmet Ercan korkuttu! Gözle görülmeyen deprem üretebilir kırık var! İkinci 6 Şubat mı geliyor?

Bursa'nın Gemlik ilçesinde bugün 4,1 şiddetinde deprem oldu. Paniğe neden olan depremin hemen ardından Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan korkutan açıklama geldi. Ercan ''Türkiye'de Gözle görülmeyen deprem üretebilir kırık var'' dedi.

Yıkıcı deprem açısından en güvenli 21 şehir tek tek belli oldu! Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan son dakika açıklaması!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, "Yıkıcı deprem bakımından Türkiye'nin en güvenli önde gelen illeri" diyerek, güvenilir şehirleri tek tek sıraladı. İşte yıkıcı deprem açısından en güvenli 21 şehir...

Bölgede yeniden büyük bir deprem olur mu? Naci Görür’den o soruya net yanıt!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan iki büyük deprem felaketinden sonra bölgede yeniden büyük bir deprem olacağı ile ilgili söylentilerle ilgili Prof. Dr. Naci Görür’den yanıt geldi. Bu ve merak edilen diğer konularla ilgili görüşlerini açıklayan Görür, çarpıcı ifadeler kullandı. İşte Görür’ün konuyla il

İstanbul Büyükşehir Hali 28 Mart 2022 fiyatları belli oldu! İşte 28 Mart 2022 hal fiyat listesi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 28 Mart 2022 hal fiyatları listesini güncelledi. Peki bugün halde sebze meyve fiyatları kaç TL oldu? İşte 28 Mart 2022 İstanbul hal fiyatları listesi!

Levent Gökçe: Binaları su yalıtımıyla korumak hayati önem taşıyor!

Yatılım sektörünün çatı örgütü İZODER'in Yönetim Kurulu Başkanı Levent Gökçe, '1-7 Mart Deprem Haftası' kapsamında yaptığı açıklamada, depreme karşı güvenli binalara sahip olmak için binaların su yalıtımı ile korunması gerektiğini dile getirdi.

İstanbul için dikkat çeken açıklama: Ağır ve yıkıcı deprem beklenmiyor!

Iğdır Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Geoteknik Anabilim Dalı'nda görevli öğretim üyesi Dr. Mehmet Salih Bayraktutan, İstanbul için dikkat çeken açıklamalarda bulunarak, ağır ve yıkıcı deprem beklenmediğini söyledi.

Küçükçekmece deprem toplanma alanları! 

İstanbul'da yaşanan depremden sonra gözler deprem toplanma alanlarına çevrildi. Peki Küçükçekmece deprem toplanma alanları nerede? Küçükçekmece deprem toplanma alanları 2019...

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 2. pistin yüzde 28'i tamam!

Funda Ocak, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda devam eden ikinci pist inşaatının yüzde 28'inin tamamlandığını açıkladı. 

Melih Gökçek Cumartesi günü istifa edecek!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Twitter'dan 28 Ekim Cumartesi günü istifa edeceğini açıkladı.

Adil Gökçadır: Bursa depreme hazır değil!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Adil Gökçadır, 1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle yayınladığı açıklamada kentsel dönüşümün önemine vurgu yaptı.

Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 28 Ocak'ta!

Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 28 Ocak günü saat 09:30'da gerçekleşecek. Kentsel dönüşüm yönünden kendini geliştirmek isteyenler seminerle bir araya gelecek.

Gökçeadada deprem 28 mart 2015 Haberi

Gökçeadada deprem 28 mart 2015

Ege Denizi'nde, Çanakkale'nin Ayvacık ve Gökçeada ilçeleri açıklarında, birer saat arayla Richter ölçeğine göre 4.3 ve 3.6 büyüklüklerinde iki deprem meydana geldi. Deprem bazı kıyı ilçelerinde hafif şekilde hissedildi.


AFAD Deprem Dairesi Başkanlığı Deprem Bilgilendirme Servisi'nden elde edilen bilgiye göre; Ege Denizi'nde gerçekleşen ve 3.6 büyüklüğündeki ilk deprem, saat 12.07'de meydana geldi. Yerin 13.48 kilometre derinliğindeki sarsıntı; Çanakkale'nin Ayvacık İlçesine bağlı Babakale, Gülpınar ve Bademli köylerinde hafif şekilde hissedildi.


Ege'deki 4.3 büyüklüğünde gerçekleşen ikinci deprem ise saat 14.00'de meydana geldi. Yerin 25.89 kilometre derinliğindeki deprem ise Ayvacık'ın Babakale ve Gülpınar köyleri ile Gökçeada'nın Uğurlu köyünde hafif hissedildi. İki depremin de merkezi üssünün Ege Denizi olduğu...