17 / 05 / 2024

gölbaşı parkı ne zaman yapılacak

gölbaşı parkı ne zaman yapılacak

Gölbaşı Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü'nün ortaklaşa yürüttüğü parkın inşaat çalışmaları tamamlanmak üzere. Proje 20 bin metrekarelik alanda uygulanıyor.

Jewel Premium İncek için start verildi! Ankara Gölbaşı'na 1.116 yeni konut geliyor!

Ünsal Park Yapı tarafından Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, İncek Mahallesi'ne 1.166 adet konut, 22 adet ticari alandan (dükkân) oluşan Toplu konut projesi'' için start verildi.

Ankara Gölbaşı'ndaki 3 adet arsa satılıyor! Eğitim alanı imarlı arsa fırsatı! 

Ankara Gölbaşı Belediyesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Örencik mahallesinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki Ankara Gölbaşı'nda yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Gram altının yılbaşında ne kadar olacağını İslam Memiş duyurdu! Aman dikkat, çok az zaman kaldı!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan gram altının yılbaşında ne kadar olacağını İslam Memiş açıkladı. Aman dikkat, çok az zaman kaldı...

TOKİ Adıyaman Gölbaşı'da 270 konut yapacak!

Türkiye’nin büyük merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları netleşti. Peki, TOKİ Adıyaman Gölbaşı projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Gölbaşı 2022 fiyatı ne kadar?

Gölbaşı Belediyesi'nden Seğmenler Mahallesi'ne yeni bisiklet yolu!

Gölbaşı Belediyesi, Seğmenler Mahallesi Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi arkasında yer alan boş arazide yeni yaşam alanı oluşturuyor. Proje kapsamında, ağaçlandırma alanı, bisiklet-koşu yolu, seyir terası ve kent mobilyaları yer alacak.

Gölbaşı'na Nostaljik Tramvay müjdesi!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı için hayata geçirmeyi planladıkları Nostaljik Tramvay Projesi’ne değinerek, destek istedi.

Gölbaşı Prime satılık!

Odabaşılar Firması ortaklığında, Eymir Mahallesi'nde inşa edilen Gölbaşı Prime projesi home ofis konseptiyle satışa çıktı. Peki Gölbaşı Prime satılık daire fiyatları ne kadar? Tüm detaylar haberimizde...

Gölbaşı Millet Bahçesi'ne uluslararası ödül!

Ankara'nın da Gölbaşı ilçesinde uygulamasına başlanan Gölbaşı Millet Bahçesi Projesi, ABD'de gerçekleşen En İyi Sürdürülebilir Uygulamalar Yarışması'nda birincilik ödülünü aldı.

Mutlucan İnşaat Gölbaşı'nda 910 konut yapacak! Yeni proje!

Mutlucan İnşaat, Ankara'nın Gölbaşı İlçesi'ne bağlı Kızılcaşar Mahallesi'nde 910 konutluk yeni projeye başlıyor. Proje etaplar halinde 4 yılda tamamlanacak..

Gölbaşı'nda şehir parkı açıldı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ‘Şehir Parkı’nın’ tanıtımını yerel ve ulusal basına düzenlenen kahvaltıda gerçekleştirdi..

Gölbaşı'ndaki bir parktaki kanal çalışmaları TBMM'de!

Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki bir parktaki kanal çalışmalarına ve parkın kullanıma açılmaması sorunu meclis gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Gölbaşı'na kent meydanı ve eğitim kampüsü geliyor!

Gölbaşı Kent Meydanı ve Eğitim Kampüsü Protokol İmza Töreni gerçekleştirildi. Projeyle ilçeye büyük bir kent meydanı ve park inşa edilecek. 

ÖİB Ankara Gölbaşı'ndaki 18 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara Gölbaşı İlçesi'ne bağlı 3 mahalledeki 18 gayrimenkulü satış usulü ile özelleştiriyor..

gölbaşı parkı ne zaman yapılacak Haberi

gölbaşı parkı ne zaman yapılacak

Gölbaşı Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü'nün ortaklaşa yürüttüğü parkın inşaat çalışmaları tamamlanmak üzere. Proje 20 bin metrekare(20 Dönüm)'lik alanda uygulanıyor ve bölgenin büyük bir ihtiyacını karşılayacak. 


Yapımına başlanan park ile içerisinde barındırdığı birçok değişik donatılar sayesinde Gölbaşı yenilikçi ve modern bir alana sahip oldu. 


'PARKIMIZ, İLÇEMİZİN YENİ GELİŞMEKTE OLAN TOKİ KONUTLARI BÖLGESİNE VE GÖLBAŞIMIZA RENK KATTI' 


Projenin uygulandığı alanda dev Kaykay Pisti, Döner Teleferik Oyun Grubu, Fitness Grubu, Temalı Çocuk Oyun Grubu, 1 adet Çay Bahçesi, 1 Büyük-3 Küçük Büfe, 1 adet Çok Amaçlı Oyun Salonu, (Masa Tenisi, Langırt, Dart, Bilardo, BayBayan WC, Engelli WC, Mutfak, Bay-Bayan Mescit), 2 adet Güvenlik Kulübesi, toplamda 64 araçlık Otopark,30 adet Piknik Masası, Kuş Seyir Alanı, 8 adet Özel Seyir...