24 / 07 / 2024

göksunda sara hastası vatandaşın evinin tamiri

göksunda sara hastası vatandaşın evinin tamiri

Göksun İlçe Jandarma Komutanlığı, kısa bir süre önce örnek bir çalışmaya imza attı. İfade almak için bir eve giden tim, yaşanmaz haldeki evi tamir etti. Emek veren herkese teşekkür eden aile, şimdi kış mevsimini sıkıntısız geçiriyor....

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesinin satış geliri deprem bölgesi için ayrılacak!

Cumhuriyet tarihinin ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesindeki konutların satışı için e-ihale süreci 1 Eylül günü sona eriyor. Satışlardan elde edilecek gelirler, deprem bölgesindeki inşa ve ihya çalışmaları için kullanılacak.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi'nden ev almak isteyenlere müjde! Hemen teslim 119 konut 1 Eylül'e kadar satışta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara Çankaya'da yenileme çalışmaları tamamlanan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki 119 konutu satıyor. 25 Ağustos olarak belirlenen son satış günü 1 Eylül'e uzatıldı. İşte ayrıntılar...

Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu reklamlarında oynadığı serum kaç TL? İşte Afra'nın serumunun fiyatı...

Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Seyran rolüyle son dönemin en gözde oyuncularından birisi olan Afra Saraçoğlu, Garnier'ın reklam yüzü oldu ve AHA + BHA Kömür Cilt Kusurları Karşıtı Serumun tanıtımında rol aldı.

Afra Saraçoğlu'nun reklamlarında oynadığı Garnier Siyah Serum kaç TL? İşte 31 Ocak 2023 fiyat listesi...

Afra Saraçoğlu, Garnier AHA + BHA Kömür Cilt Kusurları Karşıtı Serum’un yüzü oldu. Garnier’nin yeni ürünü için objektif karşısına geçen Saraçoğlu, güzelliği ve pürüzsüz cildiyle dikkat çekti. 

Ankara Saraçoğlu projesinin imar uygulamaları iptal edildi!

Ankara Saraçoğlu projesinin imar uygulamaları Ankara 17. İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi. Güryapı A.Ş.'den konuyla ilgili açıklama yapıldı. İşte o açıklama ve tüm detaylar...

Gögnus Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gögnus Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Behdad Jalılı ve Sara Ebrahımı ortaklığında kuruldu.

Saraç Konut Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saraç Konut Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  500 bin TL sermaye bedeli  ile Güngör Saraç tarafından kuruldu.

Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu Uskumruköy’e taşındı!

İki seneye yakındır birliktelik yaşayan ve başarılarıyla göz dolduran Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu Uskumruköy’e taşındı...

Mimarlar Odası Saraçoğlu Mahallesi için Mehmet Nuri Ersoy'la görüştü!

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Saraçoğlu Mahallesi'nde yapımına başlanan imar projesinin durdurulması için Kültür ve Turizm Bakanı Nuri Ersoy ile görüştü. Ersoy’un Saraçoğlu’nda yürütülen mevzuatı savunduğunu, ortada bir sıkıntı olmadığını söylediğini belirtti. 

Alper Taşdelen: Saraçoğlu Mahallesinde konutlar konut alanı olarak kalacak!

Eski Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Saraçoğlu Mahallesi'ndeki dönüşümü anlattı. Taşdelen, "Biz projeyi gördük inceledik. Onun için ruhsat verdik" dedi. "Bu proje üç etaptan oluşuyor. Konutlar konut olarak kalacak. Yayalaştırma yapılacak" diyen Taşdelen, proje ayrıntılarına da değindi.

Saraçoğlu Mahallesi Ankara'nın gözdesi olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Saraçoğlu Mahallesi projesi, ulaşım kolaylığı, doğayla iç içe konaklama imkanı ve etkinlik alanlarıyla başkentin yeni yaşam yerlerinden biri olacak.

Kemal Kılıçdaroğlu: Saraçoğlu'na sahip çıkıyorum!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Ankara’nın merkezinde yer alan ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca restorasyonuna başlanılan tarihi Saraçoğlu Mahallesi’yle ilgili CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’yla görüştü. Kılıçdaroğlu, 10 yıl yaşadığı Saraçoğlu Mahallesi'ne sahip çıktığını söyledi.

TMMOB'dan Saraçoğlu Mahallesi restorasyonuna dava!

TMMOB’a bağlı Mimarlar Odası Ankara Şubesi, devam eden davalara rağmen Saraçoğlu Mahallesi’nde yapılan “restorasyon çalışmasını” bir kez daha yargıya götürdü. 

göksunda sara hastası vatandaşın evinin tamiri Haberi

göksunda sara hastası vatandaşın evinin tamiri


Göksun İlçe Jandarma Komutanlığı, kısa bir süre önce örnek bir çalışmaya imza attı. İfade almak için bir eve giden tim, yaşanmaz haldeki evi tamir etti.


Jandarma sorumluluk bölgesindeki Esenköy köyünde ikamet eden, dört çocuk babası ve sara hastası Yunus Bostan adlı kişi, evinde kriz geçirdi. Bu sırada üzerine sıcak su dökülen Bostan, ağır yaralandı. İki hafta hastanede, üç ay da evinde tedavi gören Bostan’ı, jandarma ekibi ziyaret etti. Görevli devriye, ifade almak üzere eve gittiğinde içler acısı bir durumla karşılaştı. Toprak yapılı evde tek odada yaşayan altı kişilik ailenin durumundan etkilenen ekip, konuyu ilgili makamlara iletti. Jandarma komutanlığı, kaymakamlık ve hayırsever vatandaşlarla beraber hemen harekete geçildi. Askerlerin de desteğiyle harabe ev kısa sürede bakımdan geçirildi ve yaşanabilir hale getirildi. Yunus...