03 / 10 / 2024

Gökhan Avcıoğlu açıklamaları

Gökhan Avcıoğlu açıklamaları

Global Architectural Development (GAD) Mimarlık kurucusu Gökhan Avcıoğlu, yaptığı açıklamada,"Türkiye'de mimarlar, müteahhitlerin Türk ekonomisine yaptığı katkının 10 katı değer katacak." dedi.

Altında Ağustos sürprizi! Altının efendisi İslam Memiş dört gözle beklenen o rakamı açıkladı!

Altın yorumları ile piyasaları sallayan Altının efendisi İslam Memiş, Ağustos ayı için altının geleceği seviyeyi açıkladı. İşte altında dört gözle beklenen o seviyesi...

Naci Görür'den yeni fay uyarısı! O bölgede depremler olacak! Peş peşe korkutan açıklamalar...

Türkiye'de meydana gelen peş peşe depremler vatandaşları tedirgin ediyor. Naci Görür'den yeni fay uyarısı! O bölgede depremler olacak! Peş peşe korkutan açıklamalar...

Dolar 12 gün sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe uyardı!

Dolar için kritik gün verildi. O isimin açıklamalarına göre dolar 12 gün sonra bu kadar olacak. Hemen bakın! İşte ayrıntılar…

Dolar için kritik gün! 25 TL olacak! 

Dolar için kritik gün verildi. O isimin açıklamalarına göre dolar 25 TL olacak. Hemen bakın! İşte ayrıntılar…

Mien İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mien İnşaat Anonim Şirketi buıgün Ataşehir'de Gökhan Bektaşoğlu tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarının devrine tepki! İşte o açıklamalar....

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarının devrine tepki geldi. İşte Ekrem İmamoğlu'nun o açıklamaları...

Türkiye'nin de içinde olduğu tahıl koridoru nasıl işleyecek? Bakan Çavuşoğlu açıkladı

Türkiye, Rusya ve Ukrayna arasında tahıl koridoru kurulması için çalışma başlatıldı. Koridor için bir general görevlendirildi. Tahıl koridorunun nasıl işleyeceğine ilişkin açıklamayı ise Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu açıkladı. İşte detaylar...

İrfan Aşçıoğlu: Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman!

Gayrimenkul sektöründe 55 yıldır faaliyet gösteren Aşçıoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu yaptığı açıklamada, "Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman" dedi.

Aşçıoğlu’ndan ‘En güvenli liman konut’ çağrısı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen gayrimenkul sektöründe toplamda 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası haline gelen Selenium markalı projeler hayata geçiren Aşçıoğlu ‘En güvenli liman konut’ çağrısı yaptı.

İbrahim ve Pınar Görücüoğlu'nun 7 senelik villa davasında yeni gelişme!

İş insanı Orhan Görücüoğlu'nun çocukları İbrahim ve Pınar Görücüoğlu 25 milyon liralık lüks tripleks villa yüzünden akrabaları Şeniz Bentürk ile girdiği hukuk savaşında yeni gerçekler gün yüzüne çıktı.

Safranbolu'daki Gökçüoğlu Konağı satışa çıkarıldı!

Safranbolu'nun ikonu haline gelen Urgancıoğlu Ailesi'nin işlettiği Gökçüoğlu Konağı satışa çıkarıldı...

Globa Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Globa Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile  Celal Gökhan Avcıoğlu tarafından kuruldu.

Mehmet Güllüoğlu'ndan 'deprem bilinci' çağrısı!

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu, 17 Ağustos 1999 depreminin 21. yıl dönümü nedeniyle uyarılarda bulundu.

Gökhan Avcıoğlu açıklamaları Haberi

Gökhan Avcıoğlu açıklamaları

Global Architectural Development (GAD) Mimarlık kurucusu Gökhan Avcıoğlu, MIPIM gayrimenkul fuarında Anadolu Ajansı muhabirine konuştu. Mimar Avcıoğlu, dünyada dijital teknolojinin gelişmesiyle birlikte sanat ve sanatın önemli bir parçası olarak şehirlere şekil veren mimariye büyük bir ilgi duyulduğunu belirtti.

"Her türlü instagram kullanıcısı birer amatör mimari fotoğrafçısıdır" diyen Avcıoğlu, her gün yüz binlerce fotoğraf servis edildiğini, bunların önemli bir kısmının da mimari içerikli olduğunu söyledi.

Avcıoğlu, sosyal medya sayesinde hiç olmadığı kadar mimariye ilgiyle karşı karşıya kaldıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Bu ilgiye kimsenin kayıtsız kalması mümkün değil. Tasarım ve mimariye bundan önce olmadığı kadar önem verilmeye başlandı. Yatırımcılar da 'önce tasarım' demeye başladı. Şu anda mimarlar olarak biz azız ama bunu öncü gibi düşünün, ileride çok daha fazla görmeye başlayacaksınız. Türkiye'deki mimarlar, müteahhitlerin...