03 / 05 / 2024

Göl Mahal Yalçınlar

Göl Mahal Yalçınlar

Yalçınlar Group'un, doğa ve enerji kaynaklarının her geçen gün tükendiği gerçeğinden yola çıkarak Büyükçekmece Gölü kıyısında yaptığı çevre dostu proje GölMahal Villaları, daha iyi bir gelecek için “sürdürülebilirlik” yaklaşımıyla dikkat çekiyor...

Göl Mahal Yalçınlar projesinde 1 milyon 395 bin dolara villa!

Göl Mahal Yalçınlar Group'un, doğa ve enerji kaynaklarının her geçen gün tükendiği gerçeğinden yola çıkarak Büyükçekmece Gölü kıyısında yaptığı çevre dostu proje GölMahal Villaları, sıfır karbon salınımıyla dikkat çekiyor...

Vadi Mahal'de yüzde 40 peşin kalanı 16 ay vade fırsatıyla!

Vadi Mahal, Yalçınlar Group imzasıyla Büyükçekmece Gölvadisi'nde yükseliyor. Vadi Mahal'de yüzde 40 peşin kalanı 16 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

İstanbul Boğazı'ndaki satılık yalılara talep arttı!

Doğal güzellikleri, tarihi yalıları, ulaşımı, sessiz sakin sokaklarıyla İstanbul'un cazibe merkezlerinden olan Beykoz, Türkiye genelinde değerli ilk 10 ilçe arasında yer alıyor. Otoyol ve köprüye yakınlığı nedeniyle, ulaşım anlamında da büyük kolaylığa sahip. İlçede toplamda 109 adet yalı bulunuyor.

Gülşen'den Bodrum’da gayrimenkul yatırımlarına devam kararı!

Şarkıcı Gülşen, gayrimenkul yatırımlarına Bodrum’da devam etmeye karar verdi. Gülşen dün eşiyle Yalıkavak’ta fiyatları 5 ile 15 milyon lira arasında değişen evlere baktı.

İnşaat sektöründe Türkiye'nin en güçlü 5 kadını!

Türkiye'nin En Güçlü Kadınları Araştırması'nın sonuçları ortaya çıktı. İnşaat sektöründe faaliyet gösteren 5 kadın binlerce kişiye ilham veriyor.

İnşaat sektöründe en güçlü kadın CEO'lar!

Fortune Türkiye tarafından bu yıl 10.su hazırlanan "Türkiye'nin En Güçlü 50 İş Kadını" listesi pek çok başarılı kadını bir araya getirdi. Listede Türkiye'nin en güçlü kadınları yer alıyor...

Kanada'da en iyi mektubu yazana göl kenarında müstakil ev!

Kanadalı bir kadın, Calgary kenti yakınlarında bulunan göl kenarındaki müstakil evini düzenlediği mektup yazma yarışmasının kazananına verecek.

50 Güçlü Kadın CEO listesinde inşaattan 2 isim!

Türkiye’nin önde gelen iş kadınlarının konuşmacı olarak katıldığı ve ödüllendirildiği ’50 Güçlü Kadın CEO Zirvesi’ Conrad Otel’de yapıldı. 

Mesut Özil ve Amine Gülşe yalı dairesi bakıyor!

Mesut Özil ve Amine Gülşe İstanbul'da yalı dairesi bakıyor. Baharda evlenmeyi planlayan çift Mesut Özil'in jestleri ile konuşuluyor.

Yalçınlar Batımahal Büyükçekmece fiyat listesi!

Yalçınlar Batımahal Büyükçekmece fiyat listesi 1 milyon 110 bin dolardan başlıyor. Proje Yalçınlar Group imzası taşıyor...

Yalçınlar Batı Mahal Evleri fiyatları!

Batı Mahal projesi İstanbul Büyükçekmece'de Yalçınlar Group tarafından inşa ediliyor. İlk etap teslimleri başlayan projede fiyatlar 1 milyon 110 bin dolardan başlıyor...

Yalçın Gül'ün evinde arama yapılmasına ilişkin açıklama!

FETÖ soruşturması kapsamında işadamlarına yönelik düzenlenen operasyonlarda Yalçın Gül’ün ev ve iş yerlerinde aramalar yapıldığı ile ilgili haberler çıkmıştır. Asılsız ihbar nedeniyle yapılan aramalar sonucunda herhangi bir işlem yapılmamıştır.

Kalekim, Ultralastic ile hızlı ve güçlü su yalıtımı sağlıyor!

Kalekim, su yalıtım ve beton koruma harcı ‘Ultralastic’ ile en hızlı ve güvenilir çözümleri tüketici ve profesyonellerle buluşturuyor. Her türlü yapıda uygulanabilen ‘Ultralastic’, korozyonu önlediği için depreme karşı binaların en önemli koruyucusu olarak da kritik bir öneme sahip.

2 Nolu Autopia Gülşah İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

2 Nolu Autopia Gülşah İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yaşar Gül ve Yalçın Gül Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 50 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Bakırköy, Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi'nde kuruldu.

Göl Mahal Yalçınlar Haberi

Göl Mahal Yalçınlar


Yalçınlar Group'un, doğa ve enerji kaynaklarının her geçen gün tükendiği gerçeğinden yola çıkarak Büyükçekmece Gölü kıyısında yaptığı çevre dostu proje GölMahal Villaları, daha iyi bir gelecek için “sürdürülebilirlik” yaklaşımıyla dikkat çekiyor.


Sürdürülebilir kalkınmada çevre merkezli hareket eden Yalçınlar Group, GölMahal Villaları’nda akıllı ev sistemleri kullanarak bu amaca hizmet ediyor. Akıllı ev sistemi ile donatılmış villalar ısıtma, soğutma ve su sistemlerinde minimum enerji kullanıyor. 


Başlayan Kentsel Dönüşüm projeleri ile yapılacak yeni binalarda da sürdürülebilirlik kavramının ön plana çıktığını ve bunun artık günümüzde çok önemli bir hale geldiğinin önemine değinen Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın “Sürdürülebilirlik, insanlığın, gelecek kuşakların gereksinimlerine cevap verme yeteneğini tehlikeye atmadan, günlük ihtiyaçlarını temin etmesi şeklinde tanımlanabilir. Çevresel, ekonomik ve sosyal boyutlar şeklinde kategorize edilen sürdürülebilirlik doğal...