09 / 05 / 2024

Gökhan Çarmıklı yeni şirket

Gökhan Çarmıklı yeni şirket

Gökhan Çarmıklı yeni şirket kurdu. Çarmıklı Bebek Gayrimenkul Kiralama Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta Gökhan Çarmıklı tarafından kuruldu. 

Gökhan Çetinsaya ve Begüm Tuğçe Çetinsaya yeni şirket kurdu! 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya'nın oğlu Gökhan Çetinsaya ve eşi Begüm Tuğçe Çetinsaya yeni şirket kurdu. Tgg Ofis Kiralama Limited Şirketi bugün Ataköy'de kuruldu. 

Gökhan Taş yeni şirket kurdu! 

Coldwell Banker ve Era Real Estate gibi emlak şirketlerinin patronu Gökhan Taş, yeni şirket kurdu. Masterturk Premier Yapı İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de Gökhan Taş tarafından kuruldu.

Murat Gezer'den Nazlı Çarmıklı'ya Kuruçeşme'de boğaz manzaralı ev!

Murat Gezer Nazlı Çarmıklı çiftinin Kuruçeşme'deki dillere destan Emin Vafi Korusu'ndan 90 milyon TL'lik yeni bir ev aldığı iddia dildi.

Gökhan Çarmıklı yeni şirket kurdu!

Gökhan Çarmıklı yeni şirket kurdu. Çarmıklı Bebek Gayrimenkul Kiralama Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta Gökhan Çarmıklı tarafından kuruldu. 

Çarmıklı Bebek Gayrimenkul Kiralama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çarmıklı Bebek Gayrimenkul Kiralama Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Çarmıklı tarafından kuruldu.

Gökhan Özer, Pera GYO'nun yeni Genel Müdürü oldu!

Pera GYO'nun 9 Ağustos 2021 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında Şirket Genel Müdürü Fatma Gül ÇEVİK'in görevden ayrılmış olması sebebiyle Gökhan ÖZER'in Şirket Genel Müdürü olarak atanmasına karar verildi. 

Erol Çarmıklı kimdir?

Nurol Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Çarmıklı kim? Erol Çarmıklı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Erol Çarmıklı'nın biyografisi...

Mehmet Oğuz Çarmıklı kimdir?

Nurol GYO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Oğuz Çarmıklı kimdir? Mehmet Oğuz Çarmıklı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Oğuz Çarmıklı'nın biyografisi...

Endeksa Dijital Sohbetler'in konuğu Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom’un  Dijital Sohbetler serisi, 06 Şubat tarihinde Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş ile sürüyor.

Gökhan Taş, yeni emlakçı yönetmeliğini değerlendirdi!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, bugün Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren yeni emlakçı yönetmeliğini değerlendirdi..

Serdar Gökhan'dan ev fiyatına mezar aldığı iddialarına yanıt!

Usta oyuncu Serdar Gökhan, kendisi için Zincirlikuyu Mezarlığı’ndan 150 bin TL'ye mezar yeri aldığı haberlerine açıklık getirdi.

Gökhan Çeliktürk: Depreme dayanıklı yapılar inşa edilmeli!

Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Gökhan Çeliktürk, ülkenin yapı güvenliği sıkıntısı çektiğini söyledi. Çeliktürk, depreme dayanıklı yapıların inşa edilmesi gerktiğini belirtti.

Gökhan Çeliktürk: Depreme dayanıklı yapılar üretilmeli!

Türkiye’nin Marmara depreminden ders çıkartmadığından dolayı Van’da aynı acıyı bir kez daha yaşadığını dile getiren Gaziantep inşaat Mühendisleri Odası Başkanı Gökhan Çeliktürk, “Sorun deprem değil depreme dayanıklı yapı üretilmemesidir” dedi.

Gökhan Çarmıklı yeni şirket Haberi

Gökhan Çarmıklı yeni şirket

Çarmıklı Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Çarmıklı yeni şirket kurdu. armıklı Bebek Gayrimenkul Kiralama Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta Gökhan Çarmıklı tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

İnşaat sektöründe 60 senelik geçmişi olan ve resmi taahhüt projelerinde Türkiye'nin en büyük firmaları arasında yer alan Çarmıklı Yapı’nın patronu Gökhan Çarmıklı, 2007’de Saruhan Yapı ile ortak arazilerinde Ulus Savoy projesini hayata geçirdi. Ek olarak, Çarmıklı  İzmir  Çeşme’de 7800 Çeşme projesini inşa etti.

Çarmıklı Ailesi’nin genç kuşak iş insanlarından biri olan Gökhan Çarmıklı, Amerika'da bitirdiği eğitim sonrasında ailenin Afşin - Elbistan Termik Santralı gibi büyük projelerinde çalıştı. Fideltus Gayrimenkul'ün sahibi Cem Kalyoncu ile Eylül 2008’de ortak olan Gökhan Çarmıklı, Ekim 2009’da şirketin tüm hisselerini satın alarak Cem Kalyoncu ile yollarını ayırdı. 

Çarmıklı...