22 / 05 / 2024

gökova viyadüğü ne zaman yapılacak

gökova viyadüğü ne zaman yapılacak

Muğla Vali Yardımcısı Salih Gürhan, Marmaris-Fethiye arasında kesintisiz ulaşım için Gökova’ya viyadük yapılacağını belirterek, viyadüğün doğaya hiçbir zararı olmayacağını bölgedeki okaliptüs ağaçlarından bazılarının kesilebilceğini açıkladı....

Dul ve yetim aylığı alanlar dikkat! Yüzde 75-50-25 hisseye göre kim ne kadar ikramiye alacak? Hemen bakın!

Dul ve yetim aylığı alanlar da bayram ikramiyelerinden faydalanıyor. Peki yüzde 75-50-25 hisseye göre kim ne kadar ikramiye alacak? Hemen tek tek açıklanan bu ikramiye detaylarına bakın...

Emekli ikramiyelerinde son dakika! SSK, Bağkur, 4A, 4B, 4C tahsis numarasına göre ikramiyeler ne zaman yatacak? 

Milyonlarca kişinin gündeminde yer alan emekli ikramiyelerindeki son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki SSK, Bağkur, 4A, 4B, 4C tahsis numarasına göre ikramiyeler ne zaman yatacak? 

Gümüş fiyatları ne olur?

Gümüş, altından sonra en çok tercih edilen yatırım enstrümanı. Geçen sene yatırımcısına yüzde 45 kazanç sağlayan gümüşün bu sene ne olacağı merak ediliyor. Peki gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş fiyatları ne olur?

İslam Memiş gümüşün ok gibi fırlayacağı tarihi açıkladı! Bu rakam ne görüldü ne de duyuldu! 

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün ons tarafında destek seviyelerini son kez test ettiğini belirterek, gümüşün ok gibi fırlayacağı tarihi açıkladı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak?

Dolar yükselecek mi düşecek mi? Doların 30 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı!

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından yakından takip diliyor. Yatırımcılar ''dolar yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunu araştırırken, doların 30 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı.

İslam Memiş, gümüş için hedef belirledi! Gümüş fiyatları ne kadar olacak?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş için hedef göstererek rakam açıkladı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Sandık görevli ücretleri ödendi mi? Sandık görevli ücretleri ne zaman yatacak?

Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde 190 bin 736 sandıkta binlerce lişi görev almıştı. Peki Sandık görevli ücretleri ödendi mi? Sandık görevli ücretleri ne zaman yatacak?

DS 4'e 193 bin 800 TL zam geldi! DS 4'ün güncel fiyatları ne kadar?

DS 4'e 193 bin 800 TL zam geldi. Peki DS 4'ün güncel fiyatları ne kadar? İşte  DS 4'e yeni fiyat listesi...

Sandık görevlisi ücreti ne zaman yatacak? Sandık görevlisi ücreti nereden sorgulanıyor?

Sandık görevlileri, ücretlerinin ne zaman yatacağını hala sorguluyor. Bu konuda yeni bir gelişme yaşandı mı? İşte detaylar!

Babalar Günü hediyesi ne alınır? Babalar Günü ne zaman?

Haziran ayının gelmesiyle beraber Babalar Günü'nün ne zaman olduğu merak ediliyor. Ayrıca bu güne özel hediye almak isteyenler ise hediye seçeneklerini araştırıyor. Peki, Babalar Günü hediyesi ne alınır? İşte detaylar....

Gümüşlerimizi bozduralım mı? Gümüş fiyatları ne olur?  Uzmanlar üstüne basa basa uyardı!

Gümüş fiyatları yükselmeye devam ediyor. Hatanın ikinci işlem gününde de gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Peki gümüş fiyatları ne olur? Gümüşlerimizi bozduralım mı? Uzmanlar üstüne basa basa uyardı...

Sandık görevli ücreti yattı mı? 2023 sandık görevlisi parası ne kadar?

14-28 Mayıs tarihinde gerçekleşen seçimlerde sandıkta görev yapan vatandaşlar ödemelerin detaylarını sorguluyor. Peki, Sandık görevli ücreti yattı mı? 2023 sandık görevlisi parası ne kadar? İşte detaylar...

2023 sandık görevlisi ücreti ne kadar? Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak?

Seçimlerde sandıkta vazife yapan müşahitlerin ücretleri, 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı seçimlerinin sona ermesinin akabinden gündemdeki yerini aldı. Peki sandık görevlilerinin ücretleri ne zaman yatacak? 2023 sandık görevlisi ücretleri hangi bankadan alınacak?

gökova viyadüğü ne zaman yapılacak Haberi

gökova viyadüğü ne zaman yapılacak


Muğla Valiliği, 2013 yılında yapılan “Karayolu Trafik Güvenliği ve İl Koordinasyon Kurulu” toplantılarının genel değerlendirmesi için bir açıklama yaptı. Marmaris'i Fethiye ve Muğla'ya bağlayan karayolunda trafik ışıklarına takılmadan ulaşımın kesintisiz sürmesi için Gökova Kavşağı'na yapılacak viyadüğün trafik akışını rahatlatacağını söyleyen Vali Yardımcısı Salih Gürhan, viyadüğün doğaya hiçbir zararı olmayacağını belirterek bölgedeki ağaçlardan bazılarının kesilebileceğini dile getirdi. Konuyla ilgili olarak daha önce Akyaka Beldesi Belediye Başkanı CHP'li Ahmet Çalca, viyadüğün yanında kalan tescilli okaliptüs ağaçlarının zarar göreceğini söyleyerek ağaçların korunması için gerekli çalışmalara kaynak aktarılmazken viyadük yapılmasını sert bir dille eleştirmişti.


DENETİMLER ARTACAK

Trafik güvenliğinin sağlanmasında, elektronik denetleme sistemlerinden daha fazla yararlanılacağını bildiren Vali Yardımcısı Salih Gürhan, egzozları açık vaziyette çevreyi rahatsız eden motosiklet denetimlerine ağırlık verileceğini belirtti. Çocuk yaşlarda verilen trafik...