19 / 05 / 2024

Gökhan Köküşoğlu köşe yazısı

Gökhan Köküşoğlu köşe yazısı

Posta Gazetesi Manisa eki Yazı İşleri Müdürü Gökhan Köküşoğlu bugünkü yazısında Manisa'nın imar sorunundan bahsetti...Köküşoğlu, "Bu sorunu çözersek; inşaatçı, müteahhit, memur, öğrenci kısacası "Manisa" kazanacak" dedi...

Gökçe Bahadır'ın evine ödediği kira bedeli servet değerinde! İşte sosyal medyanın diline düşen o ev...

Gökçe Bahadır'ın eşi Emir Ersoy'la Etiler'de yaşadıkları evin kira bedeli adeta servet değerinde. Bahadır'ın milyonlar ödediği ev sosyal medyanın diline düştü. İşte o ev...

Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi binası Meclis gündeminde! Kim teslim aldı?

Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi’ndeki sorunlar Meclis gündeminde. Peki bu binayı kim teslim aldı? İşte merak edilenler...

Osman Arıoğlu kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Osman Arıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Osman Arıoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Osman Arıoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Alpaslan Kavaklıoğlu nerelerde kaymakamlık yaptı? Hangi görevlerde bulundu?

Aselsan Yönetim Kurulu Başkan Vekili Alpaslan Kavaklıoğlu ne zaman doğdu? Hangi il ve ilçelerde kaymakamlık yaptı? İçişleri Bakanlığı’nda hangi görevleri yürüttü? Ne zaman milletvekili oldu? İşte Alpaslan Kavaklıoğlu ile ilgili merak edilenler...

Ali Galip Yorgancıoğlu kimdir? Nereli? Kaş yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Galip Yorgancıoğlu kimdir? Ali Galip Yorgancıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ali Galip Yorgancıoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı? İşte Ali Galip Yorgancıoğlu`nun hayatına dair merak edilenler.

Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya arazisi açıklaması: Kısa sürede açıklanacak!

Galatasaray Kulübünün divan kurulu toplantısı yapıldı, Galatasaray Lisesi'nde basına kapalı şekilde yapılan toplantıda Florya arazisi gündeme geldi! Eşref Hamamcıoğlu Florya'daki araziyle ilgili projelerini de kısa sürede duyuracaklarını söyledi.

Gökhan Çetinsaya ve Begüm Tuğçe Çetinsaya yeni şirket kurdu! 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya'nın oğlu Gökhan Çetinsaya ve eşi Begüm Tuğçe Çetinsaya yeni şirket kurdu. Tgg Ofis Kiralama Limited Şirketi bugün Ataköy'de kuruldu. 

Eşref Hamamcıoğlu kimdir?

Galatasaray Kulübü başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu kimdir? Eşref Hamamcıoğlu daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Eşref Hamamcıoğlu'nun biyografisi....

Safranbolu'daki Gökçüoğlu Konağı satışa çıkarıldı!

Safranbolu'nun ikonu haline gelen Urgancıoğlu Ailesi'nin işlettiği Gökçüoğlu Konağı satışa çıkarıldı...

TPR Proje Danışmanlık Eğitim Organizasyon Turizm Yayıncılık GIda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TPR Proje Danışmanlık Eğitim Organizasyon Turizm Yayıncılık GIda İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gökhan Ceylan tarafından kuruldu.

Berk Suyabatmaz restoran zinciri kuruyor!

Burcu Esmersoy’un eşi Berk Suyabatmaz ve Gökhan Yüzbaşıoğlu Smart Kitchen adlı restoran zinciri kuracaklar. Ortaklar bir yıl içinde Miami’nin farklı bölgelerinde de beş şube daha açmayı planlıyor.

Kale Grubu'nun acı günü! Mustafa Kalaycıoğlu vefat etti!

Kale Grubu'nun Kurucusu ve Onursal Başkanı Merhum İbrahim Bodur ve ailesinin dostu Mustafa Kalaycıoğlu vefat etti. Kale Grubu Şirketleri ve Bodur Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Gölcük'e yazlık kültür merkezi inşa ediliyor!

Gölcük Yazlık Kültür Merkezi Projesi inşaatını yerinde denetleyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer konuyla ilgili olarak, "Kültür merkezi hızlı bir şekilde tamamlanacak ve bölge için önemli bir eksikliği giderecek" dedi.

Gökhan Köküşoğlu köşe yazısı Haberi

Gökhan Köküşoğlu köşe yazısı

Ne imarmış arkadaş... Manisa'nın "kanayan yarası" haline gelen imar sorununu çözebilene aşkolsun! Geçtiğimiz ay. Manisa Girişimci İnşaat Müteahhitleri Derneği (MAGÎD) Başkanı Osman Yıldırım. "imar sorunu ve ruhsat verilmemesinden" dolayı bin 308 daire projesinin beklediğini açıkladı. Adeta isyan eden Başkan Yıldırım, inşaat sektörünün imar sorunu nedeniyle çıkmaza girdiğini, bina yapacak arsa bulamadıklarını ve mağdur olduklarını söyledi. 


Geçtiğimiz Salı günü muhabir arkadaşım Adil Bağcıya özel açıklamalarda bulunan Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Manisa Emlakçılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (MEYDD) Başkanı Bahattin Akyüz, Manisa'daki konutların talebi karşılama sorununun her geçen gün büyüdüğüne, kentin Büyükşehir olmasıyla birlikte sıkıntının daha da artacağına dikkat çekti. Başkan Akyüz, üstüne basa basa konut sorunun çözülememesinin temel sebebinin "imar Revize Planının" hayata geçirilememesi olduğunu vurguladı. 


Geçtiğimiz Çarşamba günü, Manisa...