09 / 05 / 2024

Gökmeydan Halk Merkezi ne zaman açılacak

Gökmeydan Halk Merkezi ne zaman açılacak

Odunpazarı Gökmeydan Halk Merkezi açılış için gün sayıyor.Derslikleri, kütüphanesi, dinlenme alanları yapılan Halk Merkezi'ndeki eksiklikler de hızla tamamlanıyor.

İzmir Gültepe halkından adaylara kentsel dönüşüm için taahhütname!

İzmir'de Mahalleler Birliği, 6 Şubat depremlerinden sonra sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm sürecinde olan mahallelerine dair kendilerini hiçbir şekilde mağdur etmeyecek bir süreç için adaylara verilmek üzere taahhütname hazırladı.

Halk otobüsü esnafının gelir desteği artıyor: Bakan Göktaş tek tek açıkladı! Özel halk otobüsleri de yararlanacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, halk otobüslerinin her ayın 1'i ile 4'ü arası ücretsiz yolcu taşıma kararı ile ilgili konuştu, "Esnafımızın mağduriyetini göz önüne alarak gelir desteğinin iyileştirilmesine ilişkin artış ile ilgili çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

Dolar fırtınasına geri sayım başladı! Bugün dolar ne kadar? Euro ve Sterlin kaç TL? Canlı döviz fiyatlarına hemen bakın!

23 Ağustos Çarşamba günü, halk dolar ve euronun güncel kurlarını öğrenmek için büyük bir ilgi gösteriyor. Peki, bugün dolar ve euro ne kadar, kaç TL? 23 Ağustos Çarşamba günü dolar ve euro ne kadar, kaç TL?

Dövize yatırım yapanlar nefes bile almadan buraya baksın! Bugün dolar ne kadar, kaç TL? Euro ne kadar?

Son günlarda, halkın dikkatini çeken önemli konulardan biri olan güncel döviz kurları, artan bir eğilimle yükselmeye devam ediyor. Peki, bugün dolar ne kadar? Euro ne kadar? İşte güncel döviz kurları...

Hataylı turizmciler yeniden canlanma için yatırım bekliyor!

Hataylı turizmciler, deprem sonrası turizm sektörünü canlandırmak için yatırım bekliyor. Deniz turizmi ve planlı çalışmalarla Hatay, Akdeniz'in gözde turizm merkezi olmayı hedefliyor.

İstanbul'u stres bastı! Herkes evde bunları konuşuyor: Ekonomi, kira fiyatları, döviz kuru, tatil planları...

İstanbul Planlama Ajansı temmuz raporuna göre halkın yüzde 71,5’i temmuz ayında evde, ekonomik sorunları, konut ve kira fiyatlarını, döviz kurunu ve tatilin planlarını konuşuyor. Ayrıca İstanbul'da stres seviyesi de alarm veriyor!

Her 4 kişiden 1'i kirasını ödeyemiyor!

Ekonomide acı reçete gündemdeyken, borç ve salgın kıskacındaki vatandaş geçim sıkıntısı çekiyor. Metropoll’un anketine göre, halkın yüzde 48.2'si kira ve beslenme ihtiyaçlarını karşılarken, 4 kişiden 1 maaşı ile kirasını bile ödeyemiyor. 

Kayseri’deki kiralık hobi bahçelerine yoğun ilgi!

Kayseri’de kurulan ve belediye tarafından özellikle emeklilere kiralık olarak verilen hobi bahçeleri, pandemi döneminde yoğun ilgi gördü. Halk, 120 metrekarelik hobi bahçelerinde toprakla uğraşarak, sebze yetiştiriyor.

AVM'lerin açılması için erken!

AVM'lerin açılış tarihine ilişkin tartışmalar gündemde. Halk Sağlığı Uzmanları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Sarp Üner, "AVM'leri mayıs ayında açmak ve salgın mücadelesini gevşetmek için henüz erken" dedi...

Salda Gölü halk plajının yanında pansiyon mu yapılıyor?

Salda Gölü halk plajının yanında, Hasan Gürcan ve ailesine ait olduğu bilinen Akçeşme Tesisleri arazisinde 70 kişilik bungalov, kamping tipi pansiyonun yapıldığı ileri sürüldü...

Zonguldak'ta gemi söküm tesisine tepki!

Zonguldak'ta kurulması planlanan gemi söküm tesisine yöre halkı tepki gösterdi. Halk toplanarak Kilimli sahilinde eylem yaptı.

Yüksel Görgeç, Halk GYO'dan ayrıldı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Görgeç görevinden istifa etti...

Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi Gaziantep'te açılacak!

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül Gaziantep Şahinbey ilçesinde bulunan Doğu ve Güneydoğu’nun en büyük kongre merkezi olacak olan Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi'ni ziyaret etti. Abdülhamit Gül kongre merkezi için "Gaziantep’i cazibe merkezi haline getirecek önemli bir katkı sağlayacak" dedi.

Gökmeydan Halk Merkezi ne zaman açılacak Haberi

Gökmeydan Halk Merkezi ne zaman açılacak

ESKİŞEHİR Odunpazarı Belediyesi tarafından halkın hizmetine sunulacak olan Gökmeydan Halk Merkezi gün sayıyor. 

Odunpazarı Belediyesi tarafından Orhangazi, Emek, Vadişehir, Büyükdere'den sonra Gökmeydan Mahallesi'nde de Halk Merkezi açılıyor.  Gökmeydan Mahallesi Ulus Caddesi üzerinde bulunan Halk Merkezi çok yakında faaliyete geçecek. Derslikleri, kütüphanesi, dinlenme alanları yapılan Halk Merkezi'ndeki eksiklikler de hızla...