19 / 05 / 2024

Gökhan Köküşoğlu

Gökhan Köküşoğlu

Posta Gazetesi Manisa eki Yazı İşleri Müdürü Gökhan Köküşoğlu bugünkü yazısında Manisa'nın imar sorunundan bahsetti...Köküşoğlu, "Bu sorunu çözersek; inşaatçı, müteahhit, memur, öğrenci kısacası "Manisa" kazanacak" dedi...

Donald Trump’ın oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı nedeniyle ikinci kez hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı suçlamasına yönelik süren davanın duruşmasında ikinci defa hakim karşısına çıktı. Trump Jr, savunma tarafının ilk tanığı olarak ifade verdi. Trump Jr, verdiği ifadede suçlamaları reddetti.

ABD eski Başkanı Trump'ın oğlu Trump Jr. 'emlak dolandırıcılığı' davasında ifade verdi!

ABD eski Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr. haklarındaki "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla hakim karşısına çıktı.

Tsgarch Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tsgarch Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Ali Gümrükçüoğlu ve Tevfik Sinan Gümrükçüoğlu ortaklığında kuruldu.

Tsgarch Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tsgarch Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Ali Gümrükçüoğlu ve Tevfik Sinan Gümrükçüoğlu ortaklığında kuruldu.

Küçükoğlu Holding’in hedefi mutlu çalışanlar!

Otomotiv, perakende ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren Küçükoğlu Holding'in hedefi mutlu çalışanlar...

Safranbolu'daki Gökçüoğlu Konağı satışa çıkarıldı!

Safranbolu'nun ikonu haline gelen Urgancıoğlu Ailesi'nin işlettiği Gökçüoğlu Konağı satışa çıkarıldı...

Ali Ağaoğlu'nun oğlu Ali Ege 6 yaşına girdi!

Ali Ağaoğlu'nun küçük oğlu Ali Ege’nin 6'ıncı doğum günü için bir parti düzenlendi. Partiye Ali Ege’nin annesi Petek Ertüre’nin arkadaşları çocukları ile katıldı.

Trabzon Balık Hali ihalesi 21 Şubat'ta!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Balık Halinin yapım ihalesinin 21 Şubat'ta gerçekleştirileceğini açıkladı.

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Alican Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü partisi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, büyük oğlu Alican Ağaoğlu için sürpriz doğum günü partisi düzenledi.

Trabzon Büyükşehir'in 2019 bütçesi 711 milyon TL!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başkanlığında yapılan Belediye Meclisi oturumunda Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin 2019 bütçesi konuşuldu.

Trabzon Gülcemal projesi 3 etapta tamamlanacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, vatandaşlarla buluştu. Gümrükçüoğlu, sahil dolgu alanında inşa edilecek olan Gülcemal projesinden bahsetti.

Yazıcıoğlu Proje Ve Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcıoğlu Proje Ve Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gökhan Yazıcıoğlu ve Demet Soğancı ortaklığında kuruldu. 

Mushan Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Mushan Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Çarıkcıoğlu tarafından kuruldu. 

Gökhan Köküşoğlu Haberi

Gökhan Köküşoğlu

Ne imarmış arkadaş... Manisa'nın "kanayan yarası" haline gelen imar sorununu çözebilene aşkolsun! Geçtiğimiz ay. Manisa Girişimci İnşaat Müteahhitleri Derneği (MAGÎD) Başkanı Osman Yıldırım. "imar sorunu ve ruhsat verilmemesinden" dolayı bin 308 daire projesinin beklediğini açıkladı. Adeta isyan eden Başkan Yıldırım, inşaat sektörünün imar sorunu nedeniyle çıkmaza girdiğini, bina yapacak arsa bulamadıklarını ve mağdur olduklarını söyledi. 


Geçtiğimiz Salı günü muhabir arkadaşım Adil Bağcıya özel açıklamalarda bulunan Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Manisa Emlakçılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (MEYDD) Başkanı Bahattin Akyüz, Manisa'daki konutların talebi karşılama sorununun her geçen gün büyüdüğüne, kentin Büyükşehir olmasıyla birlikte sıkıntının daha da artacağına dikkat çekti. Başkan Akyüz, üstüne basa basa konut sorunun çözülememesinin temel sebebinin "imar Revize Planının" hayata geçirilememesi olduğunu vurguladı. 


Geçtiğimiz Çarşamba günü, Manisa...