03 / 05 / 2024

Gölbaşı altyapısı

Gölbaşı altyapısı

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç Agırnas bölgesi Gölbaşı semtinde yer alan yollarda genişletme ve düzenleme çalışmasını tamamladıklarını, bir cadde ile 5 sokakta yoğun bir asfaltlama çalışması gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Ankara Gölbaşı’ndaki imar planı sorunu çözüldü!

Ankara Gölbaşı’ndaki  74 parselde yaşanan imar planı sorunu çözüldü. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, yaşanılan problemin kesin olarak çözümlendiğini söyledi. Bu parselde bulunan üç okula yeni alan açıldığı belirtildi. 

Ankara Polatlı ve Gölbaşı için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili, Polatlı ve Gölbaşı ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Ankara Gölbaşı için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili, Gölbaşı ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

TOKİ Ankara Gölbaşı'nda ek hizmet binası inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na Ait Ankara İli Gölbaşı İlçesi Ek Hizmet Binası İnşaatı ile Altyapı Yapım İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Gölbaşı Belediyesi'nden kiracılarına müjde!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sürecinde büyük sıkıntı yaşayan Belediyeden taşınmaz kiralayan esnafa müjde verdi.

Gölbaşı Şehir Geçişi Projesi'nin tamamlanma süreci mecliste!

Gölbaşı Şehir Geçişi Projesi'nin tamamlanma süreci meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Oral, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adil Karaismailoğlu: Akıllı şehirler gündemimizin birinci sırasında!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "Hem mikro mobilite hem akıllı şehirler gündemimizin birinci sırasında yer alıyor" dedi.

Ramazan Şimşek: Gölbaşı yeni mimariyle tasarlanacak!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, İncek TOKİ 1'inci etap konutlarında site sakinleriyle buluştu. İncek, Gölbaşı merkezinin yeni bir ruh ve yeni bir mimari tasarımla yeniden tasarlanacağını söyledi.

Gölbaşı Belediyesi'nden kiracılara destek!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, pandemi süresi boyunca sıkıntı yaşayan kiracıları sevindirecek müjdeli haberi verdi.

Gölbaşı'nda 42.7 milyon TL'ye icradan satılık 2 arsa

Gölbaşı İcra Dairesi, Ankara Gölbaşı ilçesinde bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 42 milyon 755 bin 527 TL olarak belirlendi.

TAV Havalimanları Holding BT altyapısına kavuştu!

Atatürk Havalimanı'nın kapanışı sonrasında genel üdürlük binasını Vadi İstanbul'daki yeni hizmet binasına taşıyan TAV Havalimanları Holding, burada kurduğu HPE'nin Şekillendirilebilir, Hiper Bütünleşik mimari ve veri depolama çözümleriyle geleceğe güvenle bakan BT altyapısına kavuştu.

Gölbaşı Belediyesi İncek ek hizmet binası açıldı!

Gölbaşı Belediyesi İncek ek hizmet binası açıldı. Açılış törende, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek,sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile muhtarlar yer aldı...

Şişli Gülbağ'da 6 katlı binanın çatısı çöktü!

İstanbul Şişli Gülbağ Mahallesi'nde yer alan 6 katlı binanın çatısında çökme yaşandı, moloz parçaları etrafa saçıldı. 

Gölbaşı altyapısı Haberi

Gölbaşı altyapısı

Kayseri Melıkgazı Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç Agırnas bölgesi Gölbaşı semtinde yer alan yollarda genişletme ve düzenleme çalışmasını tamamladıklarını, bir cadde ile 5 sokakta yoğun bir asfaltlama çalışması gerçekleştirdiklerini bildirdi. 

Yapılan çalışmaların semt halkına hayırlı olsun temennisinde bulunan Başkan Meıııduh Buyukkılıç. konu ile ilgili olarak şunları söyledi: "Agırnas bölgesi. Gölbaşı semtinde güvenli ve seri bir ulaşım için öncelikle imar planında yer alan cadde ve sokaklar açıldı. Gölbaşı çevresi ile ve doğası ile uyumlu çalışmalar başlatılmıştır. Bu semte yer alan bir cadde ile 5 sokak ve bunlara bağlantılı tuııı yollarda alt yapı çalışmasını gerçekleştirdik. Asfaltlama çalışmasını da tamamladık. Yol genişletme ve çevre düzenleme sonrası Gölbaşı semtinin tüm yolları asfaltlandı. Semt halkına hayırlı olsun. 


Ayrıntılı...