05 / 05 / 2024

Gökhan Çarmıklı taşındı mı

Gökhan Çarmıklı taşındı mı

Siren Ertan ile Gökhan Çarmıklı'nın boşanmalarına rağmen ayrılmadıkları konuşuluyor! Gökhan Bey boşandıkları gün, ex eşi yeni bir ev bulana kadar evi ona bırakıp kendisi başka bir daireye taşındı.

İzmir Karşıyaka’daki kritik planlar yargıya taşındı!

İzmir'in imar planları gündemdeki yerini korurken yeni bir gelişme daha yaşandı ve Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi kentsel dönüşüm planları da yargıya taşındı. 

Gökhan Kum Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Gökhan Kum Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kum tarafından kuruldu.

Gökhan Taş yeni şirket kurdu! 

Coldwell Banker ve Era Real Estate gibi emlak şirketlerinin patronu Gökhan Taş, yeni şirket kurdu. Masterturk Premier Yapı İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de Gökhan Taş tarafından kuruldu.

Gökhan Taş, inşaat sektörüne girdi!

Türkiye’de 185 emlak ofisi bulunan ve 2 bin 100 çalışana sahip Coldwell Banker ve Era Real Estate gibi emlak zincirlerinin patronu Gökhan Taş, 700 milyon TL'lik projelerle inşaat sektörüne giriş yaptı. 

Gökhan Çarmıklı yeni şirket kurdu!

Gökhan Çarmıklı yeni şirket kurdu. Çarmıklı Bebek Gayrimenkul Kiralama Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta Gökhan Çarmıklı tarafından kuruldu. 

Çarmıklı Bebek Gayrimenkul Kiralama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çarmıklı Bebek Gayrimenkul Kiralama Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Çarmıklı tarafından kuruldu.

Kiralar arttı, ev arayanlar farklı semtlere taşındı!

Emlakjet, Eylül 2021 emlak verilerini açıkladı. Açıklanan verilere göre, artan kiralar nedeniyle ev arayanlar farklı semtlere taşındı.

Yapı Kredi Koray GYO'nun şirket merkezi Beşiktaş'a taşındı!

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nin merkez ve şubeleri başlıklı 4. maddesi uyarınca şirket merkezi Beşiktaş'a taşındı. 

Mera alanları meclis gündemine taşındı!

2002 yılından bu yana ülke genelindeki mera alanları meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Erol Çarmıklı kimdir?

Nurol Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Çarmıklı kim? Erol Çarmıklı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Erol Çarmıklı'nın biyografisi...

Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu Uskumruköy’e taşındı!

İki seneye yakındır birliktelik yaşayan ve başarılarıyla göz dolduran Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu Uskumruköy’e taşındı...

Cemre Kemer Arnavutköy'deki yeni evine taşındı!

Hepsi Grubu solistlerinden Cemre Kemer, Arnavutköy'deki yeni evine taşındı. Kemer, sosyal medyadan yeni evinin görüntülerini paylaştı.

Aslışah Alkoçlar ile Kaan Demirağa yeni evlerine taşındı!

Sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar ve iş insanı Kaan Demirağ, tam kapanma öncesinde yeni evlerine taşındı. Aslışah Alkoçlar yeni evini takipçileriyle paylaştı.

Gökhan Çarmıklı taşındı mı Haberi

Gökhan Çarmıklı taşındı mı

Beş yıllık flörtün ardından 14 Şubat 2006'da Rotterdam'da evlenen Siren Ertan ile Gökhan Çarmıklı'nın yaklaşık 10 yıllık evliliği kavgasız gürültüsüz bitmişti. Boşanma protokolünü imzalayan çift, bir hafta sonra 13 Ekim'de tek celsede boşanmıştı. Tek maddelik anlaşmaya göre; Gökhan Bey boşanma tazminatı olarak Siren Hanım'a 3.5 milyon lira ödemişti. 


BOŞANDIKLARI GÜN TAŞINMIŞ 

Sosyetede Ertan ile Çarmıklı'nın boşanmalarına rağmen ayrılmadıkları konuşuluyor! Bu dedikodular ayyuka çıkınca araştırdım; külliyen yalanmış. Dedikodular, Siren Hanım'ın evliyken oturduğu Ulus'taki evden hâlâ taşınmamasından kaynaklanıyormuş. Siren Hanım, hiçbir hakkı olmayan bu evden taşınmayınca sosyete de bunu 'ayrılmadılar' şeklinde yorumlamış. Ancak gerçek hiç de öyle değil; Gökhan Bey boşandıkları gün, ex eşi yeni bir ev bulana kadar evi ona bırakıp kendisi başka bir daireye taşınmış. Siren Hanım gönlüne göre bir ev...