18 / 05 / 2024

Gökçegül Ferda Güngör

Gökçegül Ferda Güngör

GNG Proje Tasarım Limited Şirketi, Gökçegül Ferda Güngör, Sezgin Güngör tarafından 23 Temmuz'da 10 bin TL'lik sermaye ile Şişli, Teşvikiye Mahallesi, Hakkı Yeten Caddesi'nde kuruldu

Güngören Gençosman Mahallesi 1/1000 ölçekli plan notu değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul ili, Güngören ilçesi, Gençosman Mahallesi 337 Ada 1 Parsel, 347 Ada 1 Parsel İle Bir Kısım Tescil Dışı Alana İlişkin Askı İtirazı Kapsamında Yapılan 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Üngör Gayrimenkul Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üngör Gayrimenkul Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Ergül tarafından kuruldu.

Güngör34 Global İnşaat Malzemeleri Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör34 Global İnşaat Malzemeleri Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Veysel Güngör tarafından kuruldu.

Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor! 1 gram gümüş bugün kaç liradan satılıyor? 

Küresel ekonomide stagflasyon tehdidi gittikçe açığa çıkması ons altın ve ons gümüş fiyatlarının daha iyi performans göstereceğine işaret ediyor. Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor. Peki bugün gümüşün ons fiyatı ne kadar? 1 gram gümüşün fiyatı kaç lira?

Eb Hafriyat İnşaat Nakliyat Hurdacılık Maden Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Eb Hafriyat İnşaat Nakliyat Hurdacılık Maden Gıda Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Güngör ve Erkan Güngör ortaklığında kuruldu.

9 günlük Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor? Özel sektör bayram tatili kaç gün?

Kurban Bayramı'na sayılı günler kaldı. Vatandaşlar 9 günlük kurban bayramının ne zaman başladığını sorguluyor. Özel sektör çalışanları ise ne kadar bayram tatili yapacağını araştırıyor. Peki,  9 günlük tatil ne zaman başlıyor? Özel sektör bayram tatili kaç gün?

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Güngör tarafından kuruldu.

OPEC, küresel petrol talebindeki artış öngörüsünü sabit tuttu!

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC), 2023 yılı için küresel petrol talebine yönelik artış öngörüsünü sabit tutarak günlük 2 milyon 320 bin varil olarak duyurdu.

Binalara deprem testi nasıl ve nereden yaptırılır? Deprem dayanıklılık sonucu kaç günde çıkar? Tek tek açıklandı! 

Oturduğu binanın sağlamlığından emin olmak isteyenler bina dayanıklılık testi ile ilgili detayları merak ediyor. Peki binalara deprem testi nasıl ve nereden yaptırılır? Deprem dayanıklılık sonucu kaç günde çıkar?

Güngören Gençosman Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi 337 Ada 1 Parsel, 347 Ada 1 Parsel İle Bir Kısım Tescil Dışı Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Semt Güngören'deki 88 konut ile 8 iş yeri satılıyor! 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ev sahibi olmak için hemen bakın! Büyük fırsat!

Güngören Belediyesi Semt Güngören projesindeki, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 88 adet konut ile 8 adet iş yerini satıyor. Ev ve iş yeri sahibi olmak isteyenler hemen baksın! İstanbul'da büyük fırsat! 

Kahramanmaraş depremlerinin ekonomik hasarı 150 milyar dolar olarak öngörüldü!

Tarihin en ağır felaketlerinden birini 11 şehirde birde yaşayan  Türkiye’nin bölgede yeniden kalkınmayı 5 senede, 150 milyar dolarlık bir maliyetle yapabileceği öngörüldü. İşte ayrıntılar...

Güngör Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Can Güngör tarafından kuruldu.

Gökçegül Ferda Güngör Haberi

Gökçegül Ferda Güngör
GNG Proje Tasarım Limited Şirketi, Gökçegül Ferda Güngör, Sezgin Güngör tarafından 23 Temmuz'da 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. GNG Proje Tasarım Limited Şirketi iş konusu; her türlü mimarlık hizmetleri proje ve mühendislik hizmetleri her türlü inşaat ve binanın komple dekorasyonu ve iç mimari işlerini yapabilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. GNG Proje Tasarım Limited Şirketi adres: Şişli, Teşvikiye Mahallesi, Hakkı Yeten Caddesi, Ter. Fulya Center, 2 No:13 Kat:16...