05 / 05 / 2024

Gölbaşı 15 Temmuz Emniyet Şehitleri Milli Parkı teklifi

Gölbaşı 15 Temmuz Emniyet Şehitleri Milli Parkı teklifi

Ankara Bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka, Gölbaşı 15 Temmuz Emniyet Şehitleri Milli Parkı kurulması için Milli Parklar Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi verdi..

İnşaat sektöründe indirim yağmuru başladı! Demir fiyatları çakıldı kaldı! 15 Temmuz 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektöründe indirim yağmuru başladı. Demir fiyatları gelen indirimlerle birlikte peş peşe düşüşe geçerek resmen çakıldı. Peki bugün demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları ne kadar? 15 Temmuz 2023 demir fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına dev zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyat listesi güncellendi! 15 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi

Dolar/TL kurunun rekor seviyelere yükselmesi ile hurda fiyatlarına dev zam geldi. Bakır ve demir hurda fiyat listesi güncellendi. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 15 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi.

Gram altın 1.650 TL'yi aştı! Çeyrek, Cumhuriyet, tam altın ne kadar oldu? 15 Temmuz Cumartesi canlı altın fiyatları

Altın ABD enflasyon rakamı sonrası 1.650 TL'yi aştı. Rekor üstüne rekor kıran altın, yatırımcısının yüzünü güldürmeyi başardı. Peki Cumhuriyet, tam altın ne kadar oldu? 15 Temmuz Cumartesi canlı altın fiyatları.

Ankara'da 15 Temmuz etkinlikleri nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak! 15 Temmuz'da toplu taşıma ücretsiz mi?

Kızılay Meydanı'nda yapılacak etkinlikler güvenlik tedbirleri gereği yarın araç trafiğine kapatılacak. Peki, 15 Temmuz'da toplu taşıma ücretsiz mi? İşte ayrıntılar..

15 Temmuz'da otobüsler ücretsiz mi? 15 Temmuz resmi tatil mi?

Kamuda görevli olan birçok vatandaş 15 Temmuz resmi tatil mi? diye sorgularken, vatandaşlar ise 15 Temmuz'da otobüsler ücretsiz mi? sorusuna yanıt arıyor. İşte detaylar...

15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda inceleme başlatıldı! Yüzde 40'ın üzerinde olması halinde yıkılacak!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü ekipleri 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda çatlak kolonlar ile korozyona uğramış demirlerin görüntüsünden sonra inceleme başlattı! 

Benzine indirim mi geldi? 15 Temmuz Cuma güncel akaryakıt fiyatları!

Benzin fiyatları günün en çok merak edilen konularından biridir. Sürücüler, 15 Temmuz Cuma güncel akaryakıt fiyatlarını merak ediyor. İşte detaylar!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 15 Temmuz Cuma 22 ayar bilezik kaç TL?

Altın fiyatları 15 Temmuz 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını vatandaşların gündeminde yer alıyor. Yatırım yapmak isteyenler ya da altın almak isteyenler 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 15 Temmuz 22 ayar bilezik fiyatı!

Altın bugün ne kadar? 15 Temmuz gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum!

Altın bugün kaç TL şeklinde sorulan sorulara yatırımcılar ve altın alacak yanıt arıyor. 15 Temmuz Cuma yani piyasaların açıldığı haftanın beşinci gününde gram, ons altının kaç TL olduğu sorgulanıyor. İşte merak edilen 15 Temmuz altın fiyatları!

Gümüş fiyatları dalga dalga! Son dakika gümüş fiyatları 15 Temmuz 2022...

Gümüş fiyatlarında son dakika rakamları yakından takip ediliyor. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının bugün kaç lira olduğunu merak ediyor. Peki gümüş fiyatları kaç TL oldu? İşte 15 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...

Dolar bugün ne kadar? 15 Temmuz dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Dolar, 15 Temmuz Cuma günü ne kadar şeklinde araştırmalar vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Piyasalardaki son durum ne? 15 Temmuz Cuma günü dolar araştırılıyor. İşte 15 Temmuz dolar kuru…

Euro yükseliyor! Bakan bir daha bakıyor! İşte son dakika euro kuru 15 Temmuz 2022

Döviz kurlarında son dakika gelişmeleri yatırımcılar ve döviz almak isteyenler tarafından takip ediliyor. Euro dün 17,53 TL seviyesinde işlem görürken bugün de yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Peki bugün euro kaç TL? İşte son dakika euro kuru 15 Temmuz 2022...

Ankara Hal fiyatları açıklandı! Ankara Hali'nde meyve-sebze ve balık ne kadar? İşte 15 Temmuz 2022 fiyat listesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Hali'nin güncel fiyatları belli oldu. Peki, Ankara Halinde bugün balık, sebze ve meyve fiyatları kaç lira? İşte 15 Temmuz 2022 balık ve sebze-meyve fiyat listesi...

Gölbaşı 15 Temmuz Emniyet Şehitleri Milli Parkı teklifi Haberi

Gölbaşı 15 Temmuz Emniyet Şehitleri Milli Parkı teklifi



Ankara Bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka, TBMM'ye Milli Parklar Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi verdi.


Teklif ile; Ankara ile Konya arasında yer alan otoyolun Gölbaşı ilçesi sınırları içinde kalan kısmının yer altına alınarak bu alanda birlikte Gölbaşı 15 Temmuz Emniyet Şehitleri Milli Parkı kurulması amaçlanıyor.


Kanun teklifi ile ilgili olarak Çevre ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonlarında görüşmeler devam ediyor.



Kanun teklifinin tam metni için