05 / 05 / 2024

gölcük dönüşüm projeleri

gölcük dönüşüm projeleri

Gölcük Belediyesi, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Gölcük'teki sanayi esnafına yüzde 25 peşinat kolaylığı!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük'teki kentsel dönüşüm ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Mehmet Ellibeş: Kentsel dönüşümü önemsiyoruz!

Belli bir aşamaya gelen sanayi sitesinin dönüşümü ile ilgili Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Meclis Salonunda, Belediye Meclis üyelerini ve sanayi sitesi esnafını bilgilendirmek amacıyla toplantı yaptı.

İstanbul'da 5 bin 126 bağımsız bölümlük dönüşüm projelerinin temeli atıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği Zeytinburnu Merkezefendi Mahallesi'nde "5 bin 126 Bağımsız Bölümlük Kentsel Dönüşüm Projeleri Temel Atma ve Yıkım Töreni" gerçekleştirildi. 

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

Belediyeler kentsel dönüşüm projeleri için yönetmelik bekliyor

Kentsel dönüşüm projeleri yönetmeliğe takıldı. Kentsel dönüşüm için yasanın 9 Kasım’da çıkmasına rağmen yönetmeliğin henüz açıklanmadığını kaydeden sektör temsilcileri, “Belediyeler, yönetmelik olmadan kanunu yorumlayamıyor. Sadece Kadıköy’de yaklaşık 400 proje var” denildi.

2024'te kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin gözdesi olacak!

Büyükşehirlerde sağlam ve güvenli konut ihtiyacının giderek artması, kentsel dönüşümü Türkiye’nin 2024’deki olmazsa olmazı haline getirdi. Bu kapsamda kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin yeni gözdesi haline gelecek.

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi Baycılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Taşkan tarafından kuruldu.

Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022!

Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31888 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o yönetmelik...

Kahramanmaraş Kültürpark'ta kentsel dönüşüm başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör 2022 yılında Kahramanmaraş'ta yapmayı planladıkları kentsel dönüşüm projeleri hakkında bilgi verdi.

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mücahit Abuçka tarafından kuruldu.

Niğde Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı! 

Niğde Belediyesi, Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm hareketi için çalışmalara başladı. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, çalışmalara yönelik açıklamalarda bulundu. 

Mersin Akdeniz Belediyesi'nin gündemi kentsel dönüşüm!

Mersin Akdeniz Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak kentsel dönüşüm konusunda destek çağrısında bulundu. 

Samsun kentsel dönüşüm projeleri, şehrin gelişimine önemli katkı sağlayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, altyapı projelerine 456 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek, kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Kentsel dönüşüm projeleri Türkiye için fırsat olabilir!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Başkanı Altan Elmas yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm projeleri, depremsellik, yapı stokumuzun eskimiş olması ülke için bir taraftan tehdit olabilirken tersine fırsat da olabilir. İnşaata dayalı güçlü bir sanayimiz var." dedi.

Ankara Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi konut ihalesi bugün!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından “Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında satışa sunulan 33 konutun ihalesi bugün gerçekleşecek. 

gölcük dönüşüm projeleri Haberi

gölcük dönüşüm projeleri

Tarihsel geçmişi, Donanma ve Tersane Komutanlıklarını bünyesinde bulundurması, Körfez´in en mutena bölgesinde yer alması, yeşili, turizmi ve göz alıcı sahilleriyle Gölcük büyük teveccüh ve ilgi görüyor. Aynı zamanda Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in belediyecilikteki bilgi birikim ve tecrübeleriyle her alanda gelişen ve büyüyen, dikkatleri üzerinde toplayan bir şehir oldu.

3  BÖLGEDE KENTSEL DÖNÜŞÜM

Başkan Mehmet Ellibeş kentsel dönüşüme de büyük önem veriyor. Bu amaçla Gölcük’te 3 bölgede kentsel dönüşüm çalışmaları başladı ve sürüyor. Artık şehrin içerisinde kalmış olan Gölcük sanayii, Hisareyn bölgesinde yeni yerinde yapılmaya başlandı ve sona yaklaşılıyor. Modern ve son teknoloji ile yapılmakta olan sanayii sitesi Gölcük’ün ve bölgenin en işlevsel sanayii sitesi de olacak.

Yine depremden sonra afete maruz bölge ilan edilmiş Denizevler, Sivritepe mevkiinde yapımına başlanan konutlar ile...