10 / 05 / 2024

Gökkubbe Dekorasyon adres

Gökkubbe Dekorasyon adres

Gökkubbe Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Erol Güngör ve Fikret Güngör tarafından 100 bin TL sermaye ile 22 Temmuz 2015 tarihinde Kağıthane'de kuruldu.

Günel Dekorasyon Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Günel Dekorasyon Yapı Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon 300 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Temur tarafından kuruldu.

Gün Dekorasyon Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Gün Dekorasyon Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Gün tarafından kuruldu.

Güçlü Dekorasyon Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güçlü Dekorasyon Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Türkay Yılmaz tarafından kuruldu.

Borsada yatırımcı sayısı tüm zamanların rekorunu kırarak 3 milyon kişinin üzerine çıktı!

Düşük faiz ve yüksek enflasyon ortamında, konut piyasasında durgunluk, dövizde ise yatay seyir izlenirken kendine güvenli bir adres arayan yatırımcının yeni adresi Borsa İstanbul oldu. Borsa İstanbul'a gelen yatırımcı sayısı 15 Kasım 2022 tarihi itibarıyla 3 milyon kişinin üzerine çıkarak rekor kırd

Gürel Dekorasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürel Dekorasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Gürel tarafından kuruldu.

Görsel Dekorasyon İnşaat Taahhüt ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görsel Dekorasyon İnşaat Taahhüt ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile bugün Mustafa Atçeken tarafından kuruldu.

Isparta'da yarım kalan inşaat projeleriyle ilgili flaş karar!

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yarım kalan Yeni Terminal Projesi, Etnografya Ek Müze İnşaatı Projesi ile Gökkubbe Güreş Alanı Projesi için Meclisi’nde ortak karar alınacağını söyledi.

Mektebim Okulları yedi pilot bölgede kampüs açacak!

Mektebim Okulları, STEM alanında güçlü bir adres olma hedefiyle UNESCO ile işbirliğine gitti.  Bu doğrultuda Türkiye’de yedi pilot bölgede en az bir kampüs açmayı planlıyor.

Güntaş Dekorasyon İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güntaş Dekorasyon İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeliyle Alkan Gün tarafından Beşiktaş'ta kuruldu.

Wıdeplannıg İç Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Wıdeplannıg İç Dekorasyon Limited Şirketi Sarıyer'de 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sinpaş Gökorman Ümraniye adres bilgisi!

Gökorman projesi İstanbul Ümraniye'de Sinpaş GYO tarafından hayata geçirildi. Projede liste fiyatları lansmana özel indirimle 299 bin 430 TL'den başlıyor...

Polat Ev Göztepe Evleri adres bilgisi!

Polat Ev Göztepe projesi kentsel dönüşüm projesi olarak İstanbul Anadolu Yakası Göztepe'de hayata geçirildi. Projede fiyatlar 1 milyon 250 bin TL'den başlıyor...

Polat Ev Göztepe Evleri adres bilgisi!

Polat Ev Göztepe Evleri projesi Polat İnşaat imzasıyla İstanbul Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçirildi. Polat Ev Göztepe, 2 blok olarak planlandı...

Gökkubbe Dekorasyon adres Haberi

Gökkubbe Dekorasyon adres

Gökkubbe Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Erol Güngör ve Fikret Güngör tarafından 100 bin TL sermaye ile 22 Temmuz 2015 tarihinde Kağıthane'de kuruldu.


Gökkubbe Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a. Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. b. Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. c. Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. d. Dekorasyonla ilgili spor salonlarının saha çizimi, boya, parke ve cam cila, duvar kağıdı, halıfleks, asma tavan-kartonpiyer, fayans-kalebodur, su ve elektrik tesisatı,çatı tadilat işleri yapmak. e. Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık,...