05 / 05 / 2024

Gökhan Darılmaz kimdir

Gökhan Darılmaz kimdir

Sağlık Turizmi toplantısında konuşan Konya Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Gökhan Darılmaz, "Konya, sağlık turizmi açısından ciddi altyapısı olan bir şehirdir" dedi. MEVKA iş birliğiyle 'Sağlık Turizmi' toplantısı düzenlendi.

Gökhan Darılmaz: Konya'da sağlık turizmi için çalışmalar başlayacak!

Konya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Gökhan Darılmaz, kentteki kültürel turizme sağlık turizminin de eklenmesi için çalışmalar yapılacağını söyledi. Darılmaz, 'Konya'da sağlık turizmi için çalışmalar başlayacak' dedi.

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.

Gökhan Erün kimdir? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Gökhan Erün hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında çalıştı? İşte Gökhan Erün’ün hayatı...

Gökhan Eyigün kimdir? Gökhan Eyigün ne iş yapıyor?

Afyon Çimento, Çimsa, Exsa,Temsa Motorlu Araçlar şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapan Gökhan Eyigün kimdir? Gökhan Eyigün ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Ali Gökhan Öztürk kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ali Gökhan Öztürk Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapmaktadır. Peki Ali Gökhan Öztürk Kaç yaşında? Ali Gökhan Öztürk daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Gökhan Öztürk'ün eğitim hayatı nasıldı?

Cevdet Yılmaz kimdir? Cumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz kaç yaşında?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı kabine listesine göre, Cevdet Yılmaz Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak görev yapacak. Peki, Cevdet Yılmaz kimdir? İşte Cevdet Yılmaz'ın hayatı...

Ziya Yılmaz kimdir? 

Dap Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. de Yönetim Kurulu Başkanı olan Ziya Yılmaz kimdir? Ziya Yılmaz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ziya Kaya'nın biyografisi..

Vecih Yılmaz kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş Genel Müdürü Vecih Yılmaz kimdir? Vecih Yılmaz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Vecih Yılmaz'ın eğitim hayatı nasıldı?   İşte Vecih Yılmaz`ın hayatına dair merak edilenler.

Gökhan Keskin kimdir?

GABORAS Pazarlama Direktörü Gökhan Keskin kimdir? Gökhan Keskin hangi görevlerde bulundu?

Sezgin Yılmaz kimdir?

İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Yılmaz kimdir? Sezgin Yılmaz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Sezgin Yılmaz'ın biyografisi...

Gökhan Arslan kimdir?

Gökhan Arslan, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Tunceli Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki Gökhan Arslan kimdir? Gökhan Arslan bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Yücel Yılmaz kimdir?

Yücel Yılmaz, Ak Parti'den Balıkesir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Yücel Yılmaz kimdir? Yücel Yılmaz, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Gökhan Arasan kimdir?

Gökhan Arasan, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Tunceli Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Gökhan Arasan kimdir? Gökhan Arasan, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Gökhan Taş kimdir?

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş kimdir? Gökhan Taş, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Gökhan Darılmaz kimdir Haberi

Gökhan Darılmaz kimdir

Sağlık Turizmi toplantısında konuşan Konya Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Gökhan Darılmaz, "Konya, sağlık turizmi açısından ciddi altyapısı olan bir şehirdir" dedi. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü öncülüğünde, MEVKA iş birliğiyle 'Sağlık Turizmi' toplantısı düzenlendi. Rixos Otel'de düzenlenen programa Konya Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Gökhan Darılmaz, Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Kurumu Hastane Hizmetleri Daire Başkanlığı Sağlık Turizmi Birim Sorumlusu Oğuzhan Kaya ve turizm sektöründen bir çok isim katıldı. Sağlık turizmi açısından Konya'nın büyük bir alt yapısının olduğunu dile getiren Konya Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Gökhan Darılmaz, "Konya kamu hastaneleri adına çok güçlü bir sağlık donanımına sahiptir. 21 yıldır bu şekilde hizmet eden bir arkadaşınız olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim, Konya kültür alanında, İnanç turizmi alanında çok önemli mesafeler kat etmiştir. Ancak...