15 / 05 / 2024

Göksu Sitesi Beykoz

Göksu Sitesi Beykoz

İstanbul’un en kıymetli yerlerinden olan Beykoz'da konumlanan Göksu Evleri'nde tapu krizi gündemde. Kooperatif üyelerinden bazıları, basına yansıyan haberlerde yaşananların bütün tarafıyla anlatılmadığını belirtti ve dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Mehmet Tevfik Göksu'dan İmamoğlu'na kentsel dönüşüm tepkisi!

İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, İstanbul Güngören İlçesi’ndeki Doğakent Sitesi’nin kentsel dönüşüm çalışmaları konusunda Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi. 

Beykoz Göksu Evleri'nde tapu anlaşmazlığı!

İstanbul’un en kıymetli yerlerinden olan Beykoz'da konumlanan Göksu Evleri'nde tapu krizi gündemde. Kooperatif üyelerinden bazıları, basına yansıyan haberlerde yaşananların bütün tarafıyla anlatılmadığını belirtti ve dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Beykoz Göksu Evleri'nde tapu krizi!

İstanbul Beykoz'da, çok sayıda ünlü ismin de oturduğu Göksu Evleri'nde yaşayanlar, imar barışından faydalanarak kat mülkiyeti tapularını almak amacıyla kooperatif yönetimine yetki tanıdı. 

Murat Ongun'dan Tevfik Göksu'ya deprem yanıtı! 

İBB Sözcüsü Murat Ongun, AKP Grup Başkanvekili Tevfik Göksu'nun dün İBB Meclisi’nde deprem konusunda yaptığı açıklamaların yanlış bilgi olduğuna dair açıklamalarda bulundu...

Tevfik Göksu, Ekrem İmamoğlu’nun Kanal İstanbul iddialarını çürüttü!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun iddialarını çürütecek savları sıraladı. 

Göksu AVM 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan "Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Eryaman Mahallesi 48147 Ada 1 Parsel  GÖKSU AVM'de  46 adet  Bağımsız Bölüme" ilişkin 2019 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Tevfik Göksu: Bütçede projelerin iptali ve çokça borçlanma var!

2020 yılı bütçesi toplantısında AK Parti grubu adına açıklamalarda bulunan Grup Başkanvekili Göksu, ''Projelerin iptali, çokça borçlanma, İstanbul arazilerinin satışı, sosyal medya algı yönetimi, israf diye kampanya yaptığınız çok sayıda araç kiralama var. Bu bütçede hayal kırıklığı var. Bu bütçede

Tevfik Göksu'dan Ekrem İmamoğlu'na çok sert Kanal İstanbul yanıtı!

Çılgın proje Kanal İstanbul'a 'cinayet projesi' diyerek karşı çıkan İBB Başkanı İmamoğlu'na, Esenler Belediye Başkanı ve İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu'dan çok sert cevap geldi...

Aykut Erdoğdu Günkent Sitesi'ndeki villasında kaçak tadilat mı yaptı?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğdu’nun kaçak tadilat yaptığı villasının yer aldığı Günkent Sitesi’nin başkanı eski CHP’li vekil İsmet Önder Kırlı, “Kaçak yapma” dedik ama dinlemedi" dedi...

Mehmet Tevfik Göksu'dan Kemerburgaz Kent Ormanı açıklaması!

İBB’nin, yapımına 2015'te başladığı Kemerburgaz Kent Ormanı yarın hizmete açılacak. Mevcut İBB yönetiminin ‘İmara değil halka açıyoruz’ ilanına ise İBB AK Parti Meclis Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu sert tepki göstererek, "Basit bir algı operasyonu yapılıyor" dedi.

Mehmet Tevfik Göksu: İstanbul'da 2 bin 864 toplanma alanı var!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İstanbul’da yaşanan deprem sonrası merak edilen deprem toplanma alanları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Göksu, “İstanbul’un şu anda toplanma alanı sorunu yok" dedi...

Pamela Göksu Evleri'nden ev arıyor!

Şarkıcı Pamela, kazancını gayrimenkule yatırmaya karar verdi. Pamela, ''sanatçılar sitesi'' olarak da anılan Beykoz'daki Göksu Evleri'nden ev arıyor.

Deniz GYO, Göksu AVM'den dükkan aldı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Eryaman Mahallesi,Göksu AVM bünyesinde konumlu 36 nolu bağımsız bölümün alımı hakkında açıklama yaptı.

Göksu Sitesi Beykoz Haberi

Göksu Sitesi Beykoz

İstanbul’un en kıymetli yerlerinden olan Beykoz'da konumlanan Göksu Evleri'nde tapu krizi gündemde. Oda TV'de yer alan habere göre; Göksu Evleri'nde yaşanan krizin koronavirüs salgınıyla sınırlı olmadığına dikkat çeken kooperatif üyeleri yaşananlara ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Geçtiğimiz günlerde basına yansıyan haberlerde, kooperatif üyelerinin imar barışından faydalanarak tapu almak amacıyla yönetime yetki verdiği fakat Kovid-19 salgını sebebiyle tapuların verilmediği iddia edildi. 

Birçok ünlü ismin de yaşadığı Göksu Evleri’nde yaşanan kriz salgınla sınırlı kalmadı. Kooperatif üyelerinden bazıları, basına yansıyan haberlerde yaşananların bütün tarafıyla anlatılmadığını belirtti.  

Konut Yapı Kooperatifleri’nin insanların ev edinmek üzere, eşitlik ilkesi üzerine kurdukları birlikler olduğuna dikkat çeken Göksu Evleri sakinleri, “Anılan eşitlik ilkesi doğrultusunda bütün ortaklara tapuları aynı anda dağıtılmalıdır. Yasa ve Yargı uygulamaları bu yöndedir” görüşünü dile getirdi. 

“TÜM PARSELLER...