24 / 07 / 2024

Gökhan Taş açıklamaları

Gökhan Taş açıklamaları

Gökhan Taş, son bir yıllık döneme bakıldığında satış fiyat endeksinde yüzde 26'lık, kira fiyat endeksinde yüzde 25'lik artış olduğunu söyledi.

CHP'li Aşkın Genç TOKİ sorunlarını meclis gündemine taşıdı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı mağdurları seslerini duyurmaya çalışırken, CHP Milletvekili Aşkın Genç de TOKİ'nin '100 Bin Alt Gelir Grubu Sosyal Konut Projesi'nde yaşanan sorunları Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşıdı. 

Gayrimenkulün en fazla değer kazandığı şehir neresi? Uzman isim açıkladı!

MasterTürk Grubu Başkanı Gökhan Taş, gayrimenkul sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Taş, “İzmir, dünyada 150 il arasında fiyatların en fazla arttığı ikinci kent oldu” dedi.

Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’dan İzmir depremi sonrası peş peşe korkutan açıklamalar!

Prof. Dr. Naci Görür ve Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, saat 23.53'te İzmir'de meydana gelen 4,0 şiddetindeki depreme ilişkin açıklamada bulundu. İşte Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’ın açıklamaları...

Kuyumcuda görünce şaşırmayın: Altın artık bu şekilde satılacak

Sahte altın satışını önlemek için önemli bir adım atıldı. Darphane Bandrollü Ürün İzleme Sistemleri Dairesi Başkanı Bülent Yılmaz'ın açıklamalarına göre, yeni sistemin uygulanmasıyla sahte altın satışının önüne geçilmesi hedefleniyor. Tüm gram altınlar ambalaj içinde ve sertifikalı olarak sunulacak.

Vestel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla satışta!

Vestel, evine solo fırın almak isteyenlere özel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın’ı peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa çıkardı. Resmi internet sitesinden solo fırını görücüye çıkaran Vestel, fırına ilişkin tüm detayları da paylaştı.

Gözler Merkez Bankası faiz kararında! TCMB faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Piyasaların gözü Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Haziran ayı faiz kararında. Peki, Merkez Bankası faiz karanı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? İşte detaylar...

Ali Gökhan Öztürk kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ali Gökhan Öztürk Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapmaktadır. Peki Ali Gökhan Öztürk Kaç yaşında? Ali Gökhan Öztürk daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Gökhan Öztürk'ün eğitim hayatı nasıldı?

2023 Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? 

Merkez Bankası faiz kararı toplantısı için geri sayım başladı. Tüm gözler Merkez Bankası'nın faizleri açıklayacağı tarih çevrildi. Peki 2023 Merkez Bankası Faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? 

Olası büyük depremde İstanbul kendisini kurtaramayacak! Naci Görür açıkladı: İstanbul’un dışından müdahale gerekecek!

Bilim Akademisi Üyesi ve Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, olası büyük İstanbul depremi ile ilgili çarpıcı bir tespiti gündeme getirdi. İşte Görür'ün o açıklamaları...

Malatya'da peş peşe iki deprem! Prof. Dr. Naci Görür açıkladı: Stres yüklenmesinden şüphe ettiğimiz fay!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nden yapılan son dakika açıklamalarında Malatya'da bu sabah peş peşe iki deprem meydana geldiği belirtildi. Prof. Dr. Naci Görür, depremlerle ilgili açıklamalarda bulundu. 

İstanbul'da 7.3'ten büyük bir depremin olasılığı açıklandı! 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar!

Deprem uzmanları Türkiye'deki deprem riskli bölgeler için uyarılarını sık sık yeniliyor. Bu doğrultuda, beklenen büyük İstanbul depremi de sık sık gündem oluyor. 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar geldi. 

Bakan Bilgin, EYT’lilerin maaşı ve asgari ücret konusunda son noktayı koydu!İşte Bilgin’den gündem yaratacak açıklamalar

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, dün akşam katıldığı bir TV programında EYT'de meydana gelen belirsizliklere ve asgari ücrete yapılacak zamma ilişkin açıklamalarda bulundu. Bilgin, EYT'de maaş gecikmesi yaşayan yurttaşlara toplu ödeme yapılacağını ifade etti.

Kiler GYO Genel Müdürü Gökhan Yıldız istifa etti!

Kiler Gayrimenkul tarafından KAP'a yapılan açıklamada şirketin Genel Müdürü Gökhan Yıldız'ın istifa ettiği bildirildi.

Gökhan Taş açıklamaları Haberi

Gökhan Taş açıklamaları

Türkiye'de son dönemde konut satışları geriledi. Buna karşılık fiyatlar artmaya devam ediyor. Coldvvell Banker Türkiye Ülke Başkanı Dr.  Gökhan Taş, son bir yıllık döneme bakıldığında satış fiyat endeksinde yüzde 26'lık, kira fiyat endeksinde yüzde.2S'}ik artış olduğunu ifade etti 


Türkiye'de konut sektöründe son dönemde durgunluk yaşanıyor. Türkiye genelinde konut satışları Nisan 2016'da Mart 2016'ya göre yüzde 9; Nisan 2015'e göre ise yüzde 10.9 azaldı. Nisan 2016'da 106 bin 348 konut satıldı. Oysa Mart 2016'da satış adedi 117 bin 205 idi. Satışlar azalsa da, fiyatlar yukarı yönlü seyrini sürdürüyor. Coldvvell Banker Türkiye Ülke Başkanı Dr. Gökhan Taş, son bir yıllık döneme bakıldığında da satış fiyat endeksinde yüzde 26'lık kira fiyat endeksinde yüzde 25'lik artış olduğunu ifade etti. 


Satışta Antalya, kirada İstanbul önde 


Konut sektöründe...