05 / 05 / 2024

Gölbaşı TOKİ Konutlarına kültür merkezi mi inşa edilecek

Gölbaşı TOKİ Konutlarına kültür merkezi mi inşa edilecek

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Gölbaşı TOKİ Konutlarında yaşayan kadınlar ile kahvaltıda buluştu ve ses getiren 5 yıldızlı spor ve kültür merkezi projesinin müjdesini verdi.

İstanbul'da deprem göçü hızlandı! Şehrin kuzeyine ve TOKİ konutlarına talep katlandı! İşte en çok talep gören yerler...

45 bini aşkın vatandşaın hayatını kaybettiği Kahramanmaraş depremlerinin ardından risk altındaki kentlerden göç hızlandı. En çok talebi TOKİ konutları görüyor. İşte ayrıntılar...

11 soruda TOKİ Ankara Gölbaşı 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Ankara Gölbaşı ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Gölbaşı'nda da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Gölbaşı Gerder projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ Ankara Gölbaşı 2022 ucuz konut projesi...

Gölbaşı Belediyesi'nden kiracılarına müjde!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sürecinde büyük sıkıntı yaşayan Belediyeden taşınmaz kiralayan esnafa müjde verdi.

Ramazan Şimşek: Gölbaşı yeni mimariyle tasarlanacak!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, İncek TOKİ 1'inci etap konutlarında site sakinleriyle buluştu. İncek, Gölbaşı merkezinin yeni bir ruh ve yeni bir mimari tasarımla yeniden tasarlanacağını söyledi.

Gölbaşı İkizce'de halı saha inşaatına başlandı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, İkizce Mahallesi’nde inşaatına başlanan halı saha alında incelemeler gerçekleştirdi.

Gölbaşı'na 750 bin metrekarelik millet bahçesi müjdesi!

Mogan Gölü'nde yürütülen dip çamur temizliği alanını inceleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Gölbaşı'na 750 bin metrekarelik millet bahçesi müjdesi verdi.

TOKİ konutlarına başka ilden başvuru yapılır mı?

Dar ve orta gelirli vatandaşlar için konutlar üreten TOKİ binlerce kişiyi ev sahibi yapıyor. TOKİ konutlara başvuru yapmak isteyen binlerce vatandaş ''TOKİ konutlarına başka ilden başvuru yapılır mı?'' sorusunun cevabını araştırıyor.

Gümüşhane'de TOKİ konutlarına başvurular başlıyor!

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, yapımı tamamlanmak üzere olan 530 konutluk yeni TOKİ konutlarının başvurularının 18 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında Halk Bankasına yapılacağını açıkladı. 

Gölbaşı'na TOKİ müjdesi!

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, TOKİ tarafından Yurtbeyi Mahallesi’nde konut projesi yapılacağını dile getirdi. 

Gölbaşı Kuğu Gölü Villaları'na doktorlardan talep yağdı!

KLC İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Gölbaşı Kuğu Gölü Villaları'na doktorlardan talep yağdı. Projede inşaat çalışmaları devam ediyor.

Ankara Gültepe TOKİ Konutları'na yönetim kurulu atandı!

Ankara Altındağ ilçesi Gültepe bölgesindeki TOKİ konutlarında yönetim krizi yaşanıyor. Gültepe TOKİ bloklarına geçici yönetim kurulu atandı.

TOKİ Kırşehir Boztepe Konutları'na yoğun ilgi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Boztepe Belediyesi tarafından Kırşehir Boztepe Konutları'na vatndaşlar yoğun ilgi gösterdi. 112 kişinin başvuru yapması bekleniyor.

TOKİ Kırşehir Özbağ Konutları'na yoğun ilgi!

Özbağ'da, 21 Kasım'dan itibaren talep alınmaya başlanılan TOKİ konutlarına yoğun ilgi var. Özbağ Belediye Başkanı Nazmi Ay, TOKİ'nin, Özbağ Kasabası'na yaptırmayı planladığı sosyal konutlarla ilgili kayıtların devam ettiğini ve 300'den fazla başvurunun olduğunu açıkladı.

Gölbaşı TOKİ Konutlarına kültür merkezi mi inşa edilecek Haberi

Gölbaşı TOKİ Konutlarına kültür merkezi mi inşa edilecek


Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Gölbaşı TOKİ Konutlarında yaşayan kadınlar ile kahvaltıda buluştu ve ses getiren 5 yıldızlı spor ve kültür merkezi projesinin müjdesini verdi. Gölbaşı Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezindeki kahvaltılı toplantıda TOKİ Konutlarında yaşayan kadınların istek ve önerilerini dinleyen Başkan Yakup Odabaşı, 5 yıldızlı spor ve kültür merkezi sözü verdi. 


Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, TOKİ Konutlarının en büyük eksiği olan spor ve kültür merkezinin yeni dönemin ilk prestij projelerinden biri olacağını açıkladı. Gölbaşı Belediyesi tarafından yapılacak olan tesiste bay ve bayanlar için 700'e metrekarelik iki ayrı yüzme havuzu bulunacağını açıklayan Başkan Odabaşı, projenin hazır olduğunu ve en kısa sürede yapılacağını bildirdi. 


Başkan Odabaşı, projenin ayrıntılarını da açıklayarak şunları söyledi: "Bu prestij projemiz, beş katlı olarak yaklaşık 7.000 metrekare...